Auto Huren Tucuman

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Tucuman Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Tucuman, Argentinie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Tucuman . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Tucuman, Argentinie.

Tucuman Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Tucuman maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Tucuman Argentinie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Tucuman

Luchthaven
 • Tucuman - Luchthaven [TUC]
  Stad
  • Tucuman

   Tucuman Auto Huren & Reisinformatie

   Tucuman is in de Andes Northwest-regio van Argentinië. Het is de kleinste provincie van Argentinië en is omringd door de provincies Salta, Catamarca en Santiago del Estero.

   Steden

   Amaicha del Valle is een traditionele noordelijke stad en nog Indiaanse bevolking.
   San Miguel de Tucuman is een stad in het noorden van Argentinië.
   Tafi del Valle de grootste toeristische stad in het dal Tafí.

   Tucuman is in de Andes Northwest-regio van Argentinië. Het is de kleinste provincie van Argentinië en is omringd door de provincies Salta, Catamarca en Santiago del Estero.

   Praten

   In Tucuman mensen spreken Spaans met een accent vergelijkbaar met die van andere Argentijnse provincies (een mix van Italiaanse, Spaanse en Creolen "Gaucho" accenten, o.a.), maar met een aantal unieke lokale woorden.

   Krijgen

   Zoals in de meeste van Argentinië, kan reizen naar en van Tucumán worden gedaan met de Bus van bijna elke stad en zelfs van sommige steden in Bolivia of Perú. Een andere keuze is reizen per trein of per vliegtuig. Op Teniente Benjamín Matienzo International Airport zijn op 9km ten oosten van San Miguel de Tucumán, er 5 dagelijkse vluchten vanuit Buenos Aires met Aerolíneas Argentinas en LAN.

   Omzeilen

   Taxi's zijn vrij goedkoop en een goede inzet voor buitenlanders die niet het openbaar vervoer routes of schema's weten. Dat gezegd hebbende, de stadsbussen zijn vrij eenvoudig en als er niet zeer velen van hen, vrij eenvoudig te gebruiken.

   Wat te zien

   De belangrijkste toeristische sectie klopt rond het centrale plaza. Overheidsgebouwen, oude huizen en kerken in overvloed. Binnen is een klein museum artefacten uit de koloniale en revolutionaire periode.

   Wat het is echt waardevol van provincie Tucumán is de natuur. Bijgenaamd "De tuin van de Republiek", is het de ideale plek voor deze wens wandelroutes, paardrijden of bergbeklimmen.

   Te doen

   Tucumán stad nachtleven is een van de heetste in het hele land. Als een belangrijke universiteitsstad is de Gemeenschap van jonge mensen enorm; van donderdag tot en met sunday´s nacht, zijn straten trillen met actie.

   Drinken

   Tucuman heeft geen tekort van plaatsen om te drinken. Allermeest naar de cafes zijn open tot 1 of 2 AM en dienen van bier, wijn en sterke drank. Hetzelfde geldt voor de restaurants. Zoals voor nachtclubs, er zijn heel wat maar meest openen alleen in het weekend en alleen na 12u.

   El Reino, 115 Catamarca Street. Zij spelen meestal danszaal muziek.
   Teatro de la Paz, 150 9 de Julio. Een cultureel centrum met diverse workshops overdag, verandert het in een bar met live muziek bij nacht.

   Pollock: een geselecteerde stedelijke stam ontmoet op Thursday´s nacht in de ritmische pulsen van techno, acid house en dergelijke. Ongetwijfeld een zeer speciale plek voor degenen niet aangetrokken door de dreigende anonimiteit van overvolle megastructuren.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen