Auto Huren Sarajevo

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Sarajevo Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Sarajevo, Bosnie Herzegovina.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Sarajevo . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Sarajevo, Bosnie Herzegovina.

Sarajevo Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Sarajevo maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Sarajevo Bosnie Herzegovina Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Sarajevo

Luchthaven
 • Sarajevo - Luchthaven [SJJ]
  Trein Station
  • Sarajevo
   Hotel Aflevering
   • Sarajevo - Hotel Aflevering
    Stad
    • Sarajevo - Asa
    • Sarajevo - Nato/eufor

    Sarajevo Auto Huren & Reisinformatie

    Sarajevo, de hoofdstad van Bosnië en Herzegovina ligt in een vallei, voornamelijk binnen de Federatie van Bosnië en Herzegovina, maar met delen in de Republika Srpska entiteit.

    Begrijpen

    Sarajevo is één van de meest historisch interessante en gevarieerde steden in Europa. Het is een plek waar de West- en Oost-Romeinse rijk gesplitst; waar de mensen in het westen van de rooms-katholieke, Oosters-orthodoxe-Oosten en de Ottomaanse zuiden, ontmoette, gewoond en was. Het is zowel een voorbeeld van historische turbulentie en de botsing der beschavingen, alsmede een baken van hoop voor vrede en verdraagzaamheid door multi-culturele integratie geweest.

    Weer

    Vier verschillende seizoenen met warme of hete zomers en koude winters. Sarajevo is in feite op de berg, zodat de winters iets kouder kunnen hier dan in andere grote steden in de regio. U mag niet verbazen als je ziet dat sommige sneeuw in medio oktober, maar soms ook in mei, hoewel het zelden treedt op en op de grond voor een zeer korte periode blijft. Herfst kan cool, maar tijdens die periode Sarajevo is zeer vaag en grijs met beetje zon.

    Krijgen

    Als u niet verblijft in een hotel (dat wil zeggen een privéwoning), moet u registreren bij de lokale politie binnen 24 uur na aankomst. Niet om te registreren kan resulteren in een geldboete of mogelijke verwijdering.

    Met het vliegtuig

    Sarajevo Airport (SJJ) is gelegen op 6.1km ten zuidwesten van het centraal station, in een buitenwijk van Butmir.

    Met de trein

    Vanaf Zagreb

    De enige internationale trein naar Bosnië opereert vanuit Kroatië. De reis is heel pittoresk, en de reistijd is vergelijkbaar met de bus.

    Er is één dagelijkse trein tussen Sarajevo en Zagreb, in elke richting.

    Met de auto

    Wegen in Bosnië zijn vaak slechts een enkele rijstrook in beide richtingen, en als gevolg van de bergachtige topografie zijn meestal zeer winderige en maximum snelheden zijn lager (meestal 80 kmh). Kijk uit voor vrachtwagens en mensen gevaarlijk inhalen op elke weg. Er zijn vele tunnels, en je moet altijd met uw lichten rijden op (dag of nacht). Echter, in de afgelopen jaren aanzienlijke modernisering heeft plaatsgevonden.

    Rijden in Sarajevo kunnen zeer moeilijk in de wijken rond het centrum van de stad, speciaal in de binnenstad waar veel straat unidirectioneel zijn. Stad is normaal erg druk dus let zoals in elke andere stedelijk gebied.

    Met de bus

    Er zijn twee busstations in Sarajevo.

    Op alle IC-bussen betaalt u een vergoeding voor bagage. Deze vergoeding van €1 per stuk bagage wordt betaald aan de chauffeur bij het instappen. Sommige stuurprogramma's zijn nogal kieskeurig over besteed in exacte verandering in de correcte munt (soms een lokale valuta, in andere gevallen vraagt te worden betaald in euro's) en soms ook weigeren in te kleine munten betaald te worden. Dus houd wat verandering klaar.

    Hitch hiking

    Van Mostar is balk een rit door de prachtige bergen van de M-17 weg naar Sarajevo vrij eenvoudig. Ervoor te zorgen heb je al een teken en een Bosnisch/Kroatische/Servische taal phrasebook zou nuttig zijn. Als u problemen ondervindt bij het weggaan van Mostar, wijzigen het teken Jablanica waar verkeer zal tak van NW naar Banja Luka en vervolgens kink in de kabel naar Sarajevo van Jablanica. Sarajevo is een lange dunne stad dus probeer te krijgen een lift in het centrum. Zo niet, krijgen een op zijn minst aan de tramrails die gaan er vanuit het westen van de stadsgrenzen.

    Omzeilen

    Een uitstekende kaart van Sarajevo is beschikbaar bij boekwinkels, die allemaal centrum liggen en vroeg of laat of op vakantie niet open. Kaarten zijn niet verkocht in benzinestations of andere winkels. Anderzijds is er de kiosk naast de Latijns-brug. Tot slot vragen Sarajevans voor een routebeschrijving is een oefening in futiliteit. Mensen weten niet de namen van straten per blok van het gebouw die zij in hun hele leven heb gewoond. Echter, ze niet vertellen u dit, en als een regel zal u in bepaalde richting wijzen, meestal niet de goede richting.

    Te voet

    Centraal gebied is erg compact, dus het is geweldig om het te voet verkennen. Heb in gedachten dat Sarajevo is omringd door heuvels en bergen en vele buurten (zelfs sommige in het middengebied) kunnen veeleisend voor wandeling, speciaal als het weer is te warm of te koud. Gebouw nummers zijn min of meer opeenvolgende maar niet volgen de "honderden" stijlen van de Verenigde Staten, bijvoorbeeld 23 Bjestiva street "blocks" van 27 Bjestiva street, speciaal in de buurten op de heuvels rond kunnen worden.

    Met het openbaar vervoer

    Er zijn enkele nieuwe, maar ook enkele zeer oude trams in Sarajevo. Dit is de meest populaire vorm van openbaar vervoer in de stad en de trams zijn vaak overvol.

    Het centrum van Sarajevo wordt bediend door een spinale tram netwerk waardoor een teller klok lus rond de centrale wijk. Deze tram netwerk geopend in het midden van de jaren 1870 en was de eerste in het Oostenrijks-Hongaarse Rijk. Tickets moeten vooraf worden aangeschaft bij kiosken label tisak op straat of bij de chauffeur.

    Met de taxi

    Wees voorzichtig bij het nemen van taxi's vanaf het belangrijkste trein of bus station en de luchthaven. Ten eerste, stuurprogramma's is bekend dat de kosten veel meer aan toeristen die net zijn aangekomen en weet niet de ruimte, zodat je gemakkelijk kunt eindigen op minste het dubbele van de normale prijs betalen. Het is raadzaam een idee te krijgen van de maximale kosten van taxi voordat u aankomt (vraag uw hostel/hotel) en het onderhandelen over de prijs met het stuurprogramma van tevoren.

    Met de fiets

    Sarajevo heeft een gloednieuw fietspad van Ilidža Hrasno buurt. Fiets liefhebbers zullen kunnen zijn om te rijden langs de hoofdstraat van Hrasnica (westelijke buitenwijk) naar Skenderija (middengebied). Fietspad (wanneer voltooid) wordt uitgevoerd aan beide zijden van de hoofdstraat (langs de tramlijn).

    Wees voorzichtig met het gebruik van de huidige gebouwde fietspad: sommige voetgangers niet vertrouwd bent met deze nieuwe rode paden en ze nog steeds niet begrijpen dit alleen voor fiets renners is gebouwd. Ook dit fietspad is unidirectionele pad aan weerszijden van de hoofdstraat, maar sommige fietsers geen aandacht besteden en ze gebruiken de verkeerde kant. Pad is goed gemarkeerd, maar lokale bevolking moet iets stukje van tijd te begrijpen het doel van rode paden.

    Wat te zien in Sarajevo

    Er zijn verschillende gratis wandeltochten dat dat bezoekers de kans om te zien de stad vanuit het lokaal perspectief geven.

    Old Town. De geplaveide straten, moskeeën en oosterse stijl winkels in het hart van de stad zijn een wereld buiten Europa, en wanneer het gesprek-naar-gebed wordt gestart, een kon worden vergeven voor het denken dat ze eigenlijk in het Midden-Oosten waren. Je kon eigenlijk wandelen door een katholieke kerk, orthodoxe kerk en een synagoge en de islamitische oproep tot gebed horen op hetzelfde moment.

    De Academie van schone kunsten Obala Maka Dizdara 3 - het gebouw was oorspronkelijk bedoeld om te dienen als een evangelische kerk, het huisvest sinds 1981 de Academie voor Schone Kunsten en een tentoonstellingsruimte. Een van de mooiste gebouwen in Sarajevo.

    Uitzicht vanaf de omringende heuvels. Sarajevo's omliggende heuvels bieden een fantastisch uitzicht over de stad, maar sommige landmijnen uit de oorlog nog steeds bestaan op een aantal van de heuvels. Om zeker te zijn, vasthouden aan verharde wegen en trottoirs en niet wandelen in velden, gras of bosrijke gebieden. Ook wees alert voor verdwaalde (en eventueel hondsdolle) honden wanneer venturing buiten de stad. De heuvels bieden ook een vleugje suburban Bosnische leven, waaronder een aantal van de overgebleven houten moskeeën van vóór de oorlog.

    Gele Fort. De kleine vesting biedt een geweldig uitzicht over de stad. Maak een wandeling door de Oorlogsbegraafplaats aan het oostelijke einde van de oude stad. Een andere manier is om het volgt de rivier stroomopwaarts. Waar de weg vorken, nemen de juiste vork (de linker voorvork gaat in een korte tunnel). Volg het verleden Hotel Sara en tot de vesting.

    Begraafplaatsen. Met witte marmeren grafstenen voor degenen die hun leven in hun 20s tijdens de oorlog gaven, zijn deze begraafplaatsen een herinnering aan de tragedie die de stad ging door minder dan twee decennia geleden.

    Markale Market Place, (het is een grote gele gebouw). Markeerde het begin van de NAVO-interventie en daarmee einde van de oorlog na een bombardement die heeft het leven van ongeveer 40 mensen.

    Vrelo Bosne. Het begin van de rivier Bosna waar het water zuiver is en ijskoud. In minder dan 20 minuten lopen van het centrum van de stad, bent u uit op het platteland, met geen voorsteden tussendoor: uniek voor een grote stad. Hier wandelt u in een prachtig park, picknick en besteden de hele dag zonder ooit verveling. 01 mei festival wordt hier gehouden.

    Vijecnica (City Hall), Obala Kulina Bana.

    Morica Han (Morica Inn), Saraci (oude stad). De enige bewaard Ottomaanse Inn in Sarajevo. De eerste verdieping detailsectie bevat 43 kamers voor reizigers, voornamelijk handelaren, herbergt tegenwoordig een tapijt-winkel en een traditioneel restaurant met gravures van Rubaiyat van Umer Khayam, de beroemde 12e-eeuwse Perzische dichter.

    Autoverhuur beoordelingen

    Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Sarajevo autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 9.60 gebaseerd op 5 ratings.
    "rentalcargroup"

    Reviewed by:
    vennootschap:

    Rentalcargroup Service:

    ReviewReviewReviewReviewReview

    5

    A +

    Erg blij. vriendelijke betrouwbare service. geweldig algemeen

    Reviewed by:
    vennootschap:

    Rentalcargroup Service:

    ReviewReviewReviewReviewReview

    5

    Variëren Goed

    Behandeling was uitstekend

    Reviewed by:
    vennootschap:

    Rentalcargroup Service:

    ReviewReviewReviewReviewReview

    5

    Goed

    Mensen leuk

    Reviewed by:
    vennootschap:

    Rentalcargroup Service:

    ReviewReviewReviewReview

    4

    Goede Prijs, Geweldige Road Trip

    Bosnië was een geweldige plek om rond te rijden. de man die we de auto ophalen, speelde goed engels, dus er was verwarring. een paar tips over de vreemde snelheidslimieten in bosnië zouden nuttig geweest zijn. ook de veiligheidsgordels in de auto werken niet goed.

    Reviewed by:
    vennootschap:

    Rentalcargroup Service:

    ReviewReviewReviewReview

    4

    Betaalbaarder Dan Anderen.

    De huurervaring was vrij eenvoudig en de prijs, in vergelijking met de boeking direct of via de meeste andere wesbistes, was nogal goedkoper.

    Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
      Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen