Auto Huren Fortaleza

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Fortaleza Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Fortaleza, Brazilie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Fortaleza . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Fortaleza, Brazilie.

Fortaleza Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Fortaleza maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Fortaleza Brazilie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Fortaleza

Luchthaven
 • Fortaleza - Luchthaven [FOR]
  Stad
  • Fortaleza - Centrum

   Fortaleza Auto Huren & Reisinformatie

   Fortaleza is een grote stad aan de noordoostelijke kust van Brazilië, en de hoofdstad van de staat Ceará.

   Krijgen

   Door de lucht

   Het moderne terminal gebouw van de internationale luchthaven Pinto Martins werd geopend in 1998. Diensten hier zijn federale politie, postkantoor, gezondheidsautoriteiten, internet café, toeristische informatie en reisbureaus. Luchtvaartmaatschappijen vliegen naar bijna elke grote stad in Brazilië en ook andere hoofdsteden van Zuid-Amerika, voornamelijk via de São Paulo. Hedendaagse vluchten kunnen online worden gecontroleerd.

   Met de bus

   Het belangrijkste busstation heeft bussen naar de meeste alle van het land, vaak via verbindingen. Expresso Guanabara heeft het meest uitgebreide netwerk van hier, en verkoopt ook kaartjes in de buurt van Beira Mar.

   Omzeilen

   Afdrukstand

   De meeste toeristen gaan niet meer dan 5 blokken van de zee, met uitzondering van de luchthaven en busstation, en misschien een winkelcentrum. De volgende belangrijkste straten brengt u van het stadscentrum naar de Vismarkt, door middel van Dragão do Mar en de stranden Iracema en Meireles.

   Hier lopen overdag kan riskant, - nachts het vragen om moeilijkheden.

   Met de metro

   Vele jaren bij de planning, en al geruime tijd in aanbouw, belooft altijd tegengehouden door begroting ruzies, Metrofor om u heen en terug in een handomdraai. Wanneer operationeel zal zijn.

   Met de moto taxi

   Afhankelijk van de doorstroming van het verkeer, kan dit een nogal enge ervaring worden. In het algemeen loopt ongeveer de helft van de prijs van een taxi, vanaf R$ 4 voor tot tien blokken of zo.

   Huurauto

   Braziliaanse stadsverkeer maakt deze optie een beetje frustrerend voor wie toetert van minder dan één keer een minuut tijdens het rijden terug naar huis. De stad is beste vallende bus en cabine kan, maar een auto vele dagtrips naar afgelegen stranden. Verhuur winkels zijn vrijwel overal. Ondanks enorme tekenen beweren van lage prijzen, zal u nauwelijks uiteindelijk betalen minder dan R$ 60 voor de meest elementaire auto,-plus brandstof. Strand buggy's beginnen bij R$ 100.

   Wat te zien

   Nogal een inspanning is gestoken herstel van koloniale architectuur in het afgelopen jaar. Nog steeds is er geen gebied dat is volledig 'schone', maar het stuk van het strand van Praia de Iracema, via Dragão do Mar en Praça do die Ferreira wordt steeds beter en de moeite waard een wandeling.

   Geschiedenis trein en stapsgewijze geschiedenis zijn twee gratis rondleidingen op zaterdag in het centrum van de stad afwisselend aangeboden. Fundamentele portuges is een must.

   Praça Ferreira is het belangrijkste stadsplein, met winkels, restaurants, een bioscoop en genoeg bankjes.
   Praça José de Alencar heeft veel groen en is de plek om het vangen van de beste straat artiesten van de stad.

   Theatro José de Alencar aan de zuidkant van het bovenstaande plein. De architecturale bezienswaardigheid van de stad heeft optredens bijna elke avond.

   De Dragão do Mar cultuur centrum, geopend in 1999, is een kunst museum, een bibliotheek, een bioscoop en omliggende nachtleven.

   Museu de Arte e Cultura Popular, Rua Senador Pompeu 350, centrum. Gelegen in een oude gevangenis, nu het Centro de Turismo, samen met een ambachtenmarkt en een toeristische informatie. Geeft vele mooie voorbeelden van volkskunst, evenals voor boten en andere culturele relikwieën.

   De zonsondergang, uit Ponte Metalica, Praia Iracema, of het strand door de Vismarkt, Mucuripe.
   Parque ecológico doen Cocó, de grootste groene omgeving, in de buurt van de Iguatemi-mall. Geen gazons, maar een mooie wandeling in het bos.

   Kathedraal, centrum van de stad. Hoe dichter u krijgt, hoe slechter het eruit ziet, met een parkeerplaats en alles. Maar het heeft nog mooie mozaïeken. Franse architect George Mounier naar verluidt werd geïnspireerd door de kathedraal van Keulen. Opmerking de 40 jaar span tussen de oorspronkelijke werken en de inaugurele massa, boven de hoofdingang.

   Museu do Ceará, Rua Sao Paulo 51, één blok ten noorden van Pr. doen Ferreira, centrum. In een laat 19e-eeuwse zetel van de regering van de staat. Verklaart de geschiedenis van de Braziliaanse deelstaat Ceará en haar kapitaal.

   Estoril, Rua dos Tabajaras 397, Praia de Iracema. Dit herenhuis, gebouwd in 1925 als Vila Morena, en later gebruikt als een casino, een restaurant en een eerder politieke bar, is van bijzondere het platform. Het vrijwel werd herbouwd in de jaren 90, en ondergaat een ander renovatie moet worden gebruikt voor openbare culturele voorzieningen.

   Mercado dos Pinhões, Praça Visconde de Pelotas, Praia de Iracema. Deze voormalige vleesmarkt was stuk voor stuk uit Europa ingevoerd en in 1897 opgericht. Gerenoveerd en nu gebruikt als een eerlijke ambachten.

   Wat te doen

   Stedelijke stranden

   Babagula, meer broodjes, Speeltuin voor kinderen. Metro is samenwonende.
   Satéhut, Nederlands met sommige Indonesisch uitvoeren op het menu. Schoon toilet!
   Veraneio, de heggen Bescherm uw!
   Joca, Gay.
   Beira Mar Grill, fatsoenlijk eten.
   Volta da Jurema, in de buurt van Othon Palace. Mooie zonsondergang.
   G2, een inkeping goedkoper dan de rest.
   Het meest aantrekkelijke stedelijke strand is Praia do Futuro, ongeveer 5 km (onveilig is om te lopen) vanaf Meireles. Windy, met vrij sterke stromingen en undertows, kan zwemmen een uitdaging, maar voor een duik is het prima.

   Surfen

   Er is goed surfen op de stranden en frequente wedstrijden in Praia Futuro.

   Chandler Surf, 411 Rua 24 de Maio. werkt een surfschool bij Meireles.
   Aldeia surfschool. Aanbiedingen surfen lessen en surfen reizen elke dag van de week. Gebaseerd op Hotel Vila Galé.
   Kite en windsurfen.
   Goede voorwaarden deel van het jaar, met winden tot 40 knopen.

   Windzen, Praia do Futuro (naast Vira Verao). Apparatuur (Naish dealer) en klassen. Handig met info over out-of-town vlekken.

   Schoener cruises

   Een paar gemotoriseerde schoeners en een catamaran doen soortgelijke 2 uur cruises langs de stranden van de stad. De laatste tijd is beter, als je de zonsondergang. Zwemmen-versnelling brengen. Minimum van tien personen vereist - geannuleerd vaak in het laagseizoen.

   Golf
   De dichtstbijzijnde golfclub is in naburige Iguape, ongeveer 30 minuten met de auto vanuit Beira Mar.

   Festivals

   Ceará muziek, Braziliaanse rock, pop en techno gedurende drie dagen in oktober door het hotel Marina Park.
   Fortal Fortaleza´s Salvador-stijl out-of-season Carnaval (naar verluidt de grootste in Brazilië) start in een speciaal gebouwde omgeving in de buurt van Praia Futuro. Directe bussen van de Papicu terminal.
   Vida e Arte, een aantal Braziliaanse muziek en andere voorstellingen. Januari.
   Carnaval hier weliswaar nogal saai is, is de stad pré-carnaval een grote happening, helemaal vanaf nieuwjaar tot het echte werk in februari of maart begint. Verschillende locaties, de meest toegankelijke op Dragão mar zaterdag vanaf 3 uur.
   De lokale Gay-Parade, officieel genaamd Parada pela Diversidade seksuele de Fortaleza, gebeurt langs Beira Mar op de laatste zondag van juni.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen