Auto Huren La Paz

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

La Paz Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in La Paz, Bolivie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in La Paz . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in La Paz, Bolivie.

La Paz Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in La Paz maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

La Paz Bolivie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in La Paz

Luchthaven
 • El - Alto Luchthaven [LPB]
  Stad
  • La - Paz Centrum
  • La - Paz Downtown South Zone
  • La - Paz Sagarnaga

  La Paz Auto Huren & Reisinformatie

  La Paz is de administratieve hoofdstad van Bolivia, terwijl Sucre de constitutionele hoofdstad en de zetel van het Hooggerechtshof is. La Paz in 1548 werd opgericht, en is in de Andes.

  Het zicht vanuit de lucht als een vliegt in La Paz is ongelooflijk. Ten eerste, men ziet het uitgestrekte sloppenwijken van El Alto, langzaam voorrang verlenen aan de aanblik van La Paz zelf, oppervlakkige vastklampen aan de zijkanten van wat lijkt op een grote snee in de aarde.

  Afdrukstand

  La Paz is gebouwd in een canyon gemaakt door de Choqueyapu-rivier (nu meestal gebouwd), die loopt van noordwest naar Zuidoost. De belangrijkste verkeersader van de stad, die ruwweg de rivier volgt, verandert namen over haar lengte, maar de bomen omzoomde middenstuk doorheen de binnenstad kern heet het Prado.

  Krijgen

  Met het vliegtuig

  El Alto International Airport (LPB), El Alto. Dit is's werelds hoogste internationale luchthaven; op 13,313 ft/4,058 m boven de zeespiegel, het is bijna half zo hoog als een straalvliegtuig is cruisen hoogte en starts vereisen een langere baan als gevolg van de ijle lucht.

  El Alto luchthaven dienen meest Zuid-Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen (LAN, TACA, Avianca, SkyAirline enz.) als goed lokale luchtvaartmaatschappijen (Boliviana de Aviación (BoA), Transporte Aéreo Militar (TAM), Aerocon en Amaszonas). De meeste internationale vluchten zullen een stop maken over in Santa Cruz te halen of afzetten van passagiers.

  Als u een TAM vlucht van La Paz luchthaven worden zeer zorgvuldig om te controleren welk vliegveld het verlaat uit, sommige TAM vluchten vertrekken vanaf de El Alto Intl Luchthaven en anderen van de militaire basis luchthaven.

  Met de bus

  Het belangrijkste busstation is in Central Park, in de buurt van de bovenkant van het Prado (Google kaart) en een 15-20 min loopafstand van de meeste Jeugdherbergen. Merk op dat bussen vanuit het Titicacameer (de route voor het invoeren van overland van Puno, Peru) en Sorata op een plein in de buurt van de stad begraafplaats (Cementerio) verder naar het westen beëindigen. Bussen van de Quime beëindigen in de busterminal van El Alto.

  La Paz meestal verlaten bushalte in El Alto te halen meer passagiers. Het duurt soms een of twee uur totdat u echt de stad verlaten.

  Een andere optie te gaan van La Paz naar Cusco, Copacabana of Puno één van de bussen van Bolivia Hop te gebruiken. Deze service kunt u hop op of hop uit op elk van deze plaatsen. Ze ook assistentie van de grens in Spaans en Engels en maak geen onbevoegde stopt. Bolivia hop is een nieuw bedrijf en lijkt goed te zijn liep en zeer veilig.

  Omzeilen

  Met de bus

  Er zijn drie soorten gedeelde openbaar vervoer in La Paz: regelmatig bussen of "micros"; gedeelde bestelwagens, genaamd "minibussen" en gedeelde taxi's running set routes geadverteerd op de voorruit, genaamd "trufis". De voormalige kosten Bs 1,30 terwijl de tweede zijn Bs 1,50-2,30 afhankelijk van duur. Alle soorten hebben hun routes aangegeven op de voorruit, maar minibussen de bonus van tarief verzamelaars opknoping van de kant, schreeuwen routes in een snelle, veilingmeester-achtige manier. U kunt een bus of mini bus overal; hagel uitstappen, net schreeuwen uit "¡voy een bajar!"

  Met de taxi

  De eenvoudigste manier om zich te verplaatsen is per taxi. Ze worden niet gemeten, dus eens over een tarief voor het instappen; een rit binnen centrum moet gaan over Bs 6-8. Als u wilt om verder te gaan, vraagt twee of meer taxichauffeurs voor het instappen. Een normaal ritje met de taxi van het centrum naar een plaats binnen de stad zal niet meer kosten dan Bs 20.

  Wat te zien

  Sagarnaga Street, (net ten zuiden van Plaza San Francisco). La Paz' belangrijkste toeristische strip. Het is voornamelijk een markt straat met artesano en souvenir winkels, maar u vindt hier ook begroting Jeugdherbergen, tour en reisbureaus, cafés, en veel en veel backpackers. Niet worden suckered door de reizende verkopers van "trilobiet-in-a-rock".

  De heksen markt (Mercado de Hechiceria en Mercado de las Brujas). Calle Linares tussen Sagarnaga en Santa Cruz. Verkopers verkopen Lama foetussen en gedroogde kikkers voor Aymara rituelen, evenals speksteen beeldjes en afrodisiacum formules. Deze straat is ook de beste plek te halen een charango of andere Boliviaanse muziekinstrument.

  Eloy zalm. Winkels op deze straat verkopen goedkope elektronica.

  Calle Jaen. Een van de weinige plekken in de stad met bewaarde koloniale gebouwen, momenteel waarin verschillende interessante musea.

  Plaza Murillo. Bevat overheidsgebouwen en de kathedraal van de stad.

  De Valle de La Luna. Surrealistisch, verweerde rock. Net buiten de stad van Mallasa. 30-40 minuten bus rit (afhankelijk van het verkeer) omlaag de vallei van La Paz.

  De donderdag & zondag markt in El Alto of Feria de 16 de Julio. Een enorme markt gehouden in El Alto elke donderdag en zondag. Dit meestal Aimara markt is een van's werelds grootste, en een persoon zowat alles kan vinden.

  Lucha Libre de Cholitas, Polifunctional de la Ceja, El Alto (van San Francisco, neem een mini bus gebonden aan Ceja en 200 m na de autopista tol stoppen.). De toeristische toegangsbewijs is duurder maar bevat enkele hapjes en souvenirs. De show begint rond 5 pm met mannen vechten voor het 1e uur voordat laat de Cholitas op de ring.

  Musea

  CIRCULAIRE Circuit van cultuur en kunst: één kaartje voor drie geweldige musea, bezoek La Paz musea, één kaartje voor drie binnen een week! Met het doel het bevorderen van de culturele en historische erfgoed van La Paz en Bolivia, zijn we gestart met één ticket toegang tot het circuit, die zal worden verkocht op de organisaties voor toerisme, hotels en de musea van het circuit. De drie musea van het Circuit zijn San Francisco Museum: een katholieke-inheemse gezicht, de nationale etnografische en Folk Museum: een reis door Boliviaanse culturen, en het nationale Museum of Art: tentoonstellingen, collecties, geschiedenis en meer.

  Museum San Francisco, Plaza San Francisco. Dit gerestaureerde religieuze complex is gehuisvest aantal Bolivia's belangrijkste historische momenten, met inbegrip van de geboorte van de onafhankelijkheid revolutie van 1809. Ook, kan een het beklimmen van de kerktoren te krijgen van een panoramisch uitzicht over zowel de inheemsen en Mestiza kwartalen. Samen met persoonlijke gidsen zijn displays in Spaans en Engels.

  Nationale etnografische en Folk Museum, Ingavi 916, esq. Jenaro Sanjinés. De MUSEF toont ons de Boliviaanse culturen in hun historische dimensie en hun huidige situatie. Deze culturen zijn leven in de steden en het platteland, in markten, scholen en kerken, in straten, de jungle of een minibus. Niet één hoek van Bolivia ontsnapt zijn diversiteit. En deze complexiteit om beter te begrijpen, de MUSEF biedt ons een onvergelijkbare tour. De ingang van de 20Bs. Zeer goed, maar allemaal in het Spaans.

  National Museum of Art, Calle Comercio esq. Socabaya. Geen twijfel, is de tour door het National Museum of Art een rit door de geschiedenis van Boliviaanse kunst, zijn schilderijen, beeldhouwwerken, foto's en andere artistieke expressies; een bijzondere ervaring voor zowel nationale als buitenlandse bezoekers.

  Tiwanaku Museum (Museo Tiwanaku)

  Museum of Contemporary Art (Museo de Arte Contemporaneo), Av. 16 de Julio 1698 (Prado). De permanente collectie boven (Bs15) bevatten veel werken van beroemde Aymara schilder Mamani Mamani. De beneden gallery met werk van studenten en up-en-aangekomenen is gratis.

  Coca Museum, Calle Linares 906. Een favoriet voor buitenlandse toeristen, dit kleine museum een overzicht van de geschiedenis en de betekenis van de coca-plant, met inbegrip van het effect van de Amerikaanse oorlog op Drugs. De displays zijn in het Spaans, maar boekjes van volledige vertalingen in andere talen worden geleverd. Volgens het museum is crack-cocaïne de grootste epidemie sinds de pest in de Middeleeuwen. En ja, er zijn gratis monsters van coca blad voor bezoekers.

  Muziekinstrumentenmuseum (Museo de Instrumentos Musicales de Bolivia), Calle Jaen 711. Geeft een enorme collectie van geluid-producerende apparaten uit Bolivia en daarbuiten, enkele daarvan kun je jezelf. Het museum werd opgericht door charango meester en uitvinder Ernesto Cavour, en sommige van zijn creaties op display (zoals multi bodied gitaar) zijn ronduit bizar.

  Museum van edele metalen (Museo de Metales Preciosos Precolombinos), Calle Jaen 777. Pre-Columbiaanse schatten in zilver en goud.

  Verzonken Museum (Museo Subterraneo), tegenover het stadion van de stad. Nauwelijks verdienen de naam "museum", is het in wezen een kleine buiten plaza verzonken in de grond met een enorme replica Tiwanaku monoliet in het midden ervan. Het origineel een gebruikt om daar te zijn, maar het was verhuisde terug naar Tiwanaku voor behoud.

  Boliviaanse Andes Textiel Museum (Museo de textiel Andinos Bolivianos), Plaza Benito Juarez 488. Het vertoont een grote verscheidenheid van textiel en weven's uit alle gemeenschappen van de Boliviaanse/Andes. Het is een must-see voor liefhebbers weven. Het toont ook verschillende kledingstukken, zoals poncho's, van al deze regio's. Het museum omvat ook een winkel (90% van uw aankoop behoort tot de artiesten) en het is gelegen op een mooie woning in Miraflores.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen