Auto Huren Tuzla

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Tuzla Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Tuzla, Bosnie Herzegovina.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Tuzla . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Tuzla, Bosnie Herzegovina.

Tuzla Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Tuzla maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Tuzla Bosnie Herzegovina Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Tuzla

Luchthaven
 • Tuzla - Luchthaven [TZL]
  Stad
  • Tuzla - Centrum

   Tuzla Auto Huren & Reisinformatie

   Tuzla is de derde grootste stad in Bosnië en Herzegovina, gelegen in één van de belangrijkste industriële Bosnische regio's.

   Begrijpen

   De stad was nauwelijks rechtstreeks gericht door de oorlog, met uitzondering van een incident in de buurt van het einde van de oorlog, wanneer meer dan 72 mensen werden gedood door een voltreffer geraakt afgevuurd in de oude binnenstad tijdens de avond. Economie van de stad is tegenwoordig nog steeds overwegend gebaseerd op industrie, hoewel er al belangrijke ontwikkeling in het toerisme gedurende de laatste 10 jaar. Grote toeristen afkomstig zijn uit de streek, of zijn in Tuzla voor korte tussenlandingen, zoals Tuzla ongeveer het midden tussen Sarajevo en Belgrado is.

   Krijgen

   Reizen naar Tuzla is gemakkelijk vanuit het zuiden, minder zo uit de Republica Srbska of Servië. Vertrouw niet de bus tijdschema op het zwarte bord in het centrale busstation, zoals deze tijden universeel onjuist waren!

   Met de bus

   Bussen reizen regelmatig, meestal een of meer per uur, van Sarajevo, een reis die drie uur duurt. De prijs is ongeveer 20km. Er is een regelmatige bus vanuit Split in Kroatië, Split verlaten om 8 uur, reizen via Livno, en ongeveer negen uur te nemen om de reis te maken. Vanaf juli 2011 zijn er geen meer directe bussen naar Osijek. Een bus reist ook direct van Dubrovnik.

   Wijzigen om te reizen van Banja Luka, Doboj. Er zijn twee dagelijkse vluchten naar Bjeljina, waar er verbindingen naar andere bestemmingen in RS zoals Višegrad, alsmede Servië en Montenegro zijn.

   Er zijn directe bussen uit Belgrado. Een rit duurt vier uur, met drie keer per dag in beide richtingen.

   Van of naar Sarajevo, Kroatië, Slovenië of Duitsland dan kunt u de Salinea-busmaatschappij.

   Met de trein

   Hoewel Tuzla een treinstation heeft, treinen rijden slechts tweemaal dagelijks naar Doboj, tweemaal naar Brcko, eenmaal Vinkovci in Kroatië en een dag aan Bos. Bijela. Spoorweginfrastructuur werd zwaar beschadigd tijdens het recente conflict in Bosnië en Herzegovina in de jaren 1990 en diensten (terwijl beginnen om terug te keren om vooraf oorlog niveaus) zijn traag en vaak zeldzaam.

   Met het vliegtuig

   Tuzla heeft een luchthaven waar Wizzair onlangs gestart om Hahn, Oslo, Gotenburg, Memmingen, Dortmund, Malmö, Basel en Eindhoven. De luchthaven is niet in Tuzla juiste, maar in de stad van Dubrave. Het ligt ongeveer 15 km van het stadscentrum.

   Hoewel geen busdiensten de hele weg naar de luchthaven lopen, van de bus naar Dubrave (nummer 11), ligt de luchthaven op 10-15 min lopen. Een taxi vanaf het centrum zullen ongeveer 20 KM.

   Omzeilen

   De meeste gebieden van belang zijn walkable. Het busstation ligt ongeveer 2km van het oude centrum van de stad. Taxi's regelmatig wachtrij buiten het station. Lokale bussen bestaan ook, al gedetailleerde informatie kan moeilijk te vinden als je de taal niet spreekt.

   Wat te zien in Tuzla

   Bosnië heeft een prachtige natuur. De beste plaats om te reizen is naar Osman van oud huis. Het is prachtig.

   De eerste plaats om te bezoeken is het plein in het centrum van de oude stad. Dit is de site van het bloedbad van Tuzla, waar 72 jonge mensen werden gedood in 1995. Vraag een lokale te vertalen van het gedicht uitgehouwen in het monument. Vervolgens lopen naar het park waar de 72 jongeren begraven liggen. De oude stad is erg mooi en het park is erg mooi.

   U moet ook een bezoek brengen aan de Pannonica meren, waarvan water wordt rechtstreeks aangevoerd vanuit de lokale putten van zout water. Tuzla van zout heeft misbruikt eeuwenlang en u moet bezoeken het zout vierkant gewijd aan dit aspect van Tuzla van geschiedenis.

   Als u geïnteresseerd in kunst bent, bezoek aan enkele van Tuzla de prachtige kunstgaleries. Als u geïnteresseerd in geschiedenis bent, moet u het model van oude dorp in de buurt van de Pannonica.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen