Auto Huren Guanacaste

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Guanacaste Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Guanacaste, Costa Rica.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Guanacaste . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Guanacaste, Costa Rica.

Guanacaste Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Guanacaste maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Guanacaste Costa Rica Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Guanacaste

Luchthaven
 • Guanacaste - Liberia Luchthaven [LIR]
  Stad
  • Guanacaste - Centrum
  • Guanacaste - Daniel Oduber Intl.
  • Guanacaste - Flamingo Beach
  • Guanacaste - Hotel Barcelo
  • Guanacaste - Hotel Hilton Papagayo
  • Guanacaste - Hotel Riu
  • Guanacaste - Hotel Riu Palace
  • Guanacaste - Jw Marriott
  • Guanacaste - Occidental Allegro Papagayo
  • Guanacaste - Occidental Grand Hotel
  • Guanacaste - Pacific Mall

  Guanacaste Auto Huren & Reisinformatie

  Liberia is de hoofdstad van de provincie Guanacaste van Costa Rica. Het ligt ongeveer 220 km (138 mi) Northwest San Jose.

  Krijgen

  Met het vliegtuig

  Daniel Oduber Quiros International Airport (LIR), heet de luchthaven van Liberia Costa Rica, 13km ten westen van de stad. Dagelijkse vluchten aankomen in Liberia op diverse Amerikaanse en Canadese luchtvaartmaatschappijen. Nature Air en Sansa-Air, land de binnenlandse luchtvaartmaatschappijen zich ook hier.

  De luchthaven heeft slechts twee opties van het voedsel: A Quiznos, met hoge prijzen en een sport-pub, met zeer slechte eten en zeer hoge prijzen. Eet voordat je naar de luchthaven!

  Met de bus

  Een grote openbare busnetwerk diensten van Liberia en verbindt het met San Jose, de stranden en de Nicaraguaanse grens. Vanaf de enige halte licht in de stad langs de Pan-Amerikaanse snelweg, gaan 300 meter van het noorden en sla rechtsaf. Er is de Pulmitan de Liberia bushalte met bussen gaande naar San Jose, en de algemene bushalte die vindt u stranden van Guanacaste en de grens met Nicaragua.

  Met de auto

  Liberia is de doorsnede van de Interamericana die zich in heel Midden-Amerika en de Route 21 die hoofden naar beroemde stranden zoals Tamarindo uitstrekt.

  Omzeilen

  Openbare bus of te voet. Liberia is een kleine stad waar alles u waarschijnlijk bent te willen zien op loopafstand.

  Wat te zien

  Calle Real, (twee blokken noorden van het Park van Liberia). Dit is de oudste straat van Liberia.You zal zitten kundig voor zien van oude huizen gemaakt door modder en palm.

  Beurs (boerenmarkt). Donderdagmiddag en vrijdag de hele dag. Over het algemeen frisser, goedkoper, en localer fruit, groenten en andere producten

  Te doen

  Rincon de la Vieja Nationaal Park, Curubande, Liberia, Guanacaste (Liberia, hoofd 5 km ten noorden (La Cruz) en draai rechts voor 17 km.). Veel vulkanische activiteit, routes, watervallen, veel wild leven te zien.

  Adventure Tours, Rincon de la Vieja nationaal park. Adventure Tours werkt één dag reizen in Rincon de la Vieja Nationaal Park gebied van zip lijnen, white water slangen, paard rijdt, warmwaterbronnen, vulkanische modder veren, wandelingen aan de krater.

  Water van de dia aan BuenaVista, Rincon de la Vieja nationaal park richtingen = In Liberia, van Burger King 13 kilometer op de Interamericana richting, Peñas Blancas, totdat je bij de ingang van Cañas Dulces. Genieten van dit totaal verfrissende ervaring met uw gezin glijdend van de langste glijbaan van de berg; 400 meter van puur avontuur en opwinding in het midden van het tropische bos.

  Llanos del Cortez waterval, 2km ten noorden van Bagaces. Dit is een van de mooiste watervallen in Costa Rica, lang en breed waar u kunt zwemmen en ontspannen. Het is slechts 20 minuten van Liberia en het is waard om te bezoeken.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen