Auto Huren Cordoba

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Cordoba Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Cordoba, Argentinie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Cordoba . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Cordoba, Argentinie.

Cordoba Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Cordoba maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Cordoba Argentinie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Cordoba

Luchthaven
 • Cordoba - Luchthaven Ambrosio Tarabella [COR]
  Stad
  • Cordoba - Avda. Voz Del Interior
  • Cordoba - Centrum

  Cordoba Auto Huren & Reisinformatie

  Córdoba is de tweede grootste stad in Argentinië en is de hoofdstad van de provincie van Cordoba. Het ligt in het hart van het Argentijnse grondgebied op de Pampa's. De stad is omgeven door valleien, omhoog gevormd door drie belangrijkste berg groepen. Het is bekend om de koloniale gebouwen in het centrum alsook wat betreft de prachtige heuvels in de omgeving.

  Krijgen

  Het is zeer gemakkelijk te bereiken van Córdoba uit andere delen van Argentinië vanwege zijn positie in het geografische centrum van het land.

  Met het vliegtuig

  De internationale luchthaven Ingeniero Talavella, ook wel genoemd Pajas Blancas ligt 10 kilometer ten noorden van het centrum van de stad. Er zijn vluchten naar diverse steden in Argentinië, Lima, Santiago de Chile, Santa Cruz de la Sierra, Porto Alegre, São Paulo en zelfs Madrid, maar nu er minder vluchten dan in de jaren 90 vanwege de economische crisis zijn. Hoe dan ook, als u overzee vandaan kan u wijzigen in Buenos Aires of Santiago de Chile. Als u via Buenos Aires vliegt zal je waarschijnlijk moeten transfer van luchthaven van Ezeiza naar vliegveld Jorge Newbery.

  Met de auto

  De stad is verbonden met de meeste grotere steden door goed geasfalteerd routes. Een snelweg verbindt Cordoba aan Rosario en vanaf daar met de Buenos Aires - Santa Fe snelweg. Een ander snelweg verbindt Córdoba met Carlos Paz. Er is een plan om te bouwen van andere snelwegen naar Santa Fe, Tucumán en Río Cuarto.

  Met de bus

  Bussen zijn nu de meest populaire openbaar vervoer. De omnibus terminal is op de kruising van Boulevard Illía met Boulevard Perón in de buurt van de Río Suquía. Er zijn directe verbindingen naar alle grotere steden en toeristische centra van Argentinië, met uitzondering van Ushuaia (u moet wijzigen in Río Gallegos). Zeer frequent bussen naar Buenos Aires, Salta en Rosario. Reserveringen kunnen gemaakt worden hier ook, de lokale bussen naar de voorsteden stoppen hier is een andere stop in Mercado Sur in de buurt van Plaza San Martín.

  Omzeilen

  Sinds de afschaffing van de tramlijn in de jaren 1960 is openbaar vervoer beperkt tot de bussen. Zij nu zijn verdeeld in "gangen", elk van hen wordt geassocieerd met een letter en een kleur: rood (R), oranje (N), blauw (A), groen (V), geel (C) en celeste (E). Er zijn ook trolleybussen, (A, B en C), en een "Transversale" lijn (T).

  Wat te zien

  Er zijn veel koloniale gebouwen in het centrum van de stad, de meeste van hen in de 17e en 18e eeuw gebouwd door de jezuïeten. De Manzana de los Jesuitas, verklaarde patrimonium van de mensheid door de UNESCO, is een hele blok van dergelijke gebouwen, tussen 27 de Abril, Obispo Trejo, Caseros en Av. Vélez Sársfield.

  Kerken

  Kathedraal, Independencia / 27 de Abril.
  Iglesia Sagrado Corazón, Obispo Oro / Buenos Aires, in neo-gotische stijl, een bezoek meer dan waard.
  Iglesia de Santa Catalina de Siena, Plaza Jerónimo Luis de Cabrera
  Monasterio de Santa Teresa, Obispo Trejo / 27 de Abril, een interessante roze gebouw
  Iglesia de San Francisco, Entre Ríos / Buenos Aires
  Compañía de Jesús, Manzana de los Jesuitas, de oudste kerk van Argentinië (1671)
  Iglesia María Auxiliadora, Av Colón / Rodríguez Peña (gegenüber Plaza Colón), große monumentale neogotische Kirche in Barrio Alberdi

  Andere gebouwen

  Palacio Ferreyra, Av. Yrigoyen / Derqui
  Palacio Municipal, Av. Figueroa Alcorta
  Cabildo, Plaza San Martín, koloniale stijl, met een museum
  Palacio de Justicia, Av. Figueroa Alcorta
  Ex Rectorado de la Universidad Nacional de Córdoba - Obispo Trejo / Caseros, zeer fijne koloniaal gebouw met een museum en een mooie patio.
  Colegio de Montserrat, Obispo Trejo / Duarte Quiros. School van de jezuïeten.
  Banco de la Provincia de Córdoba, San Jerónimo / Buenos Aires, neo-classicistische stijl.
  Monument van San Martín, Plaza San Martín

  Parken en pleinen

  Parque Sarmiento, Nueva Córdoba, het meest populaire park van de stad, met een dierentuin, een bloementuin en een stuwmeer
  Parque Las Heras, Las Heras Bv. / Av. Gral. Paz, een klein park aan de rivier Suquía
  Parque de la Vida, aan de rivier de La Cañada, Poitou-Charentes Córdoba, een grote, aangename park met interessant landschap
  Parque General Paz in de buurt van de Río Suquía

  Wat te doen

  Córdoba heeft een heleboel culturele leven, behalve in de zomer wanneer de scène naar Carlos Paz en andere heuvel resorts. Maar het is ook een goed centrum voor sport.

  Culturele leven

  Er zijn meer dan 50 theaters, en vele centra van de cultuur en "arte bars", waar u kunt zien theater, kunsttentoonstellingen en andere muziek fungeert. Om de 2 jaar is er het Festival de Teatro del Mercosur, Argentinië de belangrijkste theater festival, met vele groepen van Zuid-Amerika.

  Belangrijkste theaters omvatten:

  Teatro del Libertador, Av. Vélez Sársfield / Duarte Quiros, de grootste en meest traditionele, in Italiaanse opera-huisstijl, featuring opera en klassieke muziek, maar ook modernere stukken.
  Teatro Real, San Jerónimo 66, tegenover de Plaza San Martín, het tweede traditionele theater, met een breed scala aan shows, waaronder opera, muziek en humor.
  Teatro Comedia, Rivadavia 254
  Verso Cirulaxia, Pasaje Pérez 12
  documentA
  Teatro La Cochera, Fructuoso Rivera 541
  Teatro Pacífico, Dean Funes 266
  Teatro Maipú, Maipú 350
  Teatro Córdoba, 27 de Abril / Belgrano (met tentoonstellingen van de bioscoop)

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen