Auto Huren Kasane

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Kasane Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Kasane, Botswana.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Kasane . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Kasane, Botswana.

Kasane Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Kasane maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Kasane Botswana Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Kasane

Luchthaven
 • Kasane - Luchthaven [BBK]
  Stad
  • Kasane

   Kasane Auto Huren & Reisinformatie

   Kasane is een plaats (city) in de Okavango-Chobe-regio, de noordoosthoek van Botswana. Ingesteld op de zuidelijke oever van de Chobe rivier, ligt tegenover Namibia's Caprivistrook naar het noorden. Zimbabwe en Zambia liggen in de buurt. Kasane is een toeristische hub, een punt springen-off voor het Chobe National Park en Victoria Falls.

   Krijgen

   Kasane International Airport (BBK) heeft een paar lijnvluchten, bijvoorbeeld Air Botswana service Gaborone en Maun. Veel van de Handvest-operatoren van Maun accepteert ook charters naar of van Kasane.

   Bent u drivgin met de auto, is er een verharde weg invoeren van Kasane uit het Oosten en zuiden van de Nata, die met verharde wegen uit Zimbabwe (met name Victoria Falls), en binnen Botswana van Francistown, Maun en Gaborone verbindt. Sommige safari-gangers naar voren kunnen komen van het Chobe National Park in het westen.

   Nabijgelegen Kazungula heeft een veerboot die leidt naar Zambia.

   Omzeilen

   Kasane is aangelegd langs de zuidelijke oever van de Chobe rivier, en de belangrijkste weg volgt de rivier de cursus. De stad is dus vrij lineair.

   Er zijn aandeel taxi's tussen Kasane en Kazungula voor alleen 4 Pula.

   Er is niet veel openbaar vervoer in Kasane. Veel bestemmingen (tussen Chobe Safari Lodge en Mowana) liggen op 2km van elkaar, zodat u goed te voet kunt omzeilen. U moet een rit, bent u beste af met uw eigen voertuig. Of de exploitant van uw lodge of safari kan een overdracht. Er zijn sommige taxi's beschikbaar.

   Wat te zien

   Game drives in het Chobe National Park aan de westkant. Het lijkt alsof elke lodge game stations, biedt dus er zijn veel om uit te kiezen. Ze duren meestal drie uur hele dag. Er is een vergoeding voor het invoeren van het park, die kan worden opgenomen in de vergoeding voor wildsafari.

   Self-drive game drives zijn ook mogelijk. Moet dat u beschikken over een goede 4 x 4 voertuig, juiste versnelling genoeg water en brandstof en Camping reserveringen voor het park.

   Chobe riviercruises worden ook aangeboden door veel exploitanten, waarschijnlijk met inbegrip van uw lodge. Ze zijn meestal 3 uur lang uit over 3 pm - 6 pm, door de zonsondergang. Sommige cruises zijn in kleine boten die in het bezit van slechts zes mensen; anderen zijn in grote dubbeldekker boten.

   Dagtocht naar de Victoria Falls, 70 km afstand in Zimbabwe en Zambia, door veel exploitanten worden aangeboden.

   Een reis naar een traditioneel Namibische dorp op Imalila eiland kan worden georganiseerd met een lokale tribal ouderling als een gids.

   Eten

   Veel van de hotels hebben in-house eetzalen biedt van ontbijt en diner.

   De Mowana heeft een prima buffet diner. Het bevat een selectie van wild vlees, en Botswana specialiteiten zoals pap en versnipperd van rundvlees.

   De Chobe Safari Lodge biedt ook een buffet diner, met vlees van wild en roerbak gekookt terwijl u wacht. Hoewel er vele opties en het is zeer genereus het ziet er allemaal veel beter dan het smaakt. Instellen in een open ruimte met uitzicht op de rivier, met uitstekende service, maakt het voor een fijne avond.

   Van commissaris elegante Dining Restaurant, (in het Marina Lodge). 7-10 pm diner. Misschien wel het beste restaurant van de lodges - gelukkig het is al een carte in plaats van het ontbijtbuffet.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen