Bosnie Herzegovina Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Bosnie Herzegovina | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Bosnie Herzegovina en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Bosnie Herzegovina. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Bosnie Herzegovina.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Bosnie Herzegovina en geniet - reis - ontdek!

Bosnie Herzegovina autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Bosnie Herzegovina. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Bosnie Herzegovina Autoverhuur Partners

Bosnie Herzegovina Auto Huren & Reisinformatie

Bosnië-Herzegovina

Toeristen die ervoor kiezen om tijd doorbrengen in Bosnië-Herzegovina zal vinden dat ze zijn niet kort van een attractie of twee om te bezoeken.  Sommige mensen, bijvoorbeeld, ga naar Mostar gewoon om te zien de brug van de 16e eeuw.  De brug overspant de rivier Neretva en volledig heeft herbouwd nadat het werd verwoest tijdens de oorlog in de jaren 1990.  De stad staat bekend om haar oudere gebouwen, met enkele die teruggaat tot de Middeleeuwen.

Een van de hoogtepunten van de sociale agenda van Sarajevo is het jaarlijkse Filmfestival van de stad.  Het vindt elk jaar in augustus plaats en is een showcase voor lokaal gemaakte films.  Sarajevo is ook de thuisbasis van het winterfeest.  Dit is een kunstenfestival dat dateert van vóór de oorlog van de jaren 1990 en zelfs werd gehouden tijdens de vijandelijkheden.  Het festival duurt twee maanden.

Als u geïnteresseerd bent in het nemen van een activiteit vakantie is er volop die kunt u hier doen.  Er is de stad van Bihac in het noordwestelijke deel van Bosnië-Herzegovina.  Veel mensen komen hier elk jaar te besteden tijd raften.  De Una rivier wordt steeds populairder bij dit soort sport.  U kunt ook tijd doorbrengen in de bergen of heuvels om te wandelen.  De Bjelasnica berg is populair en er zijn verschillende dorpen hier waar de traditionele manier van leven nog steeds sterk is.  Zorg voor vaste routes te volgen bij het wandelen als landmijnen nog steeds een bedreiging in sommige gebieden zijn.

Haal het meeste uit uw huurauto te controleren het enige strand in het land.  Neum is de locatie en het is een klein stuk van de kust.  Dit is een erg mooi gebied van het land en als u de heuvels beklimt u zult beloond worden met geweldige uitzicht.

Bosnië-Herzegovina heeft een aantal nationale parken, onder hen Sutjeska.  Dit is een beschermd natuurgebied die thuisbasis van Maglic Mountain en het Perucica bos.  Perucica is een van de laatste van de Europese oerbossen.  Alternatief als u geïnteresseerd bent in godsdienstige geschiedenis kunt dan u optimaal van uw huur-zorg en hoofd naar Medjugorje.  Dit is een katholieke heiligdom waar zijn er visioenen gemeld van de Maagd Maria.

De stad van Banja Luka is een geweldige plek om te bezoeken.  Dit is een zeer pittoreske stad waar u in een café en mensen kijken zitten kunt.  Er is een vesting die uit de Romeinen dateert en toeristische attracties omvatten een aantal kloosters.

Autoverhuur beoordelingen

Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Bosnie Herzegovina autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 9.43 gebaseerd op 2 ratings.

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReview

4

Ze accepteren geen creditcard

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReviewReview

5

Op Nadeel ..

Reizigers reizen meestal op vakantie en in het weekend. en om extra te betalen voor het ophalen of teruggeven van de huurauto op een zondagochtend, is het niet erg goed.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen