Auto Huren Salvador

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Salvador Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Salvador, Brazilie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Salvador . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Salvador, Brazilie.

Salvador Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Salvador maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Salvador Brazilie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Salvador

Luchthaven
 • Salvador - International Luchthaven [SSA]
  Stad
  • Salvador
  • Salvador - Bus Station
  • Salvador - Cabula
  • Salvador - Cidade Baixa
  • Salvador - Pituba
  • Salvador - Sao Cristovao

  Salvador Auto Huren & Reisinformatie

  Salvador is de hoofdstad van de Braziliaanse deelstaat Bahia, Brazilië. Met een charmante oude stad, dat is een World Heritage Site, een bruisende muzikale scène en populaire carnaval feesten, het wordt beschouwd als een van de geboorteplaatsen van Braziliaanse cultuur.

  Begrijpen

  Afdrukstand

  Salvador is op een schiereiland aan de noordoost kust van Brazilië, die de grote Baía de Todos os Santos vanuit de Atlantische Oceaan beschermt. De stad is de derde grootste in Brazilië, uitgestrekte voor tientallen kilometers landinwaarts van de kust. De meeste bezoekers hoofd voor de kust buurten dat cluster rond waar de baai voldoet aan de Oceaan. Salvador, Brazilië heeft een tropisch klimaat met regenwouden en weelderige vegetatie.

  Mensen

  Mensen van Salvador, als andere mensen uit de Braziliaanse deelstaat Bahia, hebben een reputatie van ontspannen, relaxte, en fun-loving, zelfs door Brazillian normen. Aan de slechte kant, is dit ook geïnterpreteerd als luiheid en afkeer van werken; in zekere zin hebben de mensen van Salvador reputatie tegenover mensen uit São Paulo.

  Brazilië is een land van sociale ongelijkheid, maar in enkele plaatsen is dit zo duidelijk als op Salvador. De sociale segregatie blijkt ook, met een groot aantal hogere middenklasse- en hogere klasse burgers die wonen in gated Gemeenschappen, welke contrast met de enorme sloppenwijk-achtige buurten op verhoogde gebieden gelegen.

  Krijgen

  Met het vliegtuig

  De Salvador Deputado Luis Eduardo Magalhães International Airport (SSA) is een van de belangrijkste luchthavens van Brazilië. Alle van de grootste Braziliaanse luchtvaartmaatschappijen hebben vluchten naar de hoofdstad van het lekkerste. De stad krijgt ook vluchten vanaf de belangrijkste centra van Europa, Zuid-Amerika en de Verenigde Staten.

  Geplande Airlines:

  TAM (binnenlandse vluchten).
  Gol (binnenlandse vluchten en Buenos Aires).
  Avianca (binnenlandse vluchten).
  AZUL Linhas Aereas (binnenlandse en regionale vluchten).
  Passaredo (regionale vluchten).
  KRAAN (Lissabon).
  American Airlines (Miami).
  Condor (Frankfurt).
  Aeronlíneas Argentinas (Buenos Aires).
  Lucht Europa(Madrid)

  De luchthaven ligt op 28km van het centrum van de stad of 32km. Twee soorten taxi's zijn beschikbaar in de luchthaven, de uitvoerende taxi's (Coometas en Comtas) en de normale taxi's. Uitvoerend taxi's zijn vooraf betaalde, ze hebben een tabel van prijzen in plaats van een meter. De andere taxi optie zou de normale taxi's die zijn gemeten.

  Met de bus

  Salvador de interlokale busstation ligt in het midden van de new city, 14 km van het stadscentrum. Salvador is toegankelijk via de geplande bussen uit heel het land en uit Paraguay. In de bus zijn stations er taxi's en lokale bussen die allemaal u naar vele plaatsen in Salvador en de metropool nemen kunnen.

  Per boot

  Salvador is een gemeenschappelijk stop op internationale cruise routes en werd ooit bezocht door de Queen Elizabeth 2 tijdens haar carrière zeilen. Merk op dat het dokken gebied kunnen gevaarlijk zijn. Dit gebied is naar het historische centrum van Pelourinho door de Elevador Lacerda, en naar de stad verbonden door stadsbussen en uitvoerende bussen naar Iguatemi.

  Omzeilen

  Te voet

  Er zijn een aantal transport opties beschikbaar in Salvador, met inbegrip van taxi's, bussen en autoverhuur. de bus-tarieven zijn zeer betaalbaar, maar de taxikosten kunnen vrij duur zijn als een is een lange afstand reizen.

  Het oude centrum kan gemakkelijk te voet worden verkend. Om tussen de bovenste en onderste gedeelten, nemen de Elevador Lacerda of de kabelbaan, onthouden om kleingeld.

  Wat te zien

  Het platform

  In het midden van de Cidade Alta zijn er de 2 grote pleinen Praça da Sé en de Terreiro de Jesus die zijn aangesloten op de hoek bij de kathedraal. De laatste is waarschijnlijk het meest levendige deel van de stad, met voedselkarren en kraampjes door de dag en de feestgangers in de avonduren. Het plaza-feeds in de Cruzeiro de São Francisco, vernoemd naar het Kruis in het midden van het plein.

  Praça Municipal (stadsplein), Praça Tomé de Souza. Zodra de politieke zetel van koloniale Brazilië, het is nu een levendige plek om mensen kijken en zie een panoramisch uitzicht over de baai.

  Largo Pelourinho — een vrij kleine driehoekige plaza, is een van de oudste delen van de stad. Je kunt raden van de naam betekenis "plaza van de schandpaal" wat ging rond daar.

  Mercado Modelo — Belangrijkste markt van de stad gelegen in de benedenstad is en een goede plek voor kunstnijverheid en andere souvenirs. Op het aangrenzende plein ziet u vaak jonge mannen uitvoeren van capoeira, de beroemde martial arts dansen die afkomstig is uit het gebied.

  Solar Unhão — de beste plek in Salvador om de zonsondergang te kijken. Het is een oude stijl woning gelegen aan de Baía de Todos os Santos. Binnen is er is een klein museum (Museu de Arte Moderna) met lokale kunstwerken. Soms op zaterdagavond is er een jazz concert.

  Forte de Santo Antônio da Barra ((Farol da Barra voor de vuurtoren)), Largo do Farol da Barra - Barra BA, Brasil. is Bahia de oudste fort werd gebouwd in 1698. Aanvulling op met prachtig uitzicht, het fort een uitstekende nautische museum, huizen met relikwieën en weergegeven vanaf de dagen van Portugese zeevaart.

  Strand en parken

  Abaeté Park — Een beschermde staatspark rond het meer met dezelfde naam. Het meer is beroemd vanwege de sterk contrast tussen het donkere water en het zeer witte zandduinen. Er is een entertainment gebied met veel bars en live muziek.

  Praia Porto da Barra (Porto da Barra beach), Praia Porto da Barra, Salvador, Bahia (in de buurt van Avenida Oceânica en Avenida Sete de Setembro). Strand Praia Porto da Barra is eerder als de Pelourinho: kleine, schilderachtige, meestal overvol, geladen met leveranciers verkopen alles denkbaar, en ongeveer de helft van de aanwezigen zijn buitenlanders. De wateren van de baai zijn helder en rustig, en de mensen-kijken is fantastisch. Aan de linkerkant van de vuurtoren is Praia do Farol da Barra een strand breken populair bij surfers. Barra de waterkant is bekleed met bars en restaurants en is goed verlicht 's nachts, maar het wordt een beetje slordig in de latere uren.

  Wat te doen

  Hier vindt u een grote verscheidenheid aan dingen te doen in Salvador. Enkele van de populaire activiteiten omvatten:

  Dagtocht van Salvador
  Salvador parken
  Salvador golfbanen
  Salvador muziekfestivals
  Surf reizen

  Een goede gids van Brazilië in Salvador, bekend als een guia de Salvador, zal zitten kundig voor u rond veel van de bezienswaardigheden en activiteiten te tonen als u wilt verkennen op uw eigen. Een goede optie om een algemeen idee en wegwijs in de stad is de "Salvador Bus", een open-top tourbus langs de belangrijkste aandachtspunten en het aanbieden van uitleg over de manier waarop. Er is een gratis wandeltocht loopt in de stad elke maandag, dinsdag en vrijdag at 3 pm van Cinema Glauber Rocha op Castro Alves vierkante voor alternatieve menigte.

  Carnaval

  Een van de belangrijkste attracties in Salvador is de carnaval. Salvador de reus Carnival, de grootste van de wereld, volgens het Guinness boek records, duurt een week en is zeer populair bij de Brazilianen en toeristen. Men kan verwachten dat een heleboel plezier als zij vakantie in Salvador, Brazilië tijdens carnaval. Salvador heeft ook vele andere attracties die toeristen plezierig zal vinden. het gaat hierbij om golfbanen, musea en zelfs een 17e eeuwse fort. Wie wil bezoek Salvador Brazilië vindt hun reis te zijn onderhoudend, plezier en vol met prachtige herinneringen.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen