Auto Huren Plovdiv

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Plovdiv Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Plovdiv, Bulgarije.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Plovdiv . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Plovdiv, Bulgarije.

Plovdiv Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Plovdiv maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Plovdiv Bulgarije Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Plovdiv

Luchthaven
 • Plovdiv - Luchthaven [PDV]
  Stad
  • Plovdiv - Centrum
  • Plovdiv - Hotel

  Plovdiv Auto Huren & Reisinformatie

  Plovdiv is de tweede grootste stad in Bulgarije, en een van de oudste steden van Europa. Het is gelegen in de grote vlakte tussen het Rodopegebergte in het zuiden van Bulgarije en de Balkan bereik of Old Mountains (Stara Planina) die wordt uitgevoerd door het centrum van Bulgarije. Beide bereiken zijn op heldere dagen zichtbaar. De Maritsa rivier stroomt door de stad ten zuidoosten onderweg vóór de vorming van de grens van de Grieks/Turkije naar de Egeïsche zee.

  Krijgen

  Met het vliegtuig

  Plovdiv vliegveld ligt naast het dorp van Krumovo, 15 km van het stadscentrum (ongeveer 20 min met de auto). De luchthaven wordt bediend door de goedkope vlucht bedrijf Ryanair, bieden rechtstreekse vluchten naar Londen Stansted Airport en Frankfurt Haan. Op dit moment zijn er seizoensgebonden vluchten naar de luchthaven van Moskow Domodedovo driemaal per week-op maandag, vrijdag en zondag tot maart 29 2016.

  Plovdiv International Airport is gemakkelijk bereikbaar met het volgende vervoermiddel:

  Met de auto – is de trip ongeveer 20-minuten-lang. Er is een betaalde parkeerplaats op de luchthaven.
  Met de taxi – de prijs per taxi naar de luchthaven te gaan zal zijn rond 15-20 BGN

  Met de trein

  Er zijn vele nationale en internationale treinen van en naar Plovdiv.

  Er zijn vele dagelijkse treinen van en naar Sofia. Duur is van ongeveer twee en een half uur voor de uitdrukkelijke ones tot vier uur voor de langzame ones. Er is ook een dagelijkse trein naar/van Istanboel in Turkije die ongeveer 11 uur duurt. Vanaf maart 2013 vertrekt de Istanbul trein vanaf het station Halkali buiten Istanbul. De trein vertrekt rond 22:30 en er is niet veel gemakkelijk toegankelijk rond Halkali station, dus kom voorbereid! Halkali kan worden bereikt door bussen BN1 en BN2.

  Met de auto

  De A1 autosnelweg/autoweg verbindt Plovdiv westwaarts naar Sofia en naar het Oosten Stara Zagora en Yambol. Het naar verwachting worden volledig afgewerkt in 2013 en Plovdiv verbinden Burgas.

  Andere bestemmingen vereisen twee-baans wegen, zoals de meest directe route naar Pleven, oftewel de enigszins avontuurlijke Troyan pass weg.

  Met de bus

  Plovdiv heeft 3 busstations - "Jug", "Server" en "Rhodopi". Er zijn veel bussen voor steden die rond Bulgarije en sommige die allemaal buiten het land.

  Kruik station heeft een ATM gelegen net buiten, zodat u gemakkelijk lokale valuta er krijgen kunt als u bent die met de bus vanuit het buitenland.

  Bussen lopen ongeveer elk uur tussen Sofia en Jug station, en zijn iets sneller dan de treinen. Wat kunnen hebben gratis wifi. Prijs is 14 leva. De laatste stop voor deze bus is het Yug (Zuidstation). Vertrek vanaf Jug station naar Sofia is precies op het uur. Gebruik de sectie 'Zie' voor een plattegrond van de stad.

  Wat te zien

  De oude Plovdiv is compact en walkable, met de binnenstad hoofdweg geblokkeerd voor autoverkeer. Er is een goede verzameling van Bulgaarse heropleving gebouwen in gebruik als musea, hotels en restaurants etc. en is een bezoek waard als je kans hebt. Het nabijgelegen Romeinse theater, ontdekt in de jaren 1970 tijdens een bouwproject, maakt deel uit van het voetgangersgebied en heeft meestal handelaren verkopen kunst en andere items in de buurt. De geplaveide straten in de buurt van de binnenstad te vinden de eeuwen oude St. Marina kerk met een unieke houten toren, een moskee van het Ottomaanse Rijk, en op de nabijgelegen heuvel het oude centrum dwalen. Het oude centrum van de stad was ommuurd, en heeft een beroemde gateway-toegang. Nabijgelegen Restaurant Puldin heeft ondergrondse kamers waar de oude muur en historische artefacten kunnen worden gezien. Voortzetting van de heuvel verschillende oudere huizen zijn nu musea en het Romeinse amfitheater met een over het hoofd van de stad beneden is gedeeltelijk hersteld en nog steeds gebruikt voor concerten en andere gelegenheden.

  In het nieuwe centrum van de stad (op de straat post omhoog naar de oude stad) vindt u het Romeins stadion dat uit de late 1e/begin van de 2e eeuw dateert. Het had een capaciteit van 30.000 mensen; en zoals de Romeinse wetten dicteren dat de stad stadion zitplaatsen voor ten minste de helft van de bevolking moet hebben, het summier toont dat de stad had 60.000 inwoners in de Romeinse tijd. Bovendien, is het oude theater in staat van zitplaatsen 6.000 mensen tegelijk--opnieuw, Romeinse wetten gedicteerd dat de theaters rekening met een tiende van de bevolking op een moment houden moeten.

  Wanneer u naar het andere uiteinde van de predestrian straat, naast de Tourist Information Center en het postkantoor, ziet u de Roman Odeon en Forum. Het forum was aan Romeinen de binnenstad van vandaag. Dit had drie zijden van 13 winkels aan elke kant, en een vierde één voor de bank, bibliotheek en andere instellingen van deze soort.

  Te doen

  Plovdiv biedt vele dingen te doen, en de meeste zijn gemakkelijk walkable.

  De heuvels lopen - om te beginnen te genieten van de zonsondergang van alle de verschillende heuvels is een must. Wandeling helemaal naar de top in de late namiddag, iets te drinken halen en blijf daar voor de zonsondergang. Ga naar genieten van het nachtleven, zodra het is donker.

  Op de Mladeshki is er een miniatuur-trein die omhoog en omlaag kan worden bereden. Het kost 1 lev. Op de Bunardjik heuvel ziet u het monument van de onbekende Russische soldaat - het is dedecated aan de Russische soldaten die in de Russisch-Turkse oorlog stierven.

  Oude binnenstad - een andere must is de oude stad van Plovdiv, die vol is van kunst, vrije van auto's en zeer aangenaam. Ga nemen een wandeling ten dage proberen, probeer het bij nacht, het is verbazingwekkend. Probeer een aantal van de bars zijn er optredens van het leven soms er. Je zou zelfs gelukkig genoeg om het vangen van een opera-performance in het oude Romeinse theater.

  Center - genieten van het central park tijdens de dag, vooral als het een zeer warme dag en de nacht - de fonteinen prachtig zingen. Zodra het weer afwikkelt sloeg de hoofdstraat en de bars/discotheken.

  Symfonie. Selectievakje voor concert voorstellingen in de symphony hall tegenover het hoofdpostkantoor. Tickets zijn 3-5 euro, en de kwaliteit is goed.

  Gratis Plovdiv Tour. begon te lopen vanaf juli 2012. De gratis Engelstalige tour is elke dag om 11 uur en 18.00 uur (mei-September) of 2 uur (oktober-April) ondanks alle slechte weersomstandigheden, zelfs op feestdagen). Startpunt - gemeente gebouw (Plovdiv stadhuis). Eindpunt - Nebet Hill. Georganiseerd door gidsen van "Gratis Sofia Tour" non-profit organisatie.

  Plovdiv Jazz Nights Internationaal Festival. De International Festival Plovdiv Jazz Nights is een lage sleutel maar hoge kwaliteit 3-daagse evenement met enkele van de beste muzikanten van de natie samen met enkele regionale talenten. Worden er getuige van een oproer van kleurrijke improvisaties van grote muzikanten. Een scala aan genres, stijlen, instrumenten worden gebruikt, hoewel de muziek draait rond het centrale thema van Jazz en Blues. In 2011 werd het gehouden van 6 tot 8 okt.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen