Auto Huren Rio De Janeiro

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Rio De Janeiro Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Rio De Janeiro, Brazilie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Rio De Janeiro . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Rio De Janeiro, Brazilie.

Rio De Janeiro Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Rio De Janeiro maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Rio De Janeiro Brazilie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Rio De Janeiro

Luchthaven
  • Rio - De Janeiro Ap Santos D. [SDU]
  • Rio - De Janeiro Luchthaven Galeao [GIG]
Stad
  • Rio - De Janeiro
  • Rio - De Janeiro Duque De Caxias
  • Rio - De Janeiro Extra Niteroí
  • Rio - De Janeiro Madureira
  • Rio - De Janeiro Novo Rio Bus Station
  • Rio - De Janeiro Santa Cruz
  • Rio - De Janeiro Tijuca
  • Santa - Cruz Loja De Rua

Rio De Janeiro Auto Huren & Reisinformatie

Rio de Janeiro is de tweede grootste stad van Brazilië, aan de Zuid-Atlantische kust. Rio is beroemd om zijn adembenemende landschap, haar laid back strandcultuur en haar jaarlijkse carnaval.

De haven van Rio de Janeiro bestaat uit een uniek volgnummer van de Oceaan die lijken te zijn van de monding van een rivier maakt. De haven is bovendien omgeven door spectaculaire geografische eigenschappen, met inbegrip van Sugar Loaf berg op 395 meter, Corcovado piek op 704 meter en de heuvels van Tijuca op 1.021 meter. Deze functies werken samen om gezamenlijk de haven een van de zeven natuurwonderen van de wereld.

Krijgen

Rio is één van's lands grote verkeersknooppunten, tweede alleen naar São Paulo.

Met het vliegtuig

Internationale luchthaven

Daub - Antônio Carlos Jobim International Airport (GIG) is nog beter bekend door zijn oude naam Daub International Airport en ligt 20 km (12 mi) ten noorden van het centrum van de stad. Internationale verbindingen van en naar GIG zijn vluchten naar Europa.

Premie bussen

De Premium-bussen zijn vier buslijnen geëxploiteerd door echte, die recht buiten het gedeelte van de aankomst van Daub afwijken. De bussen zijn voorzien van airconditioning en comfortabel, met ruime bagageruimte. Ze lopen ongeveer elke 30 minuten.

Taxi

De taxirit naar het stadscentrum is vrij lang en sommige taxichauffeurs proberen te profiteren van buitenlandse toeristen die niet vertrouwd met de prijzen en opties van het lokale vervoer. Oplichting gebeuren vaker uitgaand aan de stad en tijdens hoge toerisme periodes zoals Nieuwjaar en Carnaval.

Wat te zien

Stranden

Zelfs de meest doorgewinterde toerist vindt de stranden hier heel verbazingwekkend. Ze zijn breed en schoon, met zacht wit zand. De belangrijkste stranden van Leme naar Barra hebben tal van diensten voor de strandliefhebbers, met inbegrip van gratis douches op het strand, routes natte te lopen op cool loon op zand, schone toiletten, leven-spaarder en politie, tenten en stoelen voor huur, frisdranken en alcoholische bars, voedsel.

De stranden zijn van Oost naar West (centrum naar buiten):

Ramos (in-bay) - ongepast om in te zwemmen
Flamengo (in-bay) - meestal niet geschikt voor zwemmen
Botafogo (in-bay) - ongepast om in te zwemmen
Urca (in-bay) - meestal niet geschikt voor zwemmen
Vermelha (oceanische) - meestal geschikt voor zwemmen
Leme (oceanische)
Copacabana (oceanische)
Arpoador (oceanische)
Ipanema (oceanische)
Leblon (oceanische)
São Conrado (oceanische) - soms ongepast om in te zwemmen
Barra da Tijuca (oceanische)
Recreio dos Bandeirantes (oceanische)
Grumari (oceanische)
Abricó (oceanische, naaktstrand)

Abricó is de enige officiële nudistenstrand op het gebied van Rio de Janeiro, het ligt naast het strand van Grumari.

Te doen

Carnaval

Nog steeds lijkt de grootste reden voor bezoekende Rio Carnaval. Deze partij zeer geadverteerd duurt bijna twee weken en het is bekend om de escolas de samba dat parade in Centro, op een gigantische structuur genaamd Sambódromo.

Sambodrome's nachts. Duizenden overnachten hier dansen, zingen en vieren hun favoriete samba school tot zonsopgang.

De rest van het jaar, samba shows zijn populair bij toeristen, en worden gehouden op verschillende locaties zoals Plataforma en Scala. Deze zijn duur en niet echt vertegenwoordiger van Braziliaanse cultuur, presenteren ze een heleboel bijna naked women en slechte muzikanten, een toeristenval.

Autoverhuur beoordelingen

Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Rio De Janeiro autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 9.33 gebaseerd op 1 ratings.
"rentalcargroup"

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReviewReview

5

Rechts

Alle zoals ik had verwacht.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen