Bonaire Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Bonaire | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Bonaire en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Bonaire. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Bonaire.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Bonaire en geniet - reis - ontdek!

Bonaire autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Bonaire. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Bonaire Autoverhuur Partners

Autoverhuur locaties in Bonaire

Bonaire Auto Huren & Reisinformatie

Bonaire

Bonaire heeft grotendeels voorkomen van massatoerisme, zou je bang dat er niet veel voor u om te zien en te doen tijdens uw verblijf.  Het tegenovergestelde is echter waar.  Er zijn vele geweldige functies en gebeurtenissen op het eiland, zodat u gemakkelijk kunnen moeten verblijven bezig terwijl je hier bent.

Een reis naar het heiligdom van de gepensioneerde ezel is een must voor veel bezoekers.  De meeste werkende dieren op de boerderijen van het eiland was vroeger maar werden schakelde toen nieuwe technologie kwam langs om ze te vervangen.  Het heiligdom is een not-for-profit organisatie en is afhankelijk van giften van bezoekers, die kunnen komen langs en helpen om te voeden en de zorg voor hen ook.

De National Marine Park is perfect voor degenen die het niet erg om hun natte voeten.  Dit richt zich op het koraalrif en is een zeer ongerepte gebied.  Marine biologen zijn verantwoordelijk voor handhaving van het gebied, dat populair bij snorkelaars en duikers is.

Er is een volledige agenda van festivals op Bonaire, een daarvan de belangrijkste Carnaval is, maar er zijn tal van anderen met inbegrip van de Simadan Festival en Rincon Day.  Veel van deze functie muziek en dansen en het is een geweldige kans om je haar in de steek gelaten.

Haal het meeste uit uw huurauto en hoofd af om de dag op roze strand.  Er zijn kleine stukjes van geplette koraal in het zand, die helpen om het te geven een roze tint, een kleur die is heel duidelijk als het zand vangsten het licht als de zon ondergaat.  Wees gewaarschuwd er is echter een reëel gebrek aan toeristische faciliteiten hier dus je moet om ervoor te zorgen dat u alles met u meenemen.

Het oudste dorp op het eiland is Rincon, en het is een reis hier meer dan waard.  Als je hebt besloten op een huurauto dan hier is heel eenvoudig maar het is ook erg verleidelijk om te trakteren op een gekoeld drankje in een van de bars, dus wees voorzichtig!  Deze stad ligt in het noorden van het eiland en het is een geweldige plek om te mengen met de lokale bevolking en ontdek meer over de geschiedenis van de regio.  Ook vindt u de geschiedenis van het eiland met een reis naar het Museum van Bonaire.  Gevestigd in een gerestaureerde plantage herenhuis dat dateert uit 1885, zijn er kunstvoorwerpen die dateren uit de tijd van de Caiquetio-Indianen, de Spaanse invallers en de Nederlandse kolonisten.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen