Auto Huren Aruba

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Aruba Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Aruba, Aruba.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Aruba . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Aruba, Aruba.

Aruba Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Aruba maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Aruba Aruba Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Aruba

Luchthaven
 • Aruba - Koningin Beatrix Luchthaven [AUA]
  Hotel Aflevering
  • Aruba - Hotel
   Stad
   • Aruba - Marriott Surf Club
   • Aruba - Noord
   • Aruba - Oranjestad
   • Aruba - Rio Palace Antillas
   • Noord - The Mill Resort
   • Noord - Tropicana Resort
   • Occidental - Grand Aruba Hotel
   • Oranjestad - Renaissance Hotel
   • Palm - Beach Costa Linda Beach Resort
   • Riu - Palace Aruba Hotel

   Aruba Auto Huren & Reisinformatie

   Aruba is one Happy Island is een Caribische eiland 15 mijl ten noorden van de kust van Venezuela, en is een van de vier "landen" die samen het Koninkrijk der Nederlanden vormen. Dit vlakke eiland met geen rivieren is bekend om zijn witte zandstranden en tropische klimaat verzorgd door constante passaatwinden uit de Atlantische Oceaan. Dit prachtige eiland biedt vele activiteiten en attracties voor mensen van alle leeftijden.

   Aruba is verdeeld in het noordoosten en zuidwesten kusten. Het zuidwesten is het witte zand stranden, turquoise zee en warme wateren. De noordoostelijke kust, blootgesteld aan de Atlantische Oceaan, heeft een paar witte zandstranden, cactussen, ruwe zee met verraderlijke stromingen en een rotsachtige kustlijn. De tijd in Aruba is Atlantische standaard tijd; het is hetzelfde als Eastern Daylight Savings time gedurende het hele jaar.

   Klimaat

   Het klimaat is tropisch marine, met weinig seizoensgebonden temperatuurschommelingen. Vanwege haar locatie Zuid in het Caribisch gebied is er zeer sterke zon, maar een constant licht briesje houdt de temperatuur aangenaam.

   Landschap

   Het eiland is vlak met een paar heuvels, dorre met voornamelijk woestijn vegetatie en verwaarloosbare natuurlijke hulpbronnen dan witte zandstranden. Hoogste punt: Mount Jamanota (188 m).

   Symboliek

   Papiaments en de nationale vlag, volkslied en wapen zijn de belangrijkste nationale symbolen. Ze benadrukken de bewoners liefde voor het eiland, de nauwe verbinding naar de Caribische zee, en de multi-culturele samenstelling van de bevolking. Het volkslied is gespeeld en gezongen bij vele gelegenheden. De Nederlandse vlag functies als een symbool van de eenheid van de Nederlandse Antillen, Aruba en Nederland.

   Omzeilen in Aruba

   Zoals de meeste Caribische eilanden bestaat Aruba's transportnetwerk voornamelijk uit twee-baans verharde wegen.

   Oranjestad is vaak vastgelopen met verkeer wanneer Aruba is vol met toeristen, hetgeen dat betekent als u ten noorden van Oranjestad verblijft, u moet een budget ten minste een uur per enkele reis voor doorvoer door Oranjestad. Een blik op de kaart zal onthullen verschillende mogelijkheden voor het rondgaan van de ergste van het verkeer per rubriek in het binnenland, maar er zijn niet echt goed snelkoppelingen, net lang omrijden waar de tijd doorgebracht gaan van uw manier om te omzeilen Oranjestad is bijna zo lang als de tijd het zou hebben genomen u om gewoon zitten door bumper aan bumper verkeer het passeren.

   U kunt een gunstige Aruba omzeilen met auto, bus of te voet. Het is als toerist niet volstrekt noodzakelijk een auto te huren omdat vele restaurants, stranden en winkelstraten liggen op loopafstand. Als iets niet op loopafstand van afstanden, taxi's zijn altijd beschikbaar en de rit is nooit erg lang. Er is ook een buslijn die kan u dicht bij de belangrijkste toeristische gebieden.

   Rijden in Aruba

   De belangrijkste Amerikaanse chauffeurs behoefte om te onthouden is dat er geen draait op rood. Ook zijn er diverse draaimolens, dat kunnen frustrerend zijn aan sommige bestuurders maar zijn snel gewend aan.

   Aruba maakt gebruik van internationale verkeerstekens onder het Verdrag van Wenen standaard, die over het algemeen geen woorden of voor de hand liggende relatie tot hun betekenis hebben. Gelukkig, toeristische kaarten bevatten meestal snelle verwijzingen hun betekenis uit te leggen als u onbekend met hen bent.

   Verkeersregels

   Internationale verkeerstekens worden gebruikt in Aruba. Buitenlands rijbewijs licenties en internationale Driver vergunningen afgegeven door een lidstaat van het Verdrag van Genève inzake wegverkeer zijn over het algemeen geldig. Als uw rijbewijs al in het Engels van zo'n land geschreven is, is een IDP niet nodig.

   Praten

   Talen die gesproken worden zijn Engels (officieel), Papiamento, (ook officiële) (een Creools van Spaanse, Portugese, Nederlandse oorsprong), Spaans en Engels (gesproken).

   Wat te zien in Aruba

   Natuurlijke zwembad (Conchi) - aan de noordkant van het eiland en alleen toegankelijk via ATV of Trail Rated 4 x 4. Dit is een kleine plas water verborgen in natuurlijke rotsformatie die jut in de Oceaan, net buiten de kust van Aruba. .

   California Lighthouse - op het noordelijkste puntje van het eiland. Vele schilderachtige uitzicht op en is ook de locatie waar u het vuil paden te reizen vaststelling van de noordelijke kust van Aruba kunt openen.

   Onze lieve vrouw van Alto Visto kapel - aan de noordkant van het eiland. De kapel is zeer schilderachtige en historische.
   Aruba Aloë fabriek – je kunt een korte rondleiding en leren enkele interessante feiten over Aloë landbouw, productie en gebruikt.

   Casibari Rock & rotsformaties van Ayo – u kunt klimmen en het verkennen van deze formaties, de toppen van die bieden een geweldig uitzicht over het platteland.

   Er zijn natuurlijke brug @ Boca Andicuri-7 'Natural Bridges' in Aruba.

   Bushiribban gouden molen / Zinksmelting Station – de ruïnes van het smelten station zijn de manier om de Natural Bridge. De ruïnes te klimmen kan je prachtige foto's van de kustlijn.

   Aruba Ostrich Farm-de tour loopt u rond de struisvogel pennen en incubator.

   Boca Catalina en het scheepswrak Antilla – dit zijn 2 van de vele sites snorkel tours u vindt. De schipbreuk van de Antillla is het overblijfsel van een gezonken 400-voet Duitse vrachtschip dat was verankerd op Aruba tijdens WO2. Antilla is de schipbreuk van de grootste in het Caribisch gebied.

   Divi Flamingo resort. Deze schipbreuk kan worden onderzocht door duiken of onderzeeër.

   Arikok National Park - het park bestaat uit lava formaties, de formatie van een kwarts-dioriet en een kalksteen formatie uitbreiden naar binnen van de kustlijn. Deze formaties hebben een centrale rol gespeeld in de geschiedenis van Aruba.

   Guadirkiri grotten

   De Palm-eiland

   Butterfly Farm - reeks in een tropische sfeer, gidsen op de vlinderboerderij zal toelichten vlinder gewoonten en metamorfose.

   Bubali Vogelmeer - meer dan 80 soorten trekvogels bevinden zich in het heiligdom. Krijg het beste uitzicht van de vogels, met behulp van de uitkijktoren.

   De Oude Molen / molen eerste gebouwd in 1804 in Holland en vervolgens verscheept naar Aruba in 1906.

   Heiligdom van de ezel. Een thuis voor vele geredde ezels, die zwerven wild op Aruba en zijn vaak gedood door auto's of honden.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen