Auto Huren Belize

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Belize Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Belize, Belize.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Belize . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Belize, Belize.

Belize Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Belize maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Belize Belize Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Belize

Luchthaven
 • Belize - Int Luchthaven [BZE]
  Hotel Aflevering
  • Aflevering - Hotel
   Stad
   • Belize - Centrum
   • Belize - Princess Margaret Drive

   Belize Auto Huren & Reisinformatie

   Belize voorheen de kolonie van Brits-Honduras, is het enige land in Midden-Amerika zonder een kustlijn op de Stille Oceaan, en de enige in de regio met Engels als officiële taal. Het land ligt tussen Guatemala naar het westen en zuiden en Mexico naar het noorden.

   Begrijpen

   Met een lang Caraïbische kust is Belize een land van de cultureel divers en gemengde ras met een voet in Latijns-Amerika en de andere in het Caribisch gebied. Er is het Kreyòl / (Afro-Europese mengsel) bevolking, alsmede de inheemse Maya-bevolking en de Mestizos die de neiging om te hebben leven het noorden en noordwesten van het land Spaans wordt vaak gesproken. In het Zuid-Oosten langs de Caribische kust leven de Garifuna (Carib Black) een Afro-Indiaanse cultuur. Duits sprekende Mennonieten oproep ook Belize huis. In toevoeging mensen van Indische en Libanese fatsoenlijk.

   Wereld klasse aanraders zijn het verkennen van de weelderige jungle met exotische planten en dieren, diepzee vissen, zwemmen, snorkelen en duiken in de Caribische zee met haar aantrekkelijke riffen en de Maya-ruïnes bezoeken. Inkomens zijn nog steeds zeer laag en de infrastructuur is erg basic. De Belizeans zijn zeer trots en vriendelijk voor bezoekers en de toeristische industrie groeide sterk in de afgelopen tien jaar.

   Klimaat

   Tropische; zeer warm en vochtig; regenachtige seizoen (mei tot November); droog seizoen (februari tot mei). Orkaan seizoen (juni tot November) brengt kust overstromingen (met name in het zuiden).

   Regio 's

   Noordelijke Belize
   districten van Corozal (kust) en Orange Walk (binnenland)

   Belize District
   Huis van de stad, de luchthaven en een groot aantal populaire offshore eilanden

   Cayo
   vol met avontuur, is deze centrale wijk gevuld met jungle, grotten, rivieren, Maya ruïnes en nog veel meer

   Stann Creek
   kustgebied ten zuiden van Belize District, toegang tot rustige rif eilanden en boten aan en uit Honduras

   Toledo
   zuidelijke kust/binnenland regio met meer Maya ruïnes en boten naar Guatemala

   Met het vliegtuig

   De Philip S. W. Goldson International Airport (BZE) is in Ladyville, ten noordwesten van Belize City waar zij internationale directe vluchten van Atlanta, Charlotte, Newark, Miami, Dallas, Houston, Flores, San Salvador, Roatan en San Pedro Sula heeft ontvangen.

   Met de auto

   Uit Mexico via Chetumal, of op een veel ruwere weg uit Guatemala via Melchor de Mencos.

   Met de bus

   Bussen van Belize City en Belmopan handelen naar Flores in Guatemala, en vluchten naar Chetumal in Mexico.

   Per boot

   Verschillende cruisemaatschappijen roep Belize City. Helaas blijven ze meestal slechts één dag, waardoor de kans om Belize echt te zien niet. U kunt één van de Maya-ruïnes bezoeken, rijden een airboat in de zoutmoerassen net buiten de stad, winkelen, ga aan het museum, ga naar de dierentuin of nemen ofwel een korte grot rafting trip of snorkelen, maar thats about it. Dat betekent ongeveer 70% van de dingen die de meeste toeristen zou graag zijn niet beschikbaar, geen melding van de eco-toerisme punten van belang.

   Omzeilen

   Belize is een vrij klein land, en vervoer tussen de meeste bestemmingen is zelden lang en saai.

   Met het vliegtuig

   Tropic Air en Maya Island Air beide hebben meerdere vluchten dagelijks naar verschillende steden in het hele land en naar Ambergris Caye en Caye Caulker. Ze vliegen uit beide van Belize City van luchthavens, maar vluchten uit de luchthaven van Belize City (TZA) zijn vaak aanzienlijk goedkoper dan die uit Phillip Goldson International (BZE). Binnenlandse vluchten zijn over het algemeen vrij redelijk, en zo populair als uw tijd beperkt is en begroting niet.

   Met de bus

   Verscheidene concurrerende bussen rijden op de hoofdweg in de Noord-Zuid richting van Punta Gorda Belmopan en Belize City. Er zijn busstations in de belangrijkste steden, of gewoon de stand aan de kant van de snelweg en golf op een naderende bus. De meeste bussen hebben een dirigent de bestuurder niet meegerekend, die door de deur staat en uw stoel voor het verzamelen van de prijs op een bepaald punt tijdens de reis zal terugkomen.

   Praten

   Als een voormalige Britse kolonie is de officiële taal van Belize Engels, waardoor het onderscheiden van Spaans sprekende buurlanden. Toch is Spaans vloeiend gesproken door ongeveer 60% van de bevolking. Belizean Creools (of Kriol), Mayatalen, Garifuna (Carib) en, in mindere mate, verschillende dialecten van Duitse zijn gesproken in verschillende delen van het land.

   Belizean Creools is een op Engels gebaseerde Creoolse taal die aan de Jamaicaanse Patois verwant is. Vele Belizeans spreken een mix van Creoolse en Engels onder vrienden en compleet Engels aan buitenlanders. Het sterke Caribische accent duurt even wennen.

   Wat te zien

   Maya ruïnes exploratie

   Veel van de Maya-ruïnes (hieronder vermelde) bezichtigd worden in persoon. In tegenstelling tot de meeste ruïnes, kunnen veel van die in Belize nog steeds worden beklommen en verkend te voet.

   Altun Ha (noordelijke Belize) - twee grote centrale pleinen en mid-spanwijdte piramides worden blootgesteld. Dit is het meest gemakkelijk toegankelijke site van Belize City.

   Lamanai (noordelijke Belize) - drie grote piramides en stelae, woonwijken, pleinen, een unieke bal Hof.

   Xunantunich (Western Belize) - zeer goed uitgegraven carving stelae en een indrukwekkende belangrijkste piramide. Recht kan tot deze site rijden. Toegang tot het overschrijden van de rivier Mopan aan boord van een kleine hand-zwengel-autoferry in het dorp van San José Succotz.

   El Pilar (Western Belize) - 100-acreplaats met 25 + pleinen, op de grens van Belize-Guatemala.

   Caracol (Western Belize) - grootste bekende Maya-site in Belize, maar niet zo goed uitgegraven als anderen. Belangrijkste piramide (Caana, of "Sky Palace") is het hoogste bouwwerk van het Maya in Belize.

   Actun Tunichil Muknal (ATM) grot (Western Belize) - Dit is niet een Maya-structuur, maar een grot met skeletten, keramiek en aardewerk Maya.

   Tikal (Guatemala) - meest grootse van de overlevende Mayasteden, en meest uitgebreid uitgegraven. Talloze piramides, stelae en tempels; Grand plaza en belangrijkste Akropolis worden vaak gezien in foto's. Toekans, papegaaien, brulapen en slingerapen worden vaak gezien in het park.

   Tours naar de ruïnes kan ook geregeld worden voor bezoekers verblijf in de Cayes. Op Caye Caulker en San Pedro vindt u tour bedrijven die reizen van een aantal van de Maya-sites kunnen regelen.

   Paardrijden

   Wanneer ze reizen in het binnenland naar San Ignacio, zijn er tal van mogelijkheden om te verkennen van de jungle door paard.

   Hanna stallen, Western Highway, San Ignacio, Belize. Hanna Stables biedt horseback het berijden, avontuurlijk toerisme en educatieve biologische eco-boerderij verblijven voor reizigers van alle leeftijden en capaciteiten in de San Ignacio, Belize gebied. Een van's lands oudste horseback het berijden van inrichtingen, Hanna stallen is familiebedrijf voor generaties en wordt momenteel beheerd door Santiago Juan. Paardrijden tours zijn beschikbaar voor riders van alle niveaus, en populaire bestemmingen omvatten de Maya-ruïnes van Xunantunich, niet-uitgegraven Maya ruïnes van Actun Kan en de omliggende San Lorenzo boerderij.

   Oude Belize

   Oude Belize is een landmark attractie, biedt een totale Belize-ervaring voor de lokale bevolking en toeristen. Op haar hart is de oude Belize vertonen, een roeren culturele en historische weergeven waarmee bezoekers terug in de tijd verschillende bepalende segmenten van Belize verleden. Het display bevat vele authentieke relikwieën uit belangrijke periodes, een beklijvende inleidende teaser op de Maya erfenis in Belize, een angstaanjagende voorstelling van de Belize City van koloniale dagen, en een intieme blik in de 18e eeuw logboekregistratie kampen, en meer.

   Sportvissen

   Sportfishing in Belize is tweede aan niets. De Gratenvis is de premier vliegvissen game vissen in de wereld en het kan worden gevonden in het gras ondiepe water door middel van Belize. Is het pond voor pond wellicht het sterkste dier in zout water.

   Duiken/snorkelen

   Wereldklasse is ook het snorkelen en duiken. Er zijn vele uitzonderlijke duikplaatsen in Belize te vinden. Een van de beste manieren om te verkennen wateren van Belize is door het huren van een zeilboot of catamaran o Haal het meeste uit uw beschikbare duiktijd. Voor mensen met een kleiner budget, kunnen snorkelen en rijden excursies worden gevonden langs de stranden van Ambergris Caye en Caye Caulker.

   Grot verkenning

   Het Cayo district wordt gekenmerkt door kalksteen heuvels underlain door een netwerk van ondergrondse rivieren, grotten en sinkholes. De grotten zijn prachtig, met enorme grotten en strakke passages, ondergrondse watervallen en duizelingwekkende arrays van minerale-encrusted stalactieten en stalagmieten. Deze ondergrondse wereld was heilig voor de oude Maya's en vele artefacten van ingerichte potten naar menselijke resten zijn nog steeds intact in de grotten.

   Belize grootste attractie Actun Tunichil Muknal, deze spectaculaire grotten combineren avontuur speleologie met verbazingwekkende geschiedenis. Traverse de grottenstelsel en de rivier met een gids om te zien dat het kalkhoudend Maya offer blijft aan het einde.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen