Costa Rica Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Costa Rica | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Costa Rica en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Costa Rica. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Costa Rica.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Costa Rica en geniet - reis - ontdek!

Costa Rica autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Costa Rica. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Costa Rica Autoverhuur Partners

Costa Rica Auto Huren & Reisinformatie

Costa Rica

Samenstellen van kan een route voor een reis naar Costa Rica een beetje moeilijk omdat er is zoveel om uit te kiezen.  Hier zijn een paar activiteiten en bezienswaardigheden die u zou willen overwegen tijdens uw verblijf.

Ga naar Santa Elena, een kleine stad naast het nevelwoud van Monteverde.  Veel mensen baseren zich hier als zij van plan zijn bos activiteiten, met inbegrip van de immer populaire luifel wandelen.  Het bos heeft een reeks van platformen en hangbruggen gebaseerd hoog boven de grond waar u kunt genieten van prachtige uitzichten.

Een reis naar de hoofdstad stad San Jose is ook een goed idee, vooral als u genieten van culturele attracties.  Regelen autoverhuur van één van de verkooppunten van de stad en vul hier uw dagen met uitstapjes naar musea als het National Museum of het Museum van pre-Colombiaanse goud, of bezoek het Teatro Nacional of de Metropolitan Cathedral.

Een reis naar Costa Rica zou niet compleet zijn zonder een dag of twee doorgebracht genieten van de zon op een van de vele stranden.  Als u wilt dat afgelegen moet stranden dan de Osa Peninsula uw bestemming.  Het moeilijk om er overland kan zijn maar als u inspannen dan is de moeite waard.  Alom beschouwd als één van de mooiste delen van het land, kan meer dan de helft van de verschillende vogelsoorten hier worden gevonden.  De stranden leiden op tot dicht regenwoud maar als veel mensen niet de moeite om te komen tot dit deel van het land maken, zul je genoeg zonnige, zandige plekken om uit te kiezen.

Als u wilt meer weten over de geschiedenis van het land en de inheemse bevolking dan haal het meeste uit uw autohuur Costa Rica voor een bezoek aan de noordelijke laaglanden waar u enige tijd in het Centro Neotropico Sarapiqui museum doorbrengen kunt-gewijd aan de geschiedenis van de verschillende inheemse culturen.  U kunt ook enige tijd in het regenwoud rond de stad doorbrengen.

Cruise excursies naar de eilanden alleen offshore zijn populair bij toeristen en een van de beste wordt beschouwd als de catamaran-reis naar Isla Tortuga.  Prachtige zandstranden en kristalhelder water zijn slechts twee van de bezienswaardigheden voor een dag hier.  U kunt ook op het vasteland blijven en genieten van een twilight-reis naar de kust te zien allerlei schildpad soorten leggen eieren in het zand, maar u moet uw reis rechts tijd voor dit één, dus bezoek tussen maart en oktober.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen