Auto Huren Yerevan

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Yerevan Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Yerevan, Armenie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Yerevan . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Yerevan, Armenie.

Yerevan Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Yerevan maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Yerevan Armenie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Yerevan

Luchthaven
 • Jerevan - Luchthaven [EVN]
  Hotel Aflevering
  • Jerevan - Levering Collectie
   Stad
   • Jerevan

    Yerevan Auto Huren & Reisinformatie

    Yerevan is de hoofdstad van de Republiek Armenië en een van de drie hubs van de zuidelijke Kaukasus. Centrale Yerevan is een ware parel van vroege Sovjet-architectuur. In de dagen van de Sovjet-Unie had Yerevan al bekend geworden als de roze stad zo veel als gevolg van de kleur van de steen gebruikt voor bouw wat betreft de flamboyante geest van haar jonge bevolking.

    Klimaat

    Yerevan ervaringen met een continentaal klimaat, lange warme zomers en koude winters, beide met weinig of geen vocht. Lente biedt milde maar soms nat weer, en een heleboel groene heuvels en wilde bloemen. Zomer is erg warm, maar de lange, late nachten in de cafés, en de vruchten en de groenten zijn geweldig. Val is de meest populaire, met perfect weer en grote boerderij-vers voedsel.

    Krijgen

    Met het vliegtuig

    Zvartnots International Airport (EVN) is de belangrijkste poort naar Armenië. Tussen de luchthaven en de stad is slechts 14km van het centrum van de stad Yerevan door weg. Een openbare bus is beschikbaar tijdens de dag-time brengt u naar het Opera House in central Yerevan.

    U kunt gebruik van taxi's die de officiële vervoer van Zvartnots Airport - AeroTaxi zijn, zodat in geval van verlies van uw bagage, die u altijd waar deze weet te vinden.

    Met de trein

    Elke tweede dag loopt een nachttrein (dwarsbalk) van Tbilisi in Georgië. De wagons zijn de standaard sovjettijdperk hold-overs, maar ze zijn vrij comfortabel.

    Met de auto

    Opties omvatten aankomen in Armenië via Georgië of Iran. Een rit naar Yerevan van Armenië-Iran grens duurt ongeveer 6 uur, en is een geweldige manier om te verkennen van de zuidelijke Armenië, steden zoals Meghri, Kapan, Goris, Sisian, enz.
    Aankomst uit Georgië zal u toelaten om schijf via Noord Armenië en rijden naar Yerevan duurt 4-5 uur.

    Omzeilen

    Op voet

    Het centrum van Yerevan is zeer compact en gemakkelijk te omzeilen door voet. Wees ervan bewust, dat er onlangs geïntroduceerde straffen voor jaywalking en kruising van de straten in niet-aangewezen gebieden, en zodra gespot door politie, zul je een boete van AMD 3000. Een mooie wandeling is als je van natuur en geen auto's, door de kloof van de Hrazdan aan de rand van het centrum van de stad.

    Met de metro (Metro)

    Het metrosysteem in Yerevan is vrij betrouwbaar en relatief moderne, hebben gebouwd in de vroege jaren 1980. Het is de snelste manier rond de stad en op 100 dram, de goedkoopste afgezien van wandelen.

    Wat te zien

    Erebuni Fortress-de opgravingen, recreaties en museum van de bijna 3.000 jaar oud fort dat Yerevan opgericht.

    Het plein van de Republiek - zorg ervoor dat het centrale plein.

    Noord Avenue is een postmoderne antwoord op post-OORLOGSE Sovjet-Yerevan het platform.

    Abovian straat - het is de thuisbasis van zeer weinig resterende Belle Époque periode structuren van Republikeinse Armenië.

    De Opera – het is het 'zachte' centrum van de stad. Het is bekroond door het prachtige gebouw van het Opera House.

    Cascades, Sculpture Park en Cafesjian Museum – The Sculpture Park is een kleine groene zone in de onmiddellijke North of The Opera.

    Mashtots avenue - het is de 8-baans snelweg in het centrum van de stad die een of andere manier ook een voetgangersgebieden aan de zijkanten herbergt.

    Matenadaran – herbergt de grootste collectie van werelden van Armeense verluchte handschriften, en een van de grootste dergelijke collecties van elke soort in de wereld.

    Gedekt markt - het is een oorspronkelijke gebouw, een combinatie van Jungenstil en schone kunsten. Het herbergt nog een markt van verse zongedroogde en geconserveerde producten.

    Main Railway Station is een Neo-klassiek gebouw, kleinschalige versie van Sovjet-Unie wolkenkrabbers zoals Moscow State University of Warschau cultuur Palace, met een rood-ster-bedekte hoge spits bijeenkomen een symmetrie-as.

    Wat te doen

    Meegaan met een van de gratis wandeltochten georganiseerd door de reizigers Club van Armenië. Het is een 2,5 uur rondleiding in het centrum van de stad die betrekking hebben op architectuur, geschiedenis, kunst, keuken, enz.

    Voor muziekliefhebbers, bijwonen goedkoop en uitstekende prestaties bij de Opera en/of het Chamber Music Orchestra. Als een nationale dansgroep presteert, mis het niet.

    Breng een late nacht in een café in het park van de Opera. Treinstation jezelf door de stoep in Café Melody voor enkele van de beste mensen kijken in Yerevan.

    Chill out in de groenzone van de hoofdstad Jerevan. Het meest populair onder de lokale bevolking zijn de Paplavok Park en de Czerny Fountain Park.

    Beklim de Cascades een avond voor de geweldig uitzicht op de stad en Mt. Ararat, vervolgens hoofd overkant van de straat naar het pretpark in Victory Park voor sommige suikerspin en een rit op de gammele reuzenrad.

    Een wandeling door het weekend Vernissage een blok ten oosten van de metro van het plein van de Republiek door het park is een must. Van tapijten, souvenirs, instrumenten en schilderijen, huisdieren en chemie leveringen, heeft deze openlucht markt schijnbaar alles.

    Vangen een concert op de Cascades of the Lover's Park en een kunsttentoonstelling op Swan Lake park of Lover's Park.

    Medische Procedures - Yerevan biedt sommige wereld klasse medische behandelingen voor de Fractie van de prijs in het westen. De meest voorkomende zijn hart chirurgie vruchtbaarheidsbehandelingen, neus baan, haar verwijdering en laser oogchirurgie.

    Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
      Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen