Auto Huren Perth

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Perth Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Perth, Australie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Perth . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Perth, Australie.

Perth Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Perth maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Perth Australie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Perth

Luchthaven
  • Perth - Binnenlandse Terminal [PER]
  • Perth - Luchthaven International Terminal [PER]
Stad
  • Perth
  • Perth - Centrum

Perth Auto Huren & Reisinformatie

Perth is de hoofdstad van West-Australië en is de meest geïsoleerde hoofdstad van meer dan 1.000.000 mensen in de wereld.

Perth sprawls langs een plat kustvlakte, gericht langs de Swan River en wordt begrensd door de Darling Scarp naar het Oosten en de kustlijn van de Indische Oceaan in het westen. Perth heeft een bevolking van ongeveer 1.6 miljoen (2009), waardoor het de vierde grootste stad in Australië. De vele uncrowded stranden langs de kust van Perth definiëren de levensstijl: Perth is ontspannen, rustig en veilig.

Wanneer om te bezoeken

(Sep-Nov) en najaar (maart-mei) zijn ideale momenten waarin voor een bezoek aan Perth. Lente (met name Oktober / November perioden) is misschien wel het allerbeste om te zien de bezienswaardigheden als na een fatsoenlijk winter regenval, de beroemde wildflowers rond Kings Park en de bloei van de Avon Valley prachtig.

De lokale bevolking de neiging om Vakantiewoningen tijdens het hoogtepunt van de zomer of winter, ontsnappen aan het klimaat, of vieren. In de winter Perth bewoners vaak reis Noord naar Broome of Bali voor de warmte, of tegengesteld verblijf in kleine chalets in het zuidelijke land tijdens de winter van te genieten van het koele nat klimaat en seizoensgebonden voedsel.

Krijgen

Met het vliegtuig

Alle geplande internationale en binnenlandse vluchten aankomen en vertrekken vanaf de luchthaven van de Perth (PER). Hoewel zowel internationale als binnenlandse diensten onder de dezelfde banner van Perth Airport opereren, bevinden de terminals zich kant van de baan, of ongeveer 9km (15 minuten) over de weg.

Per boot

Eenmaal de enige manier om weg te krijgen in Perth, een beperkt aantal passagiers schepen nu dok in Fremantle. Een aantal ronde de wereld cruise schepen met inbegrip van de Queen Mary 2 en koningin Victoria oproep in de Fremantle Passenger Terminal op hun eigen schema. Zeilen in Perth van de Indische Oceaan is duur.

Met de trein

De Indian Pacific trans-continentale spoorlijn loopt van Perth naar Sydney via Kalgoorlie, Adelaide en Broken Hill. Het is over het algemeen niet goedkoop, maar deze reis, waarin vier dagen en drie nachten, is een van de werelds grote treinreizen.

Omzeilen

Met het openbaar vervoer

De agglomeratie van Perth heeft een redelijk betrouwbaar en goedkoop openbaar vervoerssysteem wordt beheerd door Transperth. Reizen naar de toeristische attracties in Perth, Fremantle, Cottesloe, Scarborough is gemakkelijk met het openbaar vervoer, maar buiten dat een auto is aanzienlijk beter.

Met de auto

Het huren van een auto is het ideale vervoermiddel voor reizen naar afgelegen attracties. Perth's grote snelwegen en wegen zijn vrij van eventuele tolgelden, zoals niet het geval in Sydney en Melbourne en uit elk van deze belangrijke verkeersaders is, is het mogelijk om binnen enkele minuten worden omgeven door prachtige natuur.

Wat te zien

Er is genoeg te zien in het centrum van de stad binnen afstand te lopen of op een gratis bus van de kat. Verborgen tussen de wildgroei van de omliggende en grootstedelijke gebied zijn een paar waardevolle attracties meestal minder dan een uur rijden met de auto, of een beetje meer op het openbaar vervoer.

Buiten de agglomeratie staan sommige ongerepte natuurparken, onbewoonde kust en andere interessante locaties.

Kangoeroes

Er is een aangewezen gebied in de dierentuin voor kangoeroes waar ze op bezoekers paden kunnen wandelen en de dieren worden gebruikt om mensen zodat kunt u hen zeer dicht.

Om te zien van semi-wilde kangoeroes bezoeken de Pinnaroo vallei Memorial Park - het is een loopafstand van Whitfords Transperth trein/Metro Station - enkel kruis de snelweg, de afrit en zoek de ingang aan de linkerkant. Want er genoeg ruimte voor hen is kan je ze zien niet alleen eten maar ook hoppen.

Wat te doen

Perth heeft een aantal van de beste stranden van het land, die ideaal om te zwemmen tijdens de warmere maanden zijn. Zonnebrandcrème is essentieel en insectenwerend middel kan van pas komen tijdens de avond. De stranden zijn op de open oceaan is het sterk aangeraden dat u alleen 'tussen de vlaggen' op gepatrouilleerd stranden zwemmen.

Naakt zwemmen. Er is slechts één strand in Perth waarmee naakt zwemmen: Beatty. Mannetjes op andere stranden topless zonnen is de norm, maar vrouwen meestal niet een politie fijn krijgt maar zal krijgen staarde.

Cyclus. Perth heeft uitstekende fietspaden en bijna het hele jaar door fantastisch weer, waardoor het perfect voor fietsen. De paden die volgen op de Swan River zijn zeer mooie en meestal plat. U kunt uw eigen fiets meenemen, huur een fiets van een van de fiets verhuur bedrijven gelegen in de buurt van de Swan River of een rondleiding met Bluetongue fietstochten of pedaal OZ.

Parken. Perth heeft een aantal fantastische parken, variërend van binnenstad parken zoals Kings Park, Bold Park en Lake Monger, tot de buitenste stadsparken zoals John Forrest en Whiteman Park

Een dagje uit te nemen. Zoals met alle reizen in een land met zo laag van een dichtheid als Perth, zullen jullie gewend besteden veel tijd reizen tussen de bezienswaardigheden. Een van de beste dagtochten in Perth is een bezoek aan het natuurreservaat uit de kust van Fremantle, Rottnest Island.

Ga wijn te proeven. Goed bekend onder de lokale bevolking en toeristen, de zwaan-vallei in de heuvels beschikt over enkele van de beste wijnmakerijen en micro-brouwerijen van het land.

Er zijn een heleboel opties als u toegang tot een auto - uit de stad enkel hoofd aan de kust hebt, dan het hoofd van noorden of zuiden voor sommige verkennen.

Wereld van het avontuur. Perth's enige themapark heeft achtbanen, water slides, skelters, en rijdt voor jongere kinderen. Bibra Lake ligt, het in ongeveer 20 minuten rijden van het CBD met veel parkeergelegenheid beschikbaar dus het is best om te gaan met de auto.

Perth Zoo. De dierentuin in South Perth heeft meer dan 1.000 dieren en meer dan 150 verschillende soorten, waaronder olifanten zijn vooral geliefd door de lokale bevolking. Je kunt er komen op bus 34 van de Esplanade Bus haven of als u liever rijden er zijn verschillende betaalde parkeerplaatsen vlakbij.

Live muziek

Perth is goed-gekend voor haar indie muziekscene op vaste locaties zoals versterker Bar, Rosemount, Fly By Night, The Rocket Room en Mojos. De Big Day Out festival wordt jaarlijks gehouden in begin februari. Bezoek YourGigs voor komende optredens of Perth Indie Bands voor een selectie van goede Perth banden.

Feesten en Festivals. Als dansmuziek je ding is, zal veel top DJ en elektronische muziek artiesten maken de reis uit naar Perth tussen oktober en maart. Bezoek voor aankomende data.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen