Auto Huren Phnom Penh

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Phnom Penh Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Phnom Penh, Cambodja.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Phnom Penh . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Phnom Penh, Cambodja.

Phnom Penh Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Phnom Penh maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Phnom Penh Cambodja Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Phnom Penh

Luchthaven
 • Pochentong - Luchthaven [PNH]
  Stad
  • Phnom - Penh Centrum

   Phnom Penh Auto Huren & Reisinformatie

   Phnom Penh is de hoofdstad en grootste stad van Cambodja, gelegen aan de samenvloeiing van de Mekong rivier en de rivieren van het Sap Tonle.

   Afdrukstand

   Alle straten van Phnom Penh de worden genummerd. Hoewel sommige belangrijke verkeersaders ook bekend door hun namen en geen nummers. De regeling is eenvoudig: oneven straten lopen Noord-Zuid, de getallen groter naarmate u hoofd ten westen van de rivier, en even nummers uitvoeren west-Oost, neemt toe als je hoofd zuiden.

   Huisnummers, zijn echter nogal lukraak. Verwacht niet dat huizen worden opeenvolgend genummerd in een straat; Misschien vindt u twee volledig onafhankelijke huizen met hetzelfde nummer in dezelfde straat.

   Krijgen

   Met het vliegtuig

   Phnom Penh International Airport (PNH) is de grootste luchthaven in Kambodja, gelegen op 7km ten westen van de stad.

   De volgende luchtvaartmaatschappijen werken met service van/naar Phnom Penh:

   AirAsia (Kuala Lumpur, Bangkok)
   Asiana Airlines(Seoul-Incheon)
   De Luchtroutes van Bangkok (Bangkok)
   Cambodia Angkor Air (Ho Chi Minh City, Siem Reap)
   China Airlines (Taipei)
   China Eastern Airlines (Kunming, Nanning)
   De Zuidelijke Luchtvaartlijnen van China (Peking, Guangzhou)
   Dragonair (Hong Kong)
   EVA Air (Taipei)
   Jetstar Asia Airways (Singapore)
   Korean Air (Seoel-Incheon)
   Malaysia Airlines (Kuala Lumpur)
   Qatar Airways (Ho Chi Minh stad, Doha)
   Shanghai Airlines (Shanghai)
   SilkAir (Singapore)
   Thai AirAsia (Bangkok)
   Thai Airways International (Bangkok)
   Tiger Airways (Singapore)
   De Luchtvaartlijnen van Vietnam (Hanoi, Ho Chi Minh-stad, Vientiane)
   De nieuwe terminal is een grondig aangename en moderne inrichting en beschikt over een postkantoor, bank (met inbegrip van geldautomaten), restaurants, belastingvrije winkel, Nieuws stand, toeristische helpdesk en zakencentrum. Vanaf April 2011 is er geen meer vertrekbelasting moet worden betaald op de luchthaven - alle belastingen zijn nu opgenomen in de ticketprijs.

   Krijgen van/naar de luchthaven

   Openbaar vervoer

   Er zijn nu van airconditioning voorziene openbare stadsbussen: lijn 03 van de Phnom Penh stadsbus lijn die dienst begon in 2014. Deze nieuwe lijn loopt tussen de avondmarkt en Chom Chav rotonde. De bushalte ligt net buiten de luchthaven, op 100 meter van de poort.

   Met de trein

   Er is een beperkte vrachtdienst loopt van Kampot aan Phnom Penh op de zuidelijke lijn. Reparatie van de track is aan de gang en passagiersdiensten op zowel de noordelijke en de zuidelijke lijnen zijn ingesteld op hervatten door 2013. Bamboe treinen werken in verschillende steden langs de lijn, hoewel de meest geduwd aan toeristen net buiten Battambang is.

   Omzeilen

   De belangrijkste straten van Phnom Penh zijn in goede vorm; echter sommige kleinere straten en voetpaden zijn rutted en pot-doorboord, verstopt met vuilnis, stilstaand water, geparkeerd motos, slapen mensen en bouwmaterialen. Veel kleinere straten dragen beide no of misleidende bewegwijzering, maar Phnom Penh is logisch aangelegd (Zie oriëntatie) en het navigeren is niet te moeilijk.

   Privé vervoer

   Taxi's zijn steeds gemeenschappelijker met goed meer dan 100 meter-taxi's die nu actief zijn in de stad. Zij kunnen worden gevonden in toeristische gebieden zoals het rivierfront en Street 51 bar gebied in de avond. Bel naar één van de taxibedrijven gemakkelijker, voor pick-up. Non-meter-taxi's nog steeds uitvoeren door de hele stad en kunnen worden gevonden langs het rivierfront toeristische centrum en in de buurt van de grote hotels. Tarieven moeten vooraf worden goedgekeurd.

   Wat te zien

   Het Koninklijk Paleis. Met inbegrip van de twee prachtige pagodes in de gronden van het paleis, de Zilveren pagode en de tempel van de Smaragdgroene Boeddha, behoren tot de weinige openbare gebouwen in Phnom Penh echt de moeite waard. Ze werden gebouwd in de 19e eeuw met Franse technologie en Cambodjaanse ontwerpen, en de trauma's van de 20e eeuw verrassend goed intact zijn gebleven. Zie ze vroeg op de dag voordat het te warm. Geen fotografie is toegestaan binnen de Zilveren pagode en sommige van de gebouwen van het paleis.

   Het Nationaal Museum van Cambodia, Street 13, Sangkat Chey Chumneas, Khan Daun Penh, Phnom Penh. Bevat een uitstekende collectie van kunst uit van Kambodja "golden age" van Angkor, en een prachtige binnenplaats in het centrum. Een belangrijkste attractie is het standbeeld van koning Jayavarman VII in bemiddeling pose; andere exposities bezienswaardig zijn sierlijke beelden van hindoeïstische goden, oude stèles (tabletten) ingeschreven in het Sanskriet en oude Khmer en artefacten van een prehistorische begraafplaats.

   Wat Phnom, (op een heuvel in het centrum van een klein park in de buurt van Sisowath Quay, op St. 94. Buslijn 01 stop 21). Naam betekent "Heuvel tempel". De tempel zelf is opmerkelijk meer voor haar historisch belang dan de fysieke structuur, maar het park is een aangename, groene ruimte en een populaire ontmoetingsplaats voor de locals. Een paar apen kwartalen er ook houden en zelf zal bijdragen tot alle dranken die u zonder toezicht laten. Er is niet langer een olifant rijden, omdat 'Sampo' is gepensioneerd.

   Sisowath Quay aka Riverside. Een aantrekkelijke boulevard die langs de oevers van de Mekong en van het Sap Tonle. Het wordt geleid door een grote, lange open ruimte met verzorgde gazons, palmbomen en open paden, allemaal onlangs opnieuw gedaan als onderdeel van een Japanse gefinancierde project om te upgraden van de infrastructuur van de overstroming langs de rivier.

   Tuol Sleng Genocide Museum (S-21 gevangenis), Street 113, Boeng Keng Kang 3, Chamkar Morn (Bus lijn 01 stop 41). Een school omgezet in Cambodja de belangrijkste gevangenis in 1975. Meer dan 14.000 mensen werden gemarteld hier alvorens te worden gedood hier of op de Killing Fields; slechts 8 gevangenen overleefd.

   Wat Botum. Historisch gezien de wat begunstigd door royalty's. In de jaren 1930 gehuisvest het een charmante jonge beginnende genaamd Saloth Sar, die later in hun leven zijn naam in Pol Pot veranderde.

   Onafhankelijkheid en de bevrijding gedenktekens. Indrukwekkende boeddhistische-stijl onafhankelijkheid Memorial, ter herdenking van het vertrek van de Fransen in 1953, domineert het centrum van de stad. Het gebied is vooral populair op weekendnachten met de lokale bevolking als de multi gekleurde fonteinen zijn geactiveerd en het gemeentelijke muziek wordt gespeeld.

   Olympisch Stadion. Gebouwd in de jaren 1960 voor een Aziatische spelen dat nooit gebeurd, heeft dit interessante complex in een moderne stijl zijn verkocht aan een Taiwanese bedrijf in een duistere deal door de Cambodjaanse regering. De nieuwe eigenaars hebben het onlangs gerenoveerd en het is begonnen met het opnieuw worden gebruikt als een ontmoetingsplaats.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen