Auto Huren Whitehorse

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Whitehorse Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Whitehorse, Canada.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Whitehorse . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Whitehorse, Canada.

Whitehorse Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Whitehorse maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Whitehorse Canada Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Whitehorse

Luchthaven
 • Whitehorse - Luchthaven [YXY]

  Whitehorse Auto Huren & Reisinformatie

  Whitehorse is de hoofdstad van Yukon.

  Begrijpen

  Whitehorse is de hoofdstad van Yukon sinds 1953 en heeft momenteel een bevolking van ongeveer 24.000. De stad is gelegen langs de oevers van de rivier de Yukon, en omdat het gebied een schaduw regen, Whitehorse heeft het onderscheid van Canada's droogste stad.

  Krijgen

  Whitehorse International Airport (YXY). Air North "Yukon van luchtvaartmaatschappij", biedt een lijndienst van Vancouver, Edmonton, Calgary, Dawson City, Inuvik en Old Crow. Service van de grotere steden in het zuiden van Canada door Air Canada en Westjet.

  Toegang tot luchthaven is via Whitehorse doorvoer en is ook mogelijk door te lopen naar/van het centrum (hoofd Noord Oosten beurt terminal, dan zuiden lopen na het pad langs de start-en landingsbaan hek, trap kop tot einde van Black Street; duurt ongeveer 45-60 minuten afhankelijk van de bestemming in het centrum).

  Alaska Highway van Dawson Creek, Brits-Columbia of Delta Junction, Alaska.

  Met de veerboot naar Skagway, Alaska, dan via de Zuid-Klondike snelweg.

  Omzeilen

  Whitehorse Transit opereert stadsbussen en er zijn taxi's die actief zijn in de stad. De Trans-Canada Trail loopt door de stad, en er zijn sommige routes.

  Cadans cycli, werkt een kleine verhuurvloot van mountainbikes voor verhuur, en een grote vloot van zeer goedkope klopper fietsen (vraag naar een "paarse fiets") voor verhuur gericht op lang termijnverhuur de zomer werknemer markt, maar voor iedereen beschikbaar.

  Wat te zien / wandelen

  SS Klondike National Historic Site, 300 Main St (gratis toegang) The SS Klondike is een van de oude veerboten die gebruikt om te rijden langs de rivier de Yukon.

  Millenium Trail wandeling - een mooie wandeling vanaf centrum en doet een grote lus langs de rivier de yukon. De meeste van de trail is gecementeerde en geplaveid. Het bezoekerscentrum heeft meer details.

  Miles Canyon wandeling - dit is een lange wandeling ongeveer 10 mijl van het centrum. U op de Millenium Trail, lus rond de rivier, beginnen en eindigen waar de Yukon rivier eindigt.

  Grijze Mountain Hike - deze wandeling begint op de top van de berg grijs en begint aan het einde van de bergweg grijs. Op dit moment de weg omhoog is niet helemaal goed geplaveid en is een beetje ruw.

  McBride Museum
  Beringië interpretatief centrum
  Takhini Hot Springs
  Yukon Transportation Museum
  Oude Log kerk
  Whitehorse Fishway

  Te doen

  Yukon Visitor Centre-100, Hanson St - het belangrijkste visitor centre met veel kaarten en suggesties van dingen te doen in het gebied wandelen.

  Canada Games Centre - het belangrijkste centrum voor overdekte recreatie activiteit in Whitehorse. Omvat onder andere dingen, een groot zwembadencomplex en drie schaatsbanen.

  Bevriezing Music Festival - een festival van de winter presentatie van Canadese en Yukon muzikale acts.
  Yukon internationaal Storytelling Festival - een zomerfeest met vertellers van over de hele wereld. Workshops zijn ook gehouden tijdens het festival.

  Whitehorse Cross Country Ski Club. Een populaire crosscountry skiën faciliteit met 85 km aan geprepareerde paden. Er is ook een grote overdekte wax kamer, toiletten en kleedkamer faciliteiten en sauna's voor het verkrijgen van toasty warm apres ski. Plus de 20km van één spoor routes voor mountain biken in de zomer.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen