Auto Huren Brussel

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Brussel Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Brussel, Belgie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Brussel . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Brussel, Belgie.

Brussel Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Brussel maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Brussel Belgie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Brussel

Luchthaven
 • Brussel - Zaventem Int Luchthaven [BRU]
  Trein Station
  • Brussel - Midi Trein Station
   Stad
   • Brussel - Avenue De La Couronne
   • Brussel - Centrum
   • Brussel - Ixelles
   • Brussel - Saint Denis
   • Brussel - South
   • Brussel - Zaventem Centrum
   • Brussels - Etterbeek
   • Brussels - Woluwe
   • Brussels - Hilton Grand Place
   • Brussels - Ruisbroek

   Brussel Auto Huren & Reisinformatie

   Mijn vlucht arriveert om middernacht, zijn de autoverhuurbedrijven nog steeds open op dat tijdstip?
   Voor de meeste locaties is het mogelijk om een huurauto buiten kantooruren op te halen. Bij het maken van een boeking kunt u de afhaaltijd selecteren. Als de afhaaltijd buiten openingstijden is, controleer dan of er een “Buiten kantoor tijden toeslag” geldt. Deze toeslag dient direct bij aankomst bij het autoverhuurbedrijf te worden voldaan. U vindt de informatie in de gedetailleerde huurvoorwaarden.

   Welke verzekering heeft mijn huurauto?
   Meestal zijn alle verplichte verzekeringen zoals Verzekering van Aanrijdingsschade (CDW), Diefstal Verzekering (TW) en Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (3rd party) opgenomen in de huurprijs, maar vaak is er een eigen risico van toepassing. Het eigen risico is het maximale bedrag waar u aansprakelijk voor wordt gesteld bij schade of diefstal. Rentalcargroup.com biedt volledige bescherming van Allianz en Rentalcover voor een volledige gemoedsrust.

   Vliegt vaak?
   Mensen die veel vliegen, huur vaak een auto om naar hun bestemming te komen. Zo bent u niet afhankelijk van bussen of treinen en kunt u vrij verplaatsen waar u maar wilt. Bekijk onze website voor concurrerende huurtarieven.

   Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Brussel
   Een geldig rijbewijs van de hoofdbestuurder en eventuele extra bestuurders is verplicht. Het rijbewijs moet minstens 1 jaar in bezit zijn van de bestuurder. Een internationaal rijbewijs is ook nodig, samen met uw normale rijbewijs als u een auto huurt in een ander land dan waar uw rijbewijs is afgegeven. Controleer altijd in uw eigen land voor de volledige details en vereisten om een international rijbewijs te verkrijgen. Ook is een creditcard nodig in de naam van de hoofdbestuurder.

   Parkeer uw huurauto in Brussel
   U parkeert uw huurauto in Brussel het beste in een garage. Het is veiliger voor U en uw huurauto. Het is wellicht mogelijk om uw huurauto aan de rand van Brussel te parkeren en te reizen met het openbaar vervoer, dat is niet te duur en zal compenseren voor de parkeerkosten die u moet betalen als u in het stadscentrum parkeert. Houd er rekening mee dat veel grote steden een stadscentrum hebben dat alleen toegankelijk is voor lokale bewoners of voor bestemmingsverkeer.

   Autoverhuur beoordelingen

   Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Brussel autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 8.89 gebaseerd op 4 ratings.
   "rentalcargroup"

   Reviewed by:
   vennootschap:

   Rentalcargroup Service:

   ReviewReviewReviewReviewReview

   5

   Stinkende Auto

   Onze laatste huur smelt sterk van sigarettenrook voor de week dat we het hadden. gelieve de air freshners te geven.

   Reviewed by:
   vennootschap:

   Rentalcargroup Service:

   ReviewReviewReviewReview

   4

   Gemak Verzamelen En Terugkeren Mijn Enige Zorg

   Zeer goede service. flexibel en meegaand, maar het vinden van de weg naar station naar de pick-up kan wellicht profiteren van een aantal extra signage. hetzelfde geldt voor het retourneren.rner was een afgedrukt blad met het retouradres, maar misschien zou het zeer behulpzaam zijn als het in de 'home' sectie is geprogrammeerd in de sat nav (waar dat een kenmerk is). de receptie medewerkers waren erg vriendelijk, inclusief de man die de auto heeft geleverd - hij was erg behulpzaam met de zaterdag nav - maar de man die het was erg handig en onvriendelijk was. anders heb ik geen klachten

   Reviewed by:
   vennootschap:

   Rentalcargroup Service:

   ReviewReviewReviewReview

   4

   Goede Prijs / Kwaliteit Verhouding

   Gladde dienst, niets te reageren.

   Reviewed by:
   vennootschap:

   Rentalcargroup Service:

   ReviewReviewReviewReviewReview

   5

   Een Naadloze Ervaring

   Boeken makkelijk, snel afhalen door behulpzaam personeel in brussel; makkelijk uitverkochte voertuig retourneren.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen