Auto Huren Gaborone

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Gaborone Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Gaborone, Botswana.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Gaborone . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Gaborone, Botswana.

Gaborone Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Gaborone maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Gaborone Botswana Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Gaborone

Luchthaven
 • Sir - Seretse Khama Luchthaven [GBE]
  Stad
  • Gaborone

   Gaborone Auto Huren & Reisinformatie

   Gaborone is de hoofdstad van Botswana en gelegen in het zuiden van het land, nabij de grens met Zuid-Afrika.

   Er is een duidelijke stadscentrum gebaseerd rond het station en de regering enclave van Khama Crescent. Er zijn echter talloze winkelcentra gestippelde over de stad verdunnen van de bekendheid van het centrum.

   Krijgen

   Douane een formaliteit is en heel efficiënt is georganiseerd. Zorg ervoor dat u een adres dat u dat u aangeven kunt bij zal blijven.

   Met het vliegtuig

   Air Botswana, in het winkelcentrum van Main. De nationale luchtvaartmaatschappij onlangs teruggebracht diensten als gevolg van lage vraag, en nu niet meer werkt naar Lusaka en Harare. De standaard routes zijn naar Johannesburg OR Tambo Kaapstad, alsmede binnenlandse vluchten naar Francistown, Kasane en Maun.

   Omzeilen

   Reizigers die niet gewend aan de linker kant van de weg rijden moeten voorzichtig zijn tijdens het rijden en het oversteken van de straat, zoals het grootste deel van zuidelijk Afrika (Gaborone, Botswana opgenomen) stations aan de linkerkant.

   Met de (gedeelde) taxi

   Openbare taxi's zijn over het algemeen kleine witte auto en kunnen worden geïdentificeerd door hun blauwe kentekens. Deze auto's Reizen aangewezen routes, in het algemeen gebieden/buurten die combi routes niet gonna.

   Wat te zien

   Hare Krishna Tempel. Zeer willekeurige en zeer indrukwekkend tempel in de voorsteden van de hoofdstad Gaborone. Afhankelijk van wanneer u bezoekt kan je een persoonlijke rondleiding. Breng een camera!


   Thapong Visual Arts Centre, Maratadiba Road, het dorp (op de weg tussen nieuws Cafe en Tlokweng). Aangename kunstgalerie en studio's lokale kunstenaars exposeren.

   National Museum and Art Gallery, 331 Independence Avenue (vlakbij de Main Mall). Iets omlaag lopen maar nog steeds interessant tentoonstellingshal gevallen beeltenis van Botswana de geschiedenis weergeven en culturele diversiteit.

   Te doen

   Gaborone fietsen Club. Eigenlijk een mountainbiken in plaats van fietsclub. Afrikaaner gearomatiseerd.

   Otse dorp. 30 minuten rijden van de hoofdstad Gaborone. Het omgeven door heuvels met Manyelanong op de heuvel van het Oosten en het Baratani in het westen. Manyelanong is een van de slechts twee sites waar heb je de mogelijkheid om te zien van Cape gieren.

   Het dorp heeft veel verhalen over de mensen, een uitstekende verhaal is van de moedige vrouw "Bosetlha" die een 3m Python die zelf had gewikkeld rond haar lichaam gedood. Hoewel zij nu oud, maar nog steeds actief is, wordt Nkuku Bosetlha bevestigt ze kreeg op haar weg uit het land aangevallen door de slang, de slang zelf gewikkeld rond haar lichaam.

   Gaborone stallen, Plot 646 krokodil zwembaden.

   Alliance Française de Gaborone, Mabuto rijden. Biedt taal cursussen (Frans, Setswana) filmavonden en de occasionele cultureel evenement.

   Heuvels & standpunten

   Kgale Hill - Vergeet niet om de aangename klim Kgale bergop, één van de grootste heuvels van Botswana (op ongeveer 100m). Het biedt een prachtig uitzicht over de stad en de omliggende gebieden.

   Mmopane Hill. Kleine heuvel met een prachtig uitzicht, kan vliegtuigen landing in Gaborone International bekijken. Duurt ongeveer 30 minuten om scramble omhoog.

   BTC heuvel. Een andere heuvel met mooi uitzicht over Gaborone en Zuid-Afrika. Heeft een oprijlaan naar de top, alleen degenen met benen van ijzer kan fietsen naar de top!

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen