Auto Huren Bonaire

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Bonaire Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Bonaire, Bonaire.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Bonaire . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Bonaire, Bonaire.

Bonaire Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Bonaire maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Bonaire Bonaire Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Bonaire

Luchthaven
 • Bonaire - Flamingo Luchthaven [BON]
  Stad
  • Centrum - Van Kralendijk

   Bonaire Auto Huren & Reisinformatie

   Bonaire is een Caribische eiland ten oosten van Midden-Amerika en ten noorden van Venezuela. Het eiland is onderdeel van de ABC-eilanden samen met Aruba en Curaçao. Het is een platte, riverless eiland bekend om haar duikspots. Het tropische klimaat is verzorgd door constante passaatwinden uit de Atlantische Oceaan. De temperatuur is vrijwel constant op ongeveer 27 graden Celsius.

   Politiek, is Bonaire een "speciale gemeente" volledig geïntegreerd in de juiste Nederland.

   Begrijpen

   Klimaat

   Tropische marine; kleine seizoensgebonden temperatuurschommelingen. 'Regenachtig' seizoen duurt vanaf de laatste week van oktober tot eind januari, maar het is nog steeds relatief droog. Tijdens het regenseizoen, 's avonds laat en 's morgens vroeg zijn regens gemeenschappelijk, meestal kort na zonsopgang wissen.

   Terrein

   Het eiland is plat vooral de zuidkant met heuvels in het noorden. Het is een droog eiland met weinig regenval en de vegetatie is typisch voor dit klimaat. Er zijn weinig natuurlijke hulpbronnen dan stranden, mooie offshore riffen en de zonne-zout werken. Het noordelijk deel van het eiland is een beschermd park. De zuidpunt van het eiland is een groot veld voor de productie van de zout van de zee. Klein Bonaire is een klein onbewoond eiland offshore.

   Krijgen

   Ondanks dat het deel van Europese Nederland, Bonaire bestaat buiten het Schengengebied, daarom heeft zijn eigen entery wetten los van de E.U.

   Nederlands kampioenschap en burgers

   Hoewel Bonaire deel van de Europese Nederland make-up uitmaakt, hebben omwonenden ouside de openbare lichamen Bonaire, Sint Eustatius en Saba beperkte vrijheid voor een bezoek aan Bonaire. Nederlands kampioenschap en burgers die wonen buiten de openbare instanties kunnen bezoeken Bonaire visum-gratis voor 6 maanden. De Nederlandse identiteitskaart is niet geldig op Bonaire, in plaats daarvan de identiteitskaart BES is moet invoeren van Bonaire.

   Met het vliegtuig

   KLM biedt vijf wekelijkse non-stop service vanaf Amsterdam naar Bonaire op weg naar Quito. American Airlines biedt ook dagelijkse non-stop vluchten van San Juan en naar Bonaire en andere grote steden van de VS. Vluchtschema's vaak veranderen maar United Airlines biedt non-stop vluchten van Newark en Houston. Delta Airlines biedt wekelijkse vluchten tussen Bonaire en Atlanta op zaterdag. Verschillende kleinere maatschappijen sluit Bonaire met de naburige eilanden, met inbegrip van Nederlandse luchtvaartmaatschappijen Expressand Insel Air.

   Andere luchtvaartmaatschappijen zijn Tiara lucht en Canadese luchtvaartmaatschappij Westjet uit Toronto, Canada.

   Als u Insel Air vliegt, geef jezelf ten minste 24 uur aflossingsvrije periode tussen eventuele aansluitende vluchten. Insel Air is berucht voor hun onbetrouwbaarheid en slechte klantenservice.

   De vertrek-vergoeding voor alle internationale bestemmingen is nu opgenomen in het vliegticket.

   Per boot

   Er zijn momenteel niet alle passagiersveerboten die vanuit of naar Curaçao of Venezuela. Cruiseschepen af en toe en in toenemende mate Ga naar Bonaire, vooral "in seizoen". Enkele winkels en restaurants kunnen blijven extra uur per dag geopend om tegemoet te komen aan hun passagiers.

   U kunt ook verschillende Bonaire watertaxi waaronder en de Seacow Watertaxi.

   Ligplaats voor eigen boot is beschikbaar. Duik exploitanten werken boten naar vele duikplaatsen, met inbegrip van die uit het kleine onbewoonde eiland Klein Bonaire ligt. Sommige exploitanten boot zijn ook gespecialiseerd in snorkel tours en er zijn regelmatig geplande passagier boten naar Klein Bonaire. Sommige omvatten de houtblazers, Bonaire piraat cruisen, Oscarina, Bowalie en meer.

   Omzeilen

   Te voet

   Gezien hoe klein het eiland is, is lopen vaak de perfecte manier om zich te verplaatsen, vooral als u verblijft in Kralendijk waar meest toeristische-gecentreerde activiteiten zijn samen een cluster vormen.

   Met de auto

   Auto's kunnen worden verzonden naar Bonaire en huurauto's zijn beschikbaar op de luchthaven en bij geselecteerde hotels. Reserveringen zijn sterk aangeraden als, vooral tijdens de piekuren, alle voertuigen kunnen worden gehuurd. U kunt in een paar uur rijden rond het hele eiland!

   Met de bus

   Er is een informele bussysteem op het eiland dat maakt gebruik van de bestelwagens. Er zijn een klein aantal medium formaat tourbussen op het eiland ook.

   Met de taxi

   Het eiland heeft een groeiende vloot van cabines geschaald naar service cruiseschepen.

   Wat te zien

   Leguanen (wild)
   Afgedankte slaaf schuilplaatsen
   Washington-Slagbaai Nationaal Park
   Rotskunst
   Zoutpannen
   Flamingo 's

   Gezond te blijven

   Als gevolg van de nabijheid van de evenaar is de zon op Bonaire intens! Zonnebrandcrème is dat een absolute must, zelfs voor mensen die beweren dat het niet branden. Gedurende de dag rond te lopen, Controleer of blijven gehydrateerd te houden van drinkwater te maken voor alle het zweten dat u zal doen.

   Door het droge klimaat, muggen (en de ziekten die zij haven) zijn niet een groot probleem en je kan heel goed uw hele bezoek gaan zonder een hap. Toch, als venturing in de wildernis, insectenwerend middel is een verstandig idee.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen