Auto Huren Beijing

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Beijing Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Beijing, China.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Beijing . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Beijing, China.

Beijing Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Beijing maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Beijing China Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Beijing

Luchthaven
 • Beijing - Intl Luchthaven Transfer [PEK]
  Stad
  • Beijing
  • Beijing - Bird's Nest
  • Beijing - Chaoyang Park
  • Beijing - Chongwenmen
  • Beijing - Dawangqiao
  • Beijing - Dongzhimen
  • Beijing - Financial Street
  • Beijing - Jinjiang Inn Capital
  • Beijing - Sanlitun
  • Beijing - Sanyuanqiao
  • Beijing - Sihui
  • Beijing - Soho
  • Beijing - South
  • Beijing - Wangfujing
  • Beijing - Wangjing
  • Beijing - West
  • Nanjing

  Beijing Auto Huren & Reisinformatie

  Beijing is de hoofdstad van het dichtstbevolkte land in de wereld, de Volksrepubliek China. Met een bevolking van 21,5 miljoen mensen is het tweede grootste stad van de natie na Shanghai.

  Districten van de stad

  De twee wijken zijn gevestigd in of rond de tweede ringweg en make-up de oude ommuurde stad van weleer. Xicheng betekent West City en Dongcheng betekent East City. Rondom deze wijken zijn Chaoyang, Fengtai en Hadian. Deze drie districten houd indrukwekkende nieuwe stedelijke en commerciële ontwikkeling, hebben een bevolking van vele miljoenen, en het genereren van de economische welvaart van de stad:

  Dongcheng District
  heeft betrekking op de oostelijke helft van de centrale stadsgebied ongeveer tot aan de derde ringweg naar het noorden en de tweede ringweg naar het Oosten en zuiden. Dit is de belangrijkste toeristische district van Peking, met inbegrip van de verboden stad en Tian'anmen Square. Chongwen is een voormalig district die betrekking hebben op de zuidelijke derde van Dongcheng, met inbegrip van de tempel van de hemel. Andere belangrijke gebieden zijn Wangfujing (Walking Street), Gulou (de Drum Tower en Nanlougouxiang), Yonghegong (Yonghe Lama Tempel) en Dongzhimen.

  Xicheng-District
  heeft betrekking op de westelijke helft van de centrale stadsgebied tot net voorbij de tweede ringweg in het westen en tot derde Ring weg naar het noorden en zuiden. Het omvat Beihai Park, Shichahai/Houhai gebied, Xidan, Beijing Zoo en het National Centre for Performing Arts. Xuanwu is een voormalig district die betrekking hebben op de zuidelijke derde van Xicheng.

  Chaoyang District
  bestrijkt een groot gebied ten oosten van de centrale stadsgebied die zich uitstrekt vanaf de tweede ringweg tot iets voorbij vijfde ringweg naar het Oosten. Omvat het VBD Sanlitun (het dorp en de werknemers stadion), Olympic Green (vogelnest, Water kubus en andere Olympische trefpunten), 798 Art Zone, Chaoyang Park, Ritan Park en verschillende gebieden van de ambassade

  Haidian-District
  heeft betrekking op het noordwesten van het belangrijkste stedelijk gebied. Het bevat het nieuwe en oude zomer paleizen, Wudoukou, de Zhongguancun high-tech industrie en business cluster en Peking de grote concentratie van universiteiten.

  Fengtai-District
  het gebied beslaat het zuiden en westen van Beijing. Het omvat de Beijing West Railway Station.

  Afdrukstand

  Beijing wordt gekenmerkt door zijn uitgestrektheid en de grote afstanden tussen locaties. Tot voor kort de stad bijna volledig bestond uit hutongs met smalle straatjes en één verhaal gebouwen. Nu, hebben veel van de hutongs plaatsgemaakt voor brede boulevards en moderne gebouwen, bij te dragen tot een luchtige, uitgestrekte voelen, in schril contrast met steden zoals Hong Kong en Shanghai.

  Mensen

  Gezien de historische, culturele en politieke heft van hun stad, zijn Beijingers terecht trots op de burgers van de hoofdstad. Een houding die bekend staat als "Grote Beijing-isme" wordt vaak gebruikt om te beschrijven hun houding ten opzichte van mensen uit andere delen van China. Ze zijn vaak veel meer geïnteresseerd in politiek en bereid om te praten over actuele gebeurtenissen dan mensen elders in China. Beijingers lijken ook te richten op het gezicht niet te verliezen en vaak gebruik van humor om dit te doen. Nochtans, vinden vele Chinezen uit andere provincies dat Beijingers zeer vriendelijk en ongecompliceerd in vergelijking met de mensen van Shanghai vooral.

  Krijgen

  Met het vliegtuig

  Beijing is het over het algemeen geserveerd door Beijing Capital International Airport, voor zowel de binnenlandse als de buitenlandse reizen. Peking Nanyuan luchthaven bedient één binnenlandse luchtvaartmaatschappij. Reizigers moeten ook overwegen Tianjin Binhai International Airport, dat in de eerste laag stad Tianjin en slechts 35-minuten afstand met de express trein is.

  Beijing Capital International Airport (PEK) suburban district Shunyi (ongeveer 26 km (16 mijl) ten noordoosten van de centrale districten), is de wereld's tweede drukste en heeft drie terminals. Reizen tussen Terminals 1 en 2 is via een lange gang met rolpaden. Een gratis shuttlebus rijdt tussen Terminal 2 en 3.

  Omzeilen

  Alvorens op een reis rond de stad, hebben de namen van plaatsen die u wilt bezoeken in Chinese karakters geschreven. Het personeel van uw hotel moet helpen u en nemen hun kaart om u terug te helpen. Zo gedetailleerd mogelijk te verkrijgen en een bijgewerkte Gids van de Sinomap met u te nemen.

  Door lopen

  Bij overschrijding van de weg in China, neem aan dat dat geen van de weggebruikers voor u plaatsmaken zal, zelfs als een politieagent aanwezig is. Gebruik zebrapaden, maar de meeste stuurprogramma's zal niet stoppen. Altijd rond te kijken als een auto of fiets mogelijk recht achter u of kop recht voor u. Indien u meerdere auto's en fietsen veering de richting van u vanuit verschillende richtingen vindt, probeer niet te lopen naar veiligheid; in plaats daarvan, stil. Er is kracht in getallen, zodat wanneer een massa mensen samen kruist auto's hebben meer kans om te stoppen of vertragen.

  Met de metro

  Metro van Peking is een geweldige manier om snel rond de stad en is duidelijk in het Engels voor reizigers. Voor prijsbewuste reizigers of degenen die willen om hun benen te strekken, kan het dienen als een betere wijze van vervoer dan taxi's.

  Wat te zien

  Bezienswaardigheden

  Het centrum van de stad en de meest belangrijke mijlpaal is Tiananmen-plein Dongcheng District. Dit is's werelds grootste openbare plein en een must voor alle bezoekers van in het buitenland en van elders in China zien. Het plein is omgeven door grote gebouwen, met inbegrip van de grote zaal van de mensen, het Museum van de Chinese geschiedenis, het Museum van de Chinese revolutie, de Qianmen Gate en de verboden stad.

  Het nationale stadion of liefdevol "Bird's Nest", Chaoyang District is een belangrijke mijlpaal en een blijvend symbool van de Olympische spelen van 2008.

  Er zijn ook een aantal opmerkelijke overblijfselen van de middeleeuwse stad, met inbegrip van de Ming-dynastie muur Site stadspark in Chongwen District, Drum en klokkentorens Dongcheng District, en Qianmen Chongwen district.

  Paleizen, tempels en parken

  Van de stad vele groene oasen zijn een prachtige pauze van het wandelen langs de nooit eindigende boulevards en smalle hutongs. Locals kudde ook naar Peking tempels, paleizen en parken wanneer ze tijd hebben. De groene gebieden worden niet alleen gebruikt om te ontspannen maar ook voor sporten, dansen, zingen en algemene ontspanning.

  Het belangrijkste paleis, bar none, is de verboden stad Dongcheng District. De verboden stad was thuis van het Keizerlijk Hof tijdens de Ming en Qing-dynastieën.

  De tempel van de hemel in het Chongwen District is het symbool van Peking en is omgeven door een levendige park meestal verpakt met hordes lokale mensen drinken thee, kalligrafie of tai-chi beoefenen of gewoon kijken naar de wereld gaan door. De Yonghegong (Lama Tempel) Dongcheng District is één van de meest belangrijke en prachtige tempels in het land.

  Musea en galerieën

  Peking heeft meer dan 100 musea, maar de meeste zijn niet bezocht door buitenlandse toeristen. De stad bevat een van de grootste en meest bekende musea van de wereld, het Palace Museum, ook bekend als de verboden stad, een UNESCO World Heritage Site. Diverse musea wellicht gratis jaarrond of op bepaalde feestdagen. Bovendien moeten dat inkomkaarten voor de drie dagen van tevoren worden gereserveerd.

  Een van de meest bekende musea in Peking is het Nationaal Museum in Dongcheng District. Het Militair Museum in het Haidian-District is al lang een favoriet met binnenlandse en buitenlandse toeristen. Het Capital Museum Xicheng district is een hoog profiel museum met historische en kunsttentoonstellingen.

  Praten

  De taal van Peking is Mandarijn Chinees. Standaardmandarijn zelf was de Poolse taal van de Ming en Qing-dynastieën en was voornamelijk gebaseerd op de Beijinghua.

  Engels wordt gesproken door het personeel bij de belangrijkste toeristische attracties, evenals bij grote hotels. Anders, Engelstaligen zijn niet gebruikelijk, krijgt dus altijd het visitekaartje van uw hotel te tonen van de taxichauffeur in het geval dat je de weg kwijt.

  Festivals

  Temple Fair tempel eerlijke is een goede keuze om te genieten van de Lente Festival van Peking. Elke Spring Festival, er zijn tientallen tempel beurzen in Peking, zoals in de tempel van de hemel, Ditan, Beihai, Changdian, Longtan Lake, Lotus zwembad Park, enz.

  De Grand View tuin eerlijke The Grand View tuin Fair is jaarlijks tijdens de Spring Festival gehouden. Er zijn optredens en quizzen op het thema van "A Dream van Red herenhuizen", een van China's vier klassieke romans.

  Muziekfestival jaarlijkse dag van mei, nationale feestdag, er is een scala aan muziekfestivals gehouden in Haidian Park, Park Chaoyang, Tongzhou Canal Park of grote parken in de voorsteden, zoals het bekende school-gesponsorde Midi-Music Festival, het muziekfestival van de aardbei onder het label van moderne hemel, evenals het Beijing Pop Festival gehouden in Park Chaoyang.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen