Auto Huren Varna

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Varna Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Varna, Bulgarije.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Varna . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Varna, Bulgarije.

Varna Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Varna maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Varna Bulgarije Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Varna

Luchthaven
 • Varna - Luchthaven [VAR]
  Hotel Aflevering
  • Golden - Sands Hotel
   Stad
   • Varna - Centrum
   • Varna - Gladiola Star Hotel
   • Varna - Varna Riviera Club

   Varna Auto Huren & Reisinformatie

   Varna is de derde grootste stad van Bulgarije na Sofia en Plovdiv. Vaak aangeduid als de marine (of zomer) hoofdstad van Bulgarije, is Varna een belangrijke toeristische bestemming, zakelijk en universitair centrum zeehaven en hoofdkwartier van de Bulgaarse Marine en koopvaardij.

   Begrijpen

   Krijgen

   Met het vliegtuig

   Varna Airport (VAR) 8 km ten westen van het centrum van de stad. Makkelijk bus en taxi verbinding naar centrum en resorts. Er is een gratis pendelbus tussen Varna Airport, centrum van de stad van Varna en Burgas Airport.

   Met de trein

   Het centraal station ligt op loopafstand van het centrum van de stad en cruise terminal, er is een bus en taxi verbinding met luchthaven, busstations en resorts. Dagelijkse diensten zijn beschikbaar vanaf Sofia, Plovdiv en Rousse.

   Met de bus

   Varna central busstation biedt minibus verbindingen met de omgeving, evenals interlokale verbindingen naar Sofia, Veliko Tarnovo, Boergas, Plovdiv, Istanbul, Griekenland, Roemenië, Midden- en West-Europa.

   Per boot

   Varna is Bulgarije de enige cruise bestemming. De passagier cruise terminal ligt in de buurt van het centrum van de stad dat dicht bij het treinstation en op loopafstand naar de Sea Garden en de stranden. Er zijn bus en taxi verbindingen naar het centrum van de stad, de busstations, luchthaven en resorts.

   Omzeilen

   Als u in de toeristische voorsteden van Varna verblijft, kunt u komen naar het centrum met de bus, door trolleybus, door een gehuurde auto.

   Op voet

   Er is een voetgangersgebied en een kust-omgeving met een heleboel plezier voor de toeristen. Daar kunt u rond te voet.

   Met de bus

   Dankzij Varna gemeentelijke personenvervoer - kun je van de ene plaats naar de andere met het openbaar vervoer. De stad heeft meer dan 40 buslijnen, de prijs van het ticket voor elkaar is 1.00 BGN (leva). Bijna elk punt van de stad kan met het stedelijk vervoer worden bereikt. Tickets kunnen gekocht worden bij de conducteur in de bus, hij/zij zal komen rond en verzamelen van het tarief. Kan het nodig zijn te betalen van 1 лв extra per reis voor grote bagage.

   Met de fiets

   Verken de Bulgaarse hoofdstad van de zee en rit naar de Varna Sea Garden en een paar van de meest beroemde stranden van Varna.

   Met de taxi

   Wees voorzichtig met taxi's: je kan 10 keer de juiste prijs te betalen, dus check voor het tarief per km - kijk op de plaat van de kleine vierkante papieren gelegen in de benedenhoek van de achterdeuren windows.

   Wat te zien

   Varna Archeologisch Museum verricht voortdurend archeologische onderzoeken en opgravingen op diverse locaties over de hele noordoostelijke Bulgarije. Ze vormen nu de Museum-tentoonstelling, meer dan 100.000 objecten.

   Het museum beheert ook twee openlucht archeologische sites, de grote Romeinse baden in de centrum van de stad en de middeleeuwse grot van Aladzha klooster in Golden Sands Nature Park.

   Naval Museum een van de symbolen van Varna. Gelegen in het zuidelijke deel van de Zeetuin. Mooie museumgebouw werd gebouwd in 1890.

   Museum van etnografie de expositie van het Etnografisch Museum - Varna is sutuated in een huis van de heropleving van de zogenaamde 'symmetrische type huizen"in 1860 gebouwd.

   Slag van Varna Park Museum "Varnenchik" is memorial complex ligt in een uniek park op een gebied van 30 hectare.

   The Sea Garden is de oudste en misschien wel grootste park. Het wordt geassocieerd met de naam van de Tsjechische Anton Novak. Op verzoek van de gemeente in 1894 K.Shkorpil uitgenodigd de landschap-ingenieur in Varna.

   Varna Aquarium van het aquarium tentoonstelling focust op de Zwarte Zee van flora en fauna waaronder meer dan 140 vissoorten, maar tevens wezenstrek zoetwatervis, mediterrane vis, exotische soorten uit afgelegen gebieden van de oceaan van de wereld, mosselen en algen.

   Varna Dolfinarium het enige Dolfinarium op het Balkan-schiereiland, een van de meest vermakelijke attracties van de stad. In 1984 gebouwd en heeft 1134 zitplaatsen.

   Wat te doen

   Er is een grote toeristische plek waar u kunt genieten van wat entertainment die kan worden gekocht voor geld. Er is iets voor elke smaak. Maar, kunt u ook mooie wandelingen in Varna.

   Varna groene Tour - u ziet prachtige groene deel van de stad Varna en vele bezienswaardigheden zoals: de kathedraal van de veronderstelling van de Maagd, The Sea Garden, het Aquarium, het Dolfinarium, de Romeinse baden en vele anderen. Huur een fiets en ontdek Varna door uw eigen fietstocht.

   Gratis Varna Tour - hoek van Hristo Botev Blvd en Vladislav Varnenchik Blvd.

   Kopen

   Er zijn een aantal grote winkelcentra (Grand Mall, Pfohe Mall, Central Plaza, Mall van Varna, Varna Towers) draaien van Varna in een aantrekkelijke internationale winkelbestemming. Er zijn ook verschillende internationale groot-doosdetailhandelaars (Metro, Kaufland, Carrefour) op de rand en het traditionele centrum van winkelstraten met boetiekjes en souvenirwinkels. Tal van toeristische spullen in de resorts verkocht in kleine stalletjes.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen