Auto Huren Bourgas

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Bourgas Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Bourgas, Bulgarije.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Bourgas . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Bourgas, Bulgarije.

Bourgas Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Bourgas maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Bourgas Bulgarije Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Bourgas

Luchthaven
 • Bourgas - Luchthaven [BOJ]
  Stad
  • Bourgas - Centrum
  • Bourgas - Hotel

  Bourgas Auto Huren & Reisinformatie

  Burgas (ook Bourgas) is een stad aan de Zwarte Zee kust van Bulgarije.

  Krijgen

  Bussen en treinen vanuit verschillende bestemmingen in Bulgarije komen meerdere malen per dag.

  Met het vliegtuig

  Luchthaven Burgas (BOJ) is gelegen in Sarafovo wijk en het accepteert vele vluchten uit heel Europa, vooral in de zomer.

  International WizzAir biedt vluchten naar Londen Luton, S7 te Moskou, Bulgaria Air en Bulgarian Air Charter naar Tel Aviv.

  Seizoensgebonden: Daarnaast tijdens het zomerseizoen, van mei tot September verhuurders bieden vluchten van het UK, Ierland, Tsjechië, Duitsland, Zwitserland, Zweden, Noorwegen, etc. naar Burgas. Kijk op de website van de luchthaven Burgas om te ontvangen van feitelijke informatie over vertrek/aankomst luchtvaartmaatschappijen dit seizoen.

  Met de trein

  Regelmatig internationale trein lijnen vakantie van Burgas naar:

  Moskou, Kiev
  Praag, Bratislava, Boedapest, Kraków
  Het centrale treinstation ligt in het hart van de stad en naast het gebouw is busstation Zuid-dat het belangrijkste punt voor alle kleine zomer resorts en dorpen in de omgeving zoals Sozopol of Sunny Beach is.

  Met de bus

  Er zijn erg handig bussen van elke stad in het land naar Burgas. De meeste van de bussen die komen naar de stad hebben een paar stopt vóór het bereiken van het centrale busstation - Zuid. Er zijn ook veel bussen vanuit Turkije en Griekenland.

  Binnenlandse buslijnen: elke werkmaatschappij heeft hun eigen reserveringssysteem. Sommige van de bedrijven die buslijnen naar de stad lopen zijn Enturtrans, unnion Ivkoni, Kaleya.
  Internationaal: Eurolines loopt regelmatig internationale buslijnen naar/van Burgas.

  Per boot

  De haven van Burgas beheert voornamelijk industriële schepen. Bulgarije draagvleugelboot LTD werkt de officiële snelle veerdienst tussen Varna, Nessebar & Sozopol.

  Omzeilen

  Bourgas heeft goed ontwikkeld systeem van openbare busing. Bussen reist ook naar alle vakantieoorden en steden langs de kustlijn. Liften is ook een zeer populaire en succesvolle middelen van vervoer in de regio.

  Openbaar vervoer loopt regelmatig van 5u tot 11 pm. Er zijn zowel bussen en Gereedschapswagens. Tickets worden verkocht in de bus door speciale verzamelaars en u zou moeten besteden aan hen.

  Wat te zien

  De stad van Burgas ontwikkeld na het begin van de 20e eeuw en de meeste van de gebouwen in de stad centrum dateren uit deze tijd. De stad galerij van schone kunsten wordt gehost door een afscheiding stijl synagoge.

  Musea

  Etnografisch Museum, 69 Slavianska Str., bevat verschillende ethno tentoonstellingen in zijn programma, aanbiedingen zomer school voor kunst, ambacht en dansen
  Archeologisch Museum, 21 Bogorodi Str., scala aan tentoonstellingen, oude Romeinse, Byzantijnse en Griekse antiquiteiten
  Historisch Museum, 31 Lermontov Str., vertelt zowel lokale en nationale geschiedenis, diverse gast tentoonstellingen van andere musea en landen.
  Natuur en wetenschap Museum, 30 Fotinov Str., dekt flora, de fauna, de onderwerpen van geneeskunde, fysica, verschillende thematische tentoonstellingen

  Er zijn vele galerieën als goed, sommige van hen zijn Bogoridi, Briz - Boiadzhiev en Petko Zadgorski Art Gallery.

  Natuur

  De Flora is een internationale tentoonstelling voor bloemen die sinds 1985 jaarlijks gehouden. Het vindt plaats in de paviljoens in de Sea Garden (Morksa gradina) in de buurt van de North Beach. Haar motto is natuur-mens-Harmony en bezoekers zijn welkom om te genieten van de schilderachtige sfeer tussen de bloemen en ook zeldzaam of ongewoon planten kopen.

  Poda is beschermd gebied deel van enorme wetland ruimte, vitaal belang als een rust station voor veel vogels met behulp van de Oost-Europese migratie-route bekend als de Via Ponticum.

  Burgas meren

  Drie meren omringen Burgas:

  Vaya lake-de grootste natuurlijke meer in Bulgarije. Het is gelegen ten westen van Boergas. Het water is 4-11% zout.

  Atanasovsko lake-het is gelegen aan het noorden van Burgas. Het water is 20-27,5% zout en dit maakt het zeer gunstig voor zout-productie. De noordzijde is verbonden met de Zwarte Zee. Burgas-Nesebar-Varna onderweg passeert het meer.

  Mandrenskomeer lake-het ligt in het zuiden van Boergas. Het is vandaag niet een zout meer. Vier rivieren krijgen in de Poel. Via Pontica-gaat een van de grootste vogeltrek 'wegen' voorbij aan het meer.

  Wat te doen

  Jan Boeykens. Site met een paar foto's genomen in Burgas.

  Water en zand sport en activiteiten
  In de zomer kunt u gaan surfen en kite-surfen in de baai. Er zijn een paar surf en zee sport scholen, die u op het Noord-strand vinden kunt. U kunt ook boeken duiken.

  St. Anastasia island is zichtbaar vanaf elk punt van het strand van Boergas. Boten naar St. Anastasia island vertrekken vanaf de brug. Aangeboden in juli en augustus.

  Bourgas zand Fest is festival van de zand sculpturen van begin juli tot eind augustus gehouden. Het zand omvat meer dan 4 ha. in het noordelijk deel van de Zeetuin (in de buurt van het Park Hotel) kunstenaars uit alle hoeken maken de wereld (Indonesië, België, Nederland, Ierland, Italië, Oekraïne, Rusland en natuurlijk Bulgarije) prachtige zand sculpturen. Entree is gratis. Iedereen is welkom om te fotograferen.

  Burgas Yachting Week vindt plaats eind April in de buurt van de haven en de meeste (The Bridge) op het strand. Deelnemers zijn meestal 20-30 jachten uit Griekenland, Turkije, Oekraïne, Roemenië, Bulgarije.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen