Auto Huren Natal

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Natal Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Natal, Brazilie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Natal . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Natal, Brazilie.

Natal Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Natal maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Natal Brazilie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Natal

Luchthaven
 • Natal - Luchthaven [NAT]
  Stad
  • Natal
  • Natal - Parque Das Dunas
  • Natal - Ponta Negra
  • Ponta - Negra

  Natal Auto Huren & Reisinformatie

  Natal, de hoofdstad van Rio Grande do Norte, Brazilië, is een stad aan de Atlantische kust. Natal heeft enkele geweldige stranden, historische plekken en natuurgebieden, en het is een vaak gebruikte uitvalsbasis voor het verkennen van de paradijselijke stranden en natuur van de Rio Grande Norte staat.

  Districten

  Zuid: De meest welgestelde wijk van de stad en ook waar de meeste toeristen verblijven. Bevat de Ponta Negra beach en meest luxe hotels, winkelcentra en restaurants

  Oosten: Bevat van het historische stadscentrum, belangrijke bezienswaardigheden zoals Forte dos Reis Magos en Ponte de Todos, en stranden die mix bezoekers en locals zoals Praia do Meio en Praia dos Artistas. Bevat ook de ingang van Parque das Dunas

  Noord: Een industriële/arbeiderswijk die nu de meest bevolkte van Natal is. Bevat het Redinha-strand, dat sommige mooi uitzicht van de stad en met zeer lokale gevoel biedt

  West: Een meestal arme en in de verwaarloosde gebied van sommige delen, het bevat de IC-bus terminal die kan worden gebruikt voor het bereiken van andere steden, zoals Tibau do Sul

  Begrijpen

  Natal is opgericht op 25 December 1599, vandaar de naam (Natal betekent Kerstmis in het Portugees). In tegenstelling tot andere noordoostelijke hoofdsteden, deed het niet heel profiteren van de economische boom die voortvloeien uit de regio de rietsuiker productie. In plaats daarvan groeide het matig en meer organizedly, ontluikende over de stand van vee-raising activiteiten en zout en olie extractie.

  Natal is tegenwoordig een van de 8 meest bezochte steden van Brazilië. In tegenstelling tot andere grote steden van het noordoosten van Brazilië, zoals Recife of Salvador, Natal beschikt niet over een fascinerende Historical Center of een levendig nachtleven. Het wordt daarentegen beschouwd als aanzienlijk rustiger en veiliger dan andere grote steden in de regio, en als het hebben van een superieure kwaliteit van leven. Veel rijke Brazilianen en buitenlanders gelijk hebben zomer huizen in de stad.

  Een van de belangrijkste redenen voor een bezoek aan Natal is om het te gebruiken als uitvalsbasis voor het verkennen van de prachtige Braziliaanse deelstaat Rio Grande do Norte, waaronder stranden zoals Pipa, Baía Formosa, Barra do Cunhaú en Genipabu en meren zoals Carcará en Coca-Cola. De stad heeft vele accommodatie opties en een paar goede en redelijk geprijsde restaurants.

  Krijgen

  Met het vliegtuig

  De regio is sinds 31 mei 2014 bediend door de nieuwe Aeroporto Internacional de Natal (Governador Aluizio Alves), die werd gebouwd ter vervanging van Augusto Severo International Airport. De luchthaven ligt ongeveer 26 kilometer van de binnenstad Natal. Er zijn talrijke directe vluchten vanuit de belangrijkste Braziliaanse hoofdsteden, met inbegrip van São Paulo, Rio de Janeiro, Recife, Fortaleza, Salvador, Belo Horizonte en Brasilia.

  Met de bus

  Natal busstation ligt ongeveer 3 km ten zuidwesten van het centrum van de stad, en ongeveer 5 kilometer ten noordwesten van de Ponta Negra beach. Een taxi naar de laatste gaat over R$ 25. Bus die 66 de dezelfde run in ongeveer 45 minuten.

  Naar Fortaleza 8 keer dagelijks (3 van deze stoppen in Mossoró) door Nordeste. R$ 35-150, 8-10 uur. Ook door Guanabara.

  Omzeilen

  Met de auto

  Huren van een auto is mogelijk handig als u zoveel bezoekers, Natal gebruiken wilt als een basis voor dag trips buiten de stad. Zelfs de stranden op de naburige gemeenten Parnamarim en Extremoz zijn moeilijk te bereiken met het openbaar vervoer. Typische prijzen zijn R$ 110 per dag, of R$ 80 per dag gedurende meerdere dagen. Vaak zal de auto worden geleverd aan u bij uw hotel.

  Door buggy

  U kunt de kust verkennen op het strand in plaats van een weg, door het inhuren van de service van een dune Buggy-stuurprogramma. Het kost meestal R$ 320 per voertuig of R$ 80 per persoon als u deelnemen aan een groep. U kunt vinden van goedkopere diensten, maar zich bewust zijn van de bestuurders van het zonder vergunning; ongevallen die worden veroorzaakt door ongeschoolde Buggy bestuurders soms optreden.

  Wat te zien

  Forte dos Reis Magos (Fortaleza dos Reis Magos), Avenida Presidente Café Filho, s/n, Praia do Forte (naast Ponte Newton Navarro). De stervormige vesting is de oudste en belangrijkste historische bouw van Natal. Het werd gebouwd in 1598 ter bescherming van de kust tegen Franse piraten, en tijdens de koloniale periode was het misschien wel de belangrijkste van Brazilië's verdediging belemmeringen. Het is gelegen in het water, toegankelijk via een voetpad van Praia do Forte.

  Ponte Newton Navarro (Ponte de Todos). De indrukwekkende brug over de rivier van de Potengi, met 1.8 km lang en maximaal 100 meter hoog, links het noorden en oosten delen van de stad en is een gezicht niet mag missen. Het kan worden waargenomen vanuit Forte of Redinha stranden.

  Parque das Dunas, Av. Alm. Alexandrino de Alencar, s/n, Tirol. Een 11,7 miljoen vierkante meter-natuurgebied gelegen naast de kust, de delen van het Oosten en het zuiden van de stad, verdelen en beroemd om haar zanderige duinen. In de ingang van het park is het Bosque dos Namorados, met diverse recreatiefaciliteiten en oriëntatie op het verkennen van de rest van het park.

  Parque da Cidade (Parque da Cidade Dom Nivaldo Monte), Av. Omar o ' Grady, s/n, Candelária. Een 640,000 vierkante meter-natuurreservaat, gelegen tussen de delen van het zuiden en westen van de stad. De belangrijkste gezicht is de "eye-vormige" toren ontworpen door de premie architect Oscar Niemeyer.

  Historisch centrum

  Natal Historic Center is gelegen aan de Cidade Alta e Ribeira buurten, waaronder ook enkele gebouwen van Tirol e Petrópolis. Het werd een nationale heritage site verklaard in 2010. Hoewel de stad uit 1599 dateert, allermeest naar de historische gebouwen werden gebouwd in de XIX en het begin van de XX eeuw, in verschillende stijlen waaronder colonial, neoklassieke, art-deco en modern.

  Memorial Câmara Cascudo, Praça André de Albuquerque, 30, Cidade Alta. di-zon 08:30-18. De memorial, gebouwd in 1875 in neoklassieke stijl, is over het leven en werk van Luis da Câmara Cascudo, Rio Grande do Norte de beroemdste antropoloog en folklorist die tussen 1898-1986 leefde. gratis.

  Teatro Alberto Maranhão, Praça Augusto Severo, s/n, Ribeira. Het grootste en oudste theater van de stad, gebouwd in 1898 in Franse stijl.

  Zonne-Bela Vista, Av. Junqueira Alves, nº 417, Cidade Alta. paleis gebouwd in 1907 als een verblijfsvergunning, die later een van de meest luxueuze hotels van de stad worden zou. Het is nu een cultureel centrum.

  Palácio Felipe Camarão, Rua Ulisses Caldas, 81 - Cidade Alta. City hall of Natal, gebouwd in 1922 in ecletic stijl.

  Rua de Chili, Ribeira. Historische straat met huizen uit de XIX eeuw. Bevat een van de voormalige paleizen van de deelstaatregering. Bevat tegenwoordig musea, clubs, restaurants en culturele centra.

  Centro de Turismo de Natal, Rua Aderbal Figueiredo, 1980, Petrópolis. elke dag, 09-19. Gebouwd in XIX, was het eerst een weeshuis en later een openbare gevangenisplein. Nu het bevat ongeveer 40 winkels gespecialiseerd in lokale handwerk, plus een kunstgalerie, een club en een restaurant.

  Stranden

  Zoals in de meeste van Brazilië, in Natal stedelijke stranden mag u de stoelen en tafels geboden door kiosken. Het kan worden vrij zolang je verbruikt, of kunt u gratis een kleine vergoeding. Dit kan worden onderhandeld up front.

  Ponta Negra, (bereikbaar vanaf Av. Eng. Roberto Freire). Het favoriete strand van toeristen als inwoners van de rijkere. Uitstekende waterkwaliteit en infrastructuur, met vele restaurants en winkels van het hulpprogramma in het strand. Bevat Morro do Careca, het hoogste duin van het zand van Natal en één van de meest beroemde monumenten van de stad.

  Via Costeira, (bereikbaar vanaf de snelweg van dezelfde naam, of lopen van Ponta Negra beach). Bestaat uit 10 km van de stranden, gelegen aan de oostzijde van Parque das Dunas, koppelen van de delen van het zuiden en oosten van de stad. Het is aaneengesloten waren met Ponta Negra beach, dus gewoon u van het ene strand naar het andere wandelt. Bevat geen infrastructuur dan een universiteit en enkele luxueuze hotels. Voor dat de reden, het strand is altijd bijna leeg.

  Areia Preta, Av. gov Silvio Pedrosa. Strand in de regio Oost met donkerder sands. De gebouwen in het strand werpen schaduw op een deel van het tijdens de middag.

  Praia dos Artistas, Av. Pres. Café Filho. Strand in de regio Oost. Voormalige glamoureuze strand dat is tegenwoordig meer populair onder de lokale bevolking. Bevat echter behoorlijke toeristische infrastructuur, met inbegrip van hotels, bars en restaurants. Kan wenselijk zijn voor het indienen als u wilt blijven dichter bij het historische centrum.

  Praia Meio, Av. Pres. Café Filho. Aangrenzend met Praia dos Artistas en delen vergelijkbare kenmerken mee.

  Praia do Forte, Av. Praia do Forte. Aangrenzend met Praia Meio, en waar Forte dos Reis Magos is gelegen. Ook heeft u een uitzicht van Ponte de Todos. Het strand heeft geen bijna elke infrastructuur, echter, en gewoonlijk zal bijna leeg.  bewerken
  Redinha, (bereikbaar vanaf Av. Dr. João Medeiros Filho). Het enige strand in de regio Noord. Meestal bezocht door de lokale bevolking, en bekend om het goedkoop voedsel. Het strand is ook een platform dat naar de zee gaat kunt, en door te lopen naar het uiteinde van het platform, u een prachtig uitzicht op de Ponte de Todos en de rest van de stad.

  Wat te doen

  Huren een buggy met een driver en reizen langs de kust, noorden en zuiden. De kust van de Braziliaanse deelstaat Rio Grande do Norte biedt een zeldzame combinatie van duinen, lagunes, zandstenen rotsen en vegetatie tussendoor.

  De zonsondergang door Potengi rivier. Een goede plek is in de buurt van de legerbasis en er zijn sommige schepen op de rivier.

  De aan een Toa Boot Cruise op de rivier Potengi om de zonsondergang te kijken. U ziet de stad vanuit verschillende invalshoeken, passeren rivier stranden, historische plaatsen en buurten, mangrooves. Opgenomen begeleiding in het Engels en Portugees.

  Forró com Turista, Rua Aderbal Figueiredo, 1980, Petrópolis (bij Centro de Turismo). Een per partij die elke donderdag om de oude gevangenisplein (Centro do Turismo), en ook elke dinsdag tijdens januari gebeurt. Het is vooral gericht op toeristen en er je kunt leren om te dansen forró, een van de meest populaire muziekstijlen uit het noordoosten van Brazilië.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen