Auto Huren Heredia

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Heredia Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Heredia, Costa Rica.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Heredia . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Heredia, Costa Rica.

Heredia Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Heredia maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Heredia Costa Rica Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Heredia

Stad
  • Heredia
  • Heredia - Hotel Wyndham Herradura
  • Hotel - Wyndham Herradura

Heredia Auto Huren & Reisinformatie

Populaire autoverhuur bestemmingen
Heredia is een populaire autoverhuurbestemming. Er zijn veel autoverhuurbedrijven in Heredia met een breed scala van verschillende autocategorieën. Veel van onze klanten hebben een auto gehuurd in Heredia en hadden goede ervaringen. Wacht niet te lang met het boeken van uw auto voor Heredia omdat voordat u weet kunnen de prijzen oplopen en de beschikbaarheid lager wordt.

Welke verzekering heeft mijn huurauto?
Meestal zijn alle verplichte verzekeringen zoals Verzekering van Aanrijdingsschade (CDW), Diefstal Verzekering (TW) en Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (3rd party) opgenomen in de huurprijs, maar vaak is er een eigen risico van toepassing. Het eigen risico is het maximale bedrag waar u aansprakelijk voor wordt gesteld bij schade of diefstal. Rentalcargroup.com biedt volledige bescherming van Allianz en Rentalcover voor een volledige gemoedsrust.

Grens overschrijden met uw huurauto
Houd er rekening mee dat als u van plan bent om over landgrenzen te reizen, er beperkingen van toepassing kunnen zijn. De grensoverschrijdende kosten kunnen direct bij de huurbalie worden afgerekend.

Algemene huurvoorwaarden
Rentalcargroup.com werkt met veel grote en kleine autoverhuurbedrijven. Elk autoverhuurbedrijf heeft zijn eigen voorwaarden. Wij raden u aan om altijd de gedetailleerde voorwaarden te lezen en te controleren voordat u uw huurauto boekt. Ons callcenter is 7 dagen beschikbaar via telefoon of chat. Als u twijfels hebt over de voorwaarden, helpen wij u graag.

Mijn vlucht arriveert om middernacht, zijn de autoverhuurbedrijven nog steeds open op dat tijdstip?
Voor de meeste locaties is het mogelijk om een huurauto buiten kantooruren op te halen. Bij het maken van een boeking kunt u de afhaaltijd selecteren. Als de afhaaltijd buiten openingstijden is, controleer dan of er een “Buiten kantoor tijden toeslag” geldt. Deze toeslag dient direct bij aankomst bij het autoverhuurbedrijf te worden voldaan. U vindt de informatie in de gedetailleerde huurvoorwaarden.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen