Auto Huren Salta

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Salta Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Salta, Argentinie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Salta . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Salta, Argentinie.

Salta Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Salta maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Salta Argentinie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Salta

Luchthaven
 • Salta - Luchthaven [SLA]
  Stad
  • Salta - Centrum

   Salta Auto Huren & Reisinformatie

   Salta is de hoofdstad van de provincie Salta in Argentinië.

   Krijgen

   Martín Miguel de Güemes International Airport (SLA) ligt 5 km ten zuiden van het centrum van de stad. Bus "8A" rijdt tussen de luchthaven en het busstation, de bushalte om op ligt 500 meter van de terminal entree aan de hoofdweg.

   Voor de bus zijn hier verbindingen naar alle grote steden in Argentinië. Het busstation ligt op één huizenblok van Parque San Martín, of 8 "blocks" van het belangrijkste plein. Een taxi naar het belangrijkste VVV-kantoor in Buenos Aires straat kost 5 pesos.

   Omzeilen

   Voor het gebruik van de bus u moet een speciale "SAETA" kaart kopen of hebben exact wijzigen in munten. De kaarten kunnen worden gekocht van een aantal van de winkeltjes op het plaza 9 de Julio aternativley er zijn een lijst van verkopers op de website van de SAETA, evenals een gedetailleerde kaart van de routes (of corredores) dat de bussen reizen

   Wat te zien

   Iglesia San Francisco, op de hoek van Caseros en Córdoba, 1796, prachtige kerk met opmerkelijke toren.

   Cerro San Bernardo, 1458 m heuvel net ten oosten van het centrum van de stad. Van Parque San Martin gaat een kabelbaan naar de top, 430 meter omhoog neemt de heuvel met uitzicht op de stad, biedt een spectaculair uitzicht van de stad en haar omgeving.

   Museo Antropológico, Avenida Ejército del Norte. Biedt een zeer interessant inzicht in de verschillende inheemse culturen, die door de eeuwen heen hebben bloeide in dit deel van Argentinië

   TREN a las Nubes, trein naar de wolken. Zoals de naam zegt, is het een dagje uit met de trein in de bergen naar La Povorilla op 4220 meter boven de zeespiegel.

   Wat te doen

   Gratis Walking Tours: Van maandag tot zaterdag vanaf 10 uur op de 9 de Julio Plaza, tegenover de kathedraal. Als alle "gratis" wandelroutes, don´t vergeten om tip de gids.

   Paardrijden: Het kan duren van een paar uren tot meerdere dagen. Er zijn verschillende opties waaronder Eetcafé, Onderdak in landhuizen of kampen, en typische voedingsmiddelen. Deze service is gemaakt om aan te tonen u het echte "Gaucho" leven.

   Paragliding, die een activiteit met een grote populariteit onder de toeristen, vooral in bergachtige gebieden over de hele wereld. Twee mensen zijn gedood tijdens het paragliding in de afgelopen twee jaar in het noorden van Argentinië dus vertrouw niet op de zogenaamde deskundigen.

   Tandem sprongen die illegaal zijn zijn nog steeds aangeboden door een bedrijf "Amontibar", die verantwoordelijk zijn voor het doden van David Mather uit het Verenigd Koninkrijk in 2008 en nog steeds actief zijn.

   Tours

   Mystieke Cachi is een tour, die begint in de Lerma vallei, gaat door de dichte berg jungle in Los Laureles en de Escoipe Gorge en La Cuesta del Obispo (bisschoppelijk helling), oftewel een bergpad die tot Piedra del Molino, op 3348m leidt bereiken. Vervolgens Los Cardones Nationaal Park, schilderachtige stad van Cachi met Archeologisch Museum

   Is een traditionele plaats van Quijano, de indrukwekkende Toro Gorge, vooraf Inca stad van Tastil, San Antonio de los Cobres, een kleine mijnstadje Puna en zoutpannen.

   Andes Humahuaca is de wonderen van de Humahuaca Gorge, in de provincie Jujuy, die werd uitgeroepen tot erfgoed van de mensheid.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen