Auto Huren Nassau

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Nassau Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Nassau, Bahamas.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Nassau . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Nassau, Bahamas.

Nassau Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Nassau maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Nassau Bahamas Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Nassau

Luchthaven
 • Nassau - Int. Luchthaven [NAS]
  Stad
  • Nassau - Centrum
  • Nassau - Paradise Island
  • Nassau - Prince George Dock

  Nassau Auto Huren & Reisinformatie

  Nassau is de hoofdstad van de Bahama's, een lid van het Britse Gemenebest. Het is de grootste stad in de Bahama's en haar laagbouw wildgroei domineert de oostelijke helft van New Providence Island.

  Weer

  Het klimaat is het best te omschrijven als subtropische. Het gebied ervaringen met een klimaat dat identiek is aan de Zuid-Florida, meestal erg warm, vochtig weer in het hele jaar, met koele nachten in de 40s tijdens de winter af en toe, en koude snaps soms raken van de regio. Sneeuw werd eens gemeld.

  Afdrukstand

  Jezelf oriënteren in centrale Nassau is vrij eenvoudig. Baai straat, die loopt parallel aan de kust, is de belangrijkste winkelstraat, gevuld met een vreemde mix van dure sieraden boetieks en souvenirwinkels. De heuvel die achter Bay St stijgt bevat de meeste van de Bahama's overheidsgebouwen en de hoofdzetel van het bedrijf, terwijl de Over-the-Hill woonwijk aan de andere kant begint.

  Krijgen

  Door de lucht

  Nassau van Lynden Pindling International Airport (NAS) is de grootste luchthaven in de Bahama's. Grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen hebben vluchten naar Nassau. Er bestaat ook een beperkte dienst vanuit Toronto en Londen.

  De twee meest populaire vaste gebaseerd exploitanten (FBO) gelegen op Lynden Pindling International Airport zijn Executive Flight Services en Odyssey luchtvaart. Air taxi en air charter bedrijven zoals Jetset Handvest ' Monarch luchtgroep, kwik Jets vliegen een verscheidenheid van prive-charter vliegtuigen en jets, van Handvest luxe Gulfstream tot economische zuiger tweeling voor kleine groepen en personen naar en uit Nassau.

  Beveiliging voor andere bestemmingen is aanzienlijk meer gelegd terug, met aankomst die een uur vóór uw vertrek zou voldoende moeten zijn.

  Over zee

  Nassau is een favoriete aanloophaven voor de vele cruiseschepen die varen van de Bahama's. Tot zeven cruise kunnen schepen vastzetten in de Prince George Wharf Cruise Terminal grenzend aan het centrum van Nassau. Water taxi en yacht Charterbedrijven, zoals Bahama's boot, bieden een verscheidenheid aan particuliere bemand handvesten, in/nabij Nassau voor kleine groepen en families.

  Omzeilen

  Met de watertaxi

  Een watertaxi service is beschikbaar alternatief voor een taxi om naar Paradise Island van het centrum. Het wordt opgepikt door de Rijn gestroomd.

  Met minibus

  Minibussen fungeren als het bussysteem van Nassau-stad en New Providence island. Jitneys zijn te vinden op en in de buurt van Bay Street. De beroemde Jitney aan Cable Beach ladingen passagiers op George & Bay straten.

  Met de taxi

  Taxi's, vaak minibusjes en altijd herkenbaar door hun gele nummerplaten en kleine gotische blackletter "Taxi" belettering, zwerven de straten van Nassau. Ze zal zijn uitgerust met meter maar meestal weigeren om ze te gebruiken, dus op het tarief bij voorbaat mee instemmen. Zij zullen vaak proberen om de snelheid in de auto te wijzigen.

  Met de auto

  Je kan ook een auto huren. Alle grote Amerikaanse autoverhuur winkels zijn in Nassau. Waardig van nota voor reizigers uit het Verenigd Koninkrijk is de zeer Britse sfeer van de wegen. In tegenstelling tot de nabijgelegen VS, auto's rijden aan de linkerkant van de weg, hebben verkeerstekens van de UK en zelfs de oneven rotonde.

  Door scooter

  Scooterverhuur (kleine motorfiets) is ook populair in Nassau.

  Met de fiets

  Fietsverhuur is niet populair en niet aanbevolen als verkeer is slecht, er zijn vele blinde hoeken in de oude straten van Nassau, en auto's rijden roekeloos en aan de linkerzijde van de weg, die u kan niet worden gebruikt voor.

  Te voet

  Binnen het centrum van Nassau, kon je rondlopen. Afstanden zijn zeer kort en een wandeling is een prettige manier van het verkennen van downtown Nassau.

  Wat te zien

  Maak een wandeling rond de oude stad, een interessante mengeling van verlaten gebouwen en heldere Caribische structuren. Het duurt niet lang om te ontsnappen aan de teveel geschrobde toeristische gebieden in het centrum. Tien minuten omhoog naar de roze gebouw van het Parlement, die een standbeeld van een hij benoemd tot koningin Victoria vooraan heeft lopen.

  Ardastra tuinen, Zoo & Conservation Center. Bezoek de Bahama's enige zoo. Zie de marcherende flamingo shows. Laat het land van de parkieten op je als je hen voedt.

  National Art Gallery van de Bahama's, West & West Hill straten. Geopend in 2003, vitrines dit Bahamaanse kunst uit de prekoloniale tijdperk tot het heden. De kwaliteit van kunst is nogal ongelijk is op zijn zachtst, maar het gerenoveerde gebouw — eens de woonplaats van de Chief Justice — is een gezicht op zich.

  Piraat Museum. Recreaties van een pirate stad, een piratenschip en een piraat gevecht, met een paar echte artefacten in gemengd. Cheesy, maar leuk. Proberen te vangen van een rondleiding.

  Fort Fincastle. Een klein fort gebouwd in 1793 en met uitzicht op de stad van Nassau vanaf een kleine heuvel ten zuiden van de stad. Diverse kanonnen worden tentoongesteld.

  Wat te doen

  De ontdekkingstocht met de bus zijn behoorlijk interessant. Ze rijdt u rond, en u op de hoogte wordt gesteld van de lokale overheid, vertellen u over de verschillende punten van belang, en neem je oude forten en Paradise Island, het beroemde Atlantis hotel resort en haar prachtige aquarium te zien.

  Kopen

  Stro markt, Bay St. oorspronkelijk een locals markt, dit is nu gewijd aan toeristisch curiosa. Bent u in de markt voor sommige souvenirs, is dit de plek om te komen. Niet worden ontmoedigd door de oorspronkelijke prijs van dingen, zoals dit is de enige plek waar die u voor een betere afdingen kunt. Amerikanen hoeft niet te maken over het uitwisselen van geld, zoals Amerikaanse munt wordt universeel aanvaard.
  Potters' Cay, onder de brug van Paradise Island. Best bekend voor zijn vis markt, en er zijn tal van kraampjes die verse conch salade, conch beignets en andere lekkernijen van de Bahamaanse zeevruchten te bereiden, maar er ook tal van andere exotische tropische producten beschikbaar.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen