Auto Huren Calgary

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Calgary Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Calgary, Canada.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Calgary . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Calgary, Canada.

Calgary Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Calgary maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Calgary Canada Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Calgary

Luchthaven
 • Calgary - Luchthaven [YYC]
  Stad
  • Calgary - 120 10th Ave Sw
  • Calgary - 1544 16th
  • Calgary - 3328 26th
  • Calgary - Bannister Road
  • Calgary - North (alberta)
  • Calgary - Shawnessy (alberta)
  • Calgary - South (alberta)
  • Calgary - Stampede
  • Calgary - West (alberta)

  Calgary Auto Huren & Reisinformatie

  Calgary, Alberta's grootste stad, is een product van cultuur van de olie, en is gelegen waar het einde prairies en de uitlopers beginnen. Het is als zodanig, de oostelijke toegangspoort tot de Rocky Mountains en een belangrijk centrum van handel en toerisme voor de westelijke prairies.

  Krijgen

  Met het vliegtuig

  Vliegveld van Calgary (YYC). De interne terminal heeft vier letters menigten (A, B, C, D), die ook de naam van ontmoetingsplaatsen, gemakkelijk referentiepunten. De luchthaven is goed bediend door Canadese en internationale luchtvaartmaatschappijen.

  American Airlines, dagelijks meerdere vluchten naar/van Dallas/Ft. waard en Phoenix.
  Alaska Airlines, dagelijks vluchten naar Seattle.
  British Airways, aily vluchten naar en van Londen Heathrow.
  Delta, dagelijks meerdere vluchten naar Seattle, Minneapolis, en Salt Lake City.
  KLM, dagelijkse vluchten naar/van Amsterdam.
  Verenigd, vluchten dagelijks meerdere naar/vanuit San Francisco, Denver, Houston en Chicago.
  Thomas Cook Airlines, wekelijkse vluchten naar Londen-Gatwick.
  Hainan Airlines, 3 wekelijkse vluchten naar/van Peking.
  Uit Europa zijn er non-stop chartervluchten vanaf Londen, Glasgow, Manchester, Parijs, Amsterdam en Frankfurt. Edelweiss biedt seizoensgebonden tweemaal wekelijkse vluchten naar Zürich.

  Hoewel de luchthaven is verbonden heel goed met andere Canadese steden, zijn er minder opties voor Amerikanen in naburige staten, met de meeste vluchten naar de VS gaan met grote luchtvaartmaatschappij hubs. In sommige gevallen kan het beter naar station vanaf locaties zijn net over de grens. De vier dichtstbijzijnde luchthavens in de VS die op dit moment dienst naar Calgary zijn Seattle, Salt Lake City, Denver en Minneapolis.

  Door Limos

  Terwijl in Calgary u kiezen kunt om te reizen in stijl en Comfort, terwijl het kiezen van de luxe Calgary Limo bedrijf van uw keuze, is hieronder de lijst van paar Calgary Limo Service Providers Quest Limos Quest Limos Veldleeuwerik Limos Veldleeuwerik Limos.

  Met de bus

  Greyhound. De hoofdterminal is 1 kilometer ten westen van de rand van het centrum. Echter, er is uitstekende toegang vanaf het station naar de binnenstad C-Train stations via Calgary Transit. Directe busdienst naar Saskatchewan via STC is stopgezet.

  Omzeilen

  Door transit (trein / bus)

  Calgary kunnen verrassend vrij gemakkelijk te krijgen naar de meeste bestemmingen van de rente op de bus/trein gemakkelijk. Dit zou belangrijk zijn voor degenen die niet het huren van een voertuig, niet binnen loopafstand van het hotel naar alle bestemmingen die gewenst zijn, of geen gebruik maken van taxi's.

  Op voet

  Downtown Calgary is een compacte gebied dat gemakkelijk bereikbaar te voet is. Het traject systeem, Eau Claire marktgebied en Stephen Avenue Mall (8th Avenue) zijn de primaire lopen bestemmingen van downtown werknemers in de warmere maanden. In de winter navigeert iedereen hun weg rond de binnenstad kern via het systeem Plus 15, zo genoemd omdat de omsloten looppaden toetreding tot gebouwen ongeveer 15 voet boven de grond zijn.

  Wat te zien

  Prince's eiland Park, direct ten noorden van Eau Claire in de rivier Bow. Calgary's grootste binnenste stadspark is een eiland met een aantal aangename routes om te wandelen en te ontspannen. In de zomer, het speelt gastheer voor Shakespeare in het Park en het is ook de site van twee van de grootste jaarlijkse festivals van de stad: de Calgary Folk Music Festival en Carifest.

  Barclay Parade: Barclay Mall is een voetganger winkelcentrum die van Eau Claire in het noorden tot Stephen Avenue in het zuiden loopt. Het is thuis aan een aantal high-end winkels en omvat de Penny Lane Entertainment District.

  Stephen Avenue wandeling: Zoals een van Calgary's meest beroemde straten, Stephen Avenue werd verklaard een National Historic District door de Canadese regering. Het is een belangrijke plek voor de boetiekjes, bars, pubs en restaurants. Het winkelcentrum is vrij verkeer gedurende het grootste deel van de dag.

  Chinatown: Canada's derde grootste Chinatown ligt in het noordoosten van het centrum van Calgary. Het is het hart van Calgary's Aziatische diaspora, hoewel een groot deel van Noord- en Oost-Calgary een invloed van de Pacific Rim heeft.

  Olympisch Plaza, 800 blok Macleod Trail SE (hoek van 8th Ave SE en Macleod Trail). Dit plein werd gebouwd als de site van de presentaties van de medaille tijdens de Olympische Winterspelen 1988. Tijdens de zomer, steltlopers kunnen genieten van het water gevulde plaza, terwijl winter bezoekers kunnen gaan schaatsen.

  Suburban attracties

  Veel attracties liggen LRT toegankelijk, en de haltes zijn geconstateerd. Een huurauto is aanbevolen voor de minder toegankelijke attracties, hoewel bussen meestal nog mogelijk zijn.

  Canada Olympic Park (COP), 88 Canada Olympic Rd. Een rondleiding van de site van de Olympische Winterspelen van 1988, waarin gaan naar de top van de skischans voor een fantastisch uitzicht.

  Heritage Park, Heritage Dr en 14e St SW. Een van de grootste levende historische dorpen in Noord-Amerika, op 66 hectare grond in de buurt van de Glenmore Reservoir. Attracties omvatten een werkende stoommachine, 155 historische exposities, een snoepwinkel en bakkerij, oude ouderwetse pretpark en rijden op de S. S. Moyie, een raderstoomboten boot.

  Vuren weidegebied. Spruce Meadows ligt net ten zuiden van de stad zelf op snelweg 22 X, op een wereldberoemde springruiter en paardensport faciliteit.

  Baitun-Nur moskee: Het laatste wat dat je moet gaan zien is Baitun-Nur moskee in het gebied ten noordoosten van Calgary.

  Doen

  Glenmore Reservoir. Dit mens gemaakt reservoir biedt aquatische recreatie zoals zeilen, kajakken en kanoën. Apparatuur verhuur en lessen zijn ook beschikbaar. Een multi-use pad rond het reservoir wordt gebruikt voor wandelen, hardlopen, fietsen en skaten.

  Canada Olympic Park. Een opleiding facility en recreatie gebied voor winter en zomersporten met inbegrip van Skiën, snowboarden, rodelen, skelet, bobsled, mountainbiken en hockey.

  Calaway Park. West Canada's grootste pretpark ligt net ten westen van de grenzen van de stad van Calgary op highway 1.

  Harvie Passage. De voormalige weir (bekend als "the drowning machine") heeft opnieuw gemaakt in een wit waterpark voor roeiers. Het centrum ligt in de buurt van de Calgary Zoo aan de rivier de Bow.

  Onervaren roeiers moeten niet proberen Harvie Passage alleen. De passage is opgesplitst in twee stromen, een gewaardeerd als een klasse 2 snelle, de andere als een klasse 3 snelle.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen