Azerbeidzjan Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Azerbeidzjan | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Azerbeidzjan en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Azerbeidzjan. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Azerbeidzjan.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Azerbeidzjan en geniet - reis - ontdek!

Azerbeidzjan autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Azerbeidzjan. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Azerbeidzjan Autoverhuur Partners

Autoverhuur locaties in Azerbeidzjan

Azerbeidzjan Auto Huren & Reisinformatie

Azerbeidzjan

U mag niet denken dat er vele toeristische attracties in Azerbeidzjan zijn, maar het land heeft veel zelfs de meest actieve toerist om tevreden te houden.  Hier zijn enkele suggesties die u zou willen overwegen voor uw reis.

Regelen van een huurauto en hoofd voor de stad van Lahic, die wordt steeds een steeds populairder wordende bestemming voor een aantal redenen.  De stad heeft prachtige architectuur en veel mensen komen hier omdat ze willen besteden tijd wandelen in de omliggende bergen.  Het is echter ook een geweldige plek te halen een paar souvenirs, dankzij de ambachtelijke winkels en ateliers.  Degenen die geïnteresseerd in de traditionele manier van leven hier zijn kunnen contact opnemen met de VVV en regelen om te verblijven met een lokale familie.

Bergen en vulkanen zijn de orde van de dag in Azerbeidzjan, met veel mensen beklimmen bergen als Besbarmaq Dag, gelegen net ten noorden van Bakoe.  Het wordt beschouwd als een heilige plaats, en hier kan je bewijs van bedevaarten, zoals de Gebedsvlaggen hing uit de struiken.  De heilige status van de berg dateert van vóór de komst van de Islam in het land.   De Qobustan heuvels zijn thuisbasis van de modder vulkanen.  De locatie is slechts een uur rijden van Bakoe kiest u voor Azerbeidzjan Autoverhuur.  De modder wordt wijd beschouwd als therapeutische maar het kookt en er zijn gevaren als je te dichtbij!

Toeristen kunnen Lees meer over de geschiedenis van het land door de uitgaven een beetje tijd op het Nationaal Historisch Museum.  Gelegen in een herenhuis in het centrum van Bakoe, dit museum heeft exposities die teruggaat tot de Bronstijd en er zijn Engelstalige beschrijvingen van alle opstellingen.  U kunt ook kon u wat tijd doorbrengen in de oude stad van Bakoe en bezoek het paleis van de Sjirvansjah 15e eeuw.  Dit gebouw is liefdevol gerestaureerd en vertoont op het leven van de Perzische soefi-heersers.

Je kon bezoeken de Iceri Seher en klim de trappen in de Kız Kulesi.  Dit kijkt uit op de Kaspische Zee en vanaf 30 meter omhoog u krijgen 360° uitzicht.  Er zijn touchscreen installaties die geven u alle informatie die u nodig hebt over de geschiedenis van het gebouw, dat uit 500 voor Christus dateert.

U kunt ook het nemen van uw historische kennis terug nog verder met de hulp van de rotstekeningen Qobustan.  De regio wordt gedacht te hebben meer dan 20.000 jaar al bewoond en de steentijd kunst omvat de vroegst bekende tekening van een boot.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen