Auto Huren Bandar Seri Begawan

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Bandar Seri Begawan Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Bandar Seri Begawan, Brunei Darussalam.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Bandar Seri Begawan . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Bandar Seri Begawan, Brunei Darussalam.

Bandar Seri Begawan Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Bandar Seri Begawan maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Bandar Seri Begawan Brunei Darussalam Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Bandar Seri Begawan

Luchthaven
 • Brunei - Luchthaven [BWN]
  Stad
  • Bandar - Seri Begawa
  • Bandar - Seri Begawan Radisson Hotel

  Bandar Seri Begawan Auto Huren & Reisinformatie

  Brunei is omringd door Maleisië en bestaat uit twee delen, fysiek gescheiden is door Maleisië, bijna wordt een enclave. Strategisch gelegen aan de Zuid-Chinese Zee, dicht bij vitale zeewegen koppelen Indische en Stille Oceaan.

  Cultuur

  Brunei is officieel een islamitische staat, met honderden grote prachtige moskeeën in het hele land. Verkoop van alcohol verboden is. Brengen in vlees, die niet zijn gecertificeerd "halal", (geslacht volgens islamitische wet), is ook verboden.

  Tijdens de vasten maand van Ramadan zijn vele winkels en restaurants open. Echter, eten, drinken of roken voor mensen die zijn vasten wordt beschouwd als onbeleefd en vraag toestemming is geschikt.

  Regio 's

  Brunei is onderverdeeld in vier districten (Maleis: daerah)

  Brunei regio's map.png
  Brunei en Muara
  Hart van het land waar de hoofdstad Bandar Seri Begawan zich bevindt.
  Tutong
  Leugens onder de dekking van het oerwoud, verspreid kleinschalige plantages.
  Belait
  District West-most, ook het centrum van's lands olie-industrie. Seria is een kleine olie-stad.
  Temburong
  Geïsoleerde Oost-district, gescheiden van de rest van het land door de Sarawak district van Limbang.

  Met het vliegtuig

  Brunei de enige luchthaven van betekenis is de Brunei International Airport (BWN), de hub van nationale luchtvaartmaatschappij Royal Brunei Airlines. De luchthaven zelf is klein maar schoon en functioneel.

  Bovendien, Singapore Airlines vliegt 5 keer per week uit Singapore, en Malaysia Airlines vliegt van Kuching, Kuala Lumpur en Kota Kinabalu.

  Krijgen er/weg: een taxi naar Bandar Seri Begawan duurt 20 minuten. Een overdekte lopen tot het einde van de parkeerplaats verder uit de buurt van de Terminal leidt tot een bushalte voor de paarse bussen naar het centrum van de stad samen met andere bussen voor tours & Hotelbusjes. De reden voor de lange wandeling is uitgebreide bouw van luchthaven upgrades.

  Met de auto

  U kunt rijden in Brunei van Sarawak, Maleisië. Er zijn twee ingangspunten voor het grootste deel van Brunei, ene Miri op Sungai Tujuh en ene Limbang op Kuala Lurah (Tedungan op de Maleisische kant). Zowel deze kruisingen aandrijving-door immigratie controlepunten aan de grens maar wachtrijen kunnen vreselijk lang, vooral tijdens het weekend.

  Omzeilen

  Met de auto

  Er is één "snelweg", Bandar Seri Begawan (de hoofdstad) langs de kust. Het devolves in dual en vervolgens rijbanen maar is geschikt voor alle voertuigen, tot Kuala Belait en de tolbrug naar Maleisië/Sarawak in het westen)

  Er is ook een kant weg uit dit, die in de jungle naar de nederzetting van Labi en daarbuiten loopt. Uitstekende landschap, en een 4-wielaandrijving nuttig kan zijn, maar de weg is nu tot de longhouses enige afstand voorbij Labi verzegeld. Stock-up op water bij de handige winkel op de kruising.

  Met de taxi

  Geen van de taxi's heeft een taximeter omdat er kan geen taxibedrijf geen verordening te hebben. Bestuurders hebben vaste prijzen voor de meeste reizen, hoewel de tarieven tussen verschillende stuurprogramma's variëren, of ze een prijs voor een onregelmatige reis krijgt.

  Door tour bestelwagens

  Een ander alternatief is het huren van een busje van de tour te rijden u rond Brunei, bijvoorbeeld, voor een hele dag of enkele uren. Probeer te vragen hen van de tellers van de veerboot in Muara. Bespreek de prijs eerst nog eens aan boord van de bus.

  Praten

  De officiële taal van Brunei is Maleis, maar als gevolg van het Britse koloniale verleden, Engels is algemeen gesproken en begrepen in stedelijke gebieden. Een beetje Maleis zal van pas komen in landelijke gebieden, zoals Engelse vaardigheid er beperkt is.

  De etnische Chinese gemeenschap in Brunei blijft spreken een aantal Chinese talen, waaronder Hokkien, Teochew en verscheidene anderen.

  Wat te zien

  De Istana Nurul Iman is's werelds grootste residentiële paleis in bezetting. De 300 hectare paleis zit op een man gemaakt heuvel met een duidelijk zicht op Kampong Ayer. Istana Nurul Iman is de residentie van de Sultan Hassanal Bolkiah, en het paleis wordt geciteerd als u een geschatte waarde op USD600 miljoen.

  Te doen

  Zie voor de dingen te doen in en in de nabije omgeving van Bandar Seri Begawan, Bandar Seri Begawan.

  Er zijn vele eco-tours die gaan meestal naar het district Temburong per boot en vervolgens naar een native "weiden". Het wordt dan gevolgd door een aangedreven boot (door de inboorlingen) op de rivier naar het Belalong National Park, een reserve in het regenwoud van Borneo. Er is een luifel lopen en onderzoek centrum in het hoofdkwartier van het park.

  Voor natuurliefhebbers is een nieuwe activiteit om te proberen in Brunei de Tutong-rivier cruise tour. De mooie en rustige mangrove-omzoomd Tutong River is de thuisbasis van de endemische Proboscis monkeys, eagles, krokodillen, makaken, ijsvogels en andere wilde dieren.

  Jerudong Park was ooit een fatsoenlijk thema park met een veelheid van ritten. Helaas, een neerwaartse cyclus van verwaarlozing, dalende toelating en onbetaalbaar onderhoudskosten geleid tot de sluiting en de verkoop van de meeste van de dure attracties, waaronder de drie achtbanen.

  De meeste mensen die bezoek gaan alleen 's nachts om te voorkomen dat de warmte overdag. Buiten het park, maar zeer dicht, is een klein complex van restaurants die open's nachts, hoewel slechts ongeveer de helft van de kraampjes nog steeds operationeel zijn.

  Scuba diving

  Brunei biedt enkele grote duiken. Naast koraal en vissen, Brunei is thuishaven van verscheidene scheepswrakken en vele soorten Nudibranchia - een van de beste plaatsen in Zuidoost-Azië voor macrofotografie. Watertemperatuur is over het algemeen rond de 86 graden (Celsius 30) en zichtbaarheid is meestal in het 10-30m bereik, hoewel dit veranderd tijdens de moesson seizoen worden kan. Zoals duiken hier is niet overdreven ontwikkeld, het betekent dat de sites, en met name de koraalriffen, onbedorven en ongerepte voorwaarde.

  Populaire duiklocaties omvatten het blauwe Water wrak, een 80m trawler die krijgt haar bijnaam van het blauwe water rond haar en is nog volledig intact.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen