Burundi Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Burundi | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Burundi en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Burundi. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Burundi.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Burundi en geniet - reis - ontdek!

Burundi autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Burundi. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Burundi Autoverhuur Partners

Autoverhuur locaties in Burundi

Burundi Auto Huren & Reisinformatie

Burundi

Als u besluit om een reis naar Burundi zijn er een paar dingen die je zeker doen overwegen moet terwijl u daar bent.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat u de tijd nemen om eens een kijkje op de lokale kunsten en ambachten.  De inwoners produceren lederwaren, houtsnijwerk en keramiek en u kunt het hoofd naar het dorp van de Craftwares op Giheta om meer te weten en te halen een souvenir of twee.  Beeldhouwwerken en schilderijen kunnen worden gevonden in de Giheta Art School.

Bujumbura is de hoofdstad en het is ook een havenstad.  De stad heeft ongeveer 200.000 inwoners en is een voormalige Duitse kolonie.  Er zijn nog enkele goede voorbeelden van architectuur uit die periode.  Bujumbura is ook thuisbasis van de drie musea waaronder een levend museum dat viert de lokale cultuur en het islamitisch cultureel centrum.  Winkelen kan worden gedaan op de populaire markt van de stad.  Rond de stad is heel eenvoudig als er sommige goede openbaar vervoersmogelijkheden maar Burundi autoverhuur u ook goed dient.

De stad van Gitega is een voormalige koninklijke stad en hier vindt u het nationaal museum voor meer informatie over de plaatselijke geschiedenis en cultuur.  Het is ook niet ver van enkele geweldige watervallen die een bezoek waard.

Kirundo wordt gevonden in het noorden van het land en is thuis van de drie meren van Rwihinda, Rweru en Cohoha – de perfecte regio voor vogelaars.  Rwihinda heeft de bijnaam 'Vogels Lake' gekregen vanwege het grote aantal die er hun huis hebben.  Vogelaars wil misschien ook een bezoekje brengen aan het nationale Park Kibira.

Het Tanganyikameer is zowel schilderachtige en leuk.  Wanneer de politieke situatie dat toelaat er zijn watersporten op het meer en u kan genieten van vissen, zeilen of waterskiën.  Met de cafés en restaurants langs de oever van zou het een geweldige alternatieve locatie voor een strandvakantie.

Burundi heeft lang aanspraak op de locatie voor de bron van de Nijl wordt gelegd en er is een monument dat u kunt gaan en zien.  Het ligt dicht bij de Rutovu in de provincie Bururi en het is ook zeker een bezoekje waard.  Een ander monument, dat mag niet worden gemist, met name door geschiedenis buffs is enerzijds dat de ontmoetingsplaats van Stanley en Livingstone in 1871 herdenkt.  Slechts 6 mijl van Bujumbura, is hier heel eenvoudig als u een auto huren.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen