Auto Huren San Jose

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

San Jose Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in San Jose, Costa Rica.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in San Jose . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in San Jose, Costa Rica.

San Jose Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in San Jose maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

San Jose Costa Rica Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in San Jose

Luchthaven
  • San - Jose International Luchthaven [SJO]
  • San - Jose Tobias Bolanos Luchthaven [SYQ]
Stad
  • San - Jose
  • San - Jose &collection
  • San - Jose Hotel Best Western
  • San - Jose Paseo Colon
  • San - Jose Plaza Viquez
  • San - Jose Poas Plaza Tempo
  • San - Jose Retorno

San Jose Auto Huren & Reisinformatie

San José is de hoofdstad van Costa Rica.

Begrijpen

San Jose, de hoofdstad van Costa Rica, is op een plateau in de centrale vallei op 1200 m (3700 ft) hoogte. Het is omringd door weelderige groene bergen en valleien. De bevolking van deze stad is waarschijnlijk de helft van het hele land. Het bevat de belangrijkste luchthaven, de Universiteit van Costa Rica, de VS ' en andere ambassades en vele musea, culturele locaties, hotels, markten, enz. Het is de hub van het land.

Klimaat

Het weer in San Jose kan afwijken ten alle tijden afhankelijk van de route van de wind en de jaarlijkse seizoenen, sommige tijden in de latere maanden van het jaar is het kouder dan de maanden in het midden. Voor vele Costa Ricanen zijn de coolste temperaturen in San Jose gelijk is aan de hoge (warme) temperaturen voor een Noord Amerikaanse burger of iemand uit een land met een sneeuw-seizoen.

Krijgen

Met het vliegtuig

De luchthaven (SJO) ligt op 17km of ongeveer 20 autominuten van het centrum van San José.

Er is een lokale bushalte buiten de luchthaven. Het kost minder dan 1 US$ en neemt u rechts centrum. U kunt uw bagage in het opslaggebied onder plaatsen op de bus. De goedkoopste optie is het nemen van de bus naar centrum en krijgen er een taxi voor uw eindbestemming.

Wanneer u gaan naar de luchthaven van het centrum wilt, vangen u de Alajuela bus (brengt u naar het vliegveld) in de Merced Park. Het kost minder dan $1 en ze vertrekken elke vijf minuten en duurt ongeveer 25 minuten om naar de luchthaven. De bushalte van de airport is gemakkelijk te zien.

De taxi's kosten ongeveer 25-30 dollar naar neemt u mee naar de stad, moet u een van de gelicentieerde rood-oranje-taxi's die zeggen "Taxi Aeropuerto."

Met de bus

Bussen van Mexico, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua en Panama zowel komen aan en vertrekken vanuit San José. Anders dan in de meeste steden in Latijns-Amerika, is er geen centrale busstation: er zijn letterlijk tientallen busstations in het centrum van San José.

De Tica Bus terminal is een van de meest voorkomende keuze voor lokale bevolking en buitenlanders gelijk als het gaat om reizen rond Midden-Amerika en zelfs Mexico. Let op dat het onlangs is verplaatst naar de andere kant van de stad, in de buurt van de Mercedes-toren.

Kwaliteit van de koning is een nieuwe keuze beschikbaar, hun prijzen zijn aanzienlijk duurder of goedkoper dan Tica Bus afhankelijk van de bestemming.

Natuurlijk zijn de meeste stadsbussen beginnen of eindigen hier. Er zijn meerdere busstations in San José. Het is belangrijk om te weten welke bus terminal dient uw busroute. Bushaltes zijn meestal elke paar straten in de stad. Altijd een taxi nemen, bij het reizen met bagage. En het is zeer waarschijnlijk om te spreken met u wanneer u aankomt.

Met de trein

Treinen hebben onlangs maakte een comeback in Costa Rica en na wordt afgesloten voor vele jaren, verschillende routes hebben gebracht, terug met behulp van tweedehands apparatuur uit Spanje en enkele zeer oude houten carraiges die eruit zien alsof ze zijn overgenomen uit een museum overgebracht.

San Pedro, Pavas en Curridabat: een andere lijn loopt via het zuiden van de stad, stoppen bij Estación del Pacifico, Sábana en naar het westen in Pavas en uiteindelijk draaien rond op een vrij gevaarlijke krottenwijk gebied midden in het Heuvelland.

Belen: Een nieuwe service aan Belen (net ten zuiden van de luchthaven) gestart op 5 April, vertrekken vanaf Estación del Pacifico. Diensten zijn ongeveer elk half uur tussen 6-8 uur en 4-8 pm doordeweeks alleen en 35 minuten duren.

Omzeilen

Houd er rekening mee tijdens het reizen te voet dat voetgangers niet het recht van overpad hebben. Er zijn enkele duidelijke oversteekplaatsen die Tjilpen zal wanneer it's okay to lopen, maar voor het grootste deel, zul je om te kijken voor het verkeer of oversteken in een groep als anderen doen.

Wat te zien

Museo de Oro Precolombino (The Gold Museum), een ondergronds museum onder de Plaza de la Cultura.

Museo del Jade (het Jade Museum), Avenida Midden & Calle 13. De grootste collectie van precolumbian Jade in Amerika.

Museo de los Niños (het children's museum), Antigua Penitenciaría (de oude gevangenis). Dit is een edutainment-museum, en het werd ontworpen voor kinderen van Costa Rica.

Museo Nacional, Calle 17 Avenida 2. Het museum omvat een grote Vlindertuin (met veel morpho vlinders) en een verzameling van grote stenen bollen van de vallei van de Diquis in de buurt van de Stille Oceaan, een permanente precolumbian tentoonstelling, de kazerne, de kamers van de generaal van het leger en zijn familie, en een aantal tijdelijke exposities op het moment.

Museo de Arte Costarricense, east end Sabana Park. Dit vroeger San Jose's belangrijkste luchthaven terminal terug toen La Sabana de luchthaven.

Insect Museum op de Universidad de Costa Rica A zeer elegante collectie van exotische insecten. Slechts een paar dollar, maar check de tijden wanneer ze open zijn.

Museo de arte y diseño contemporáneo (MADC) en zeker het belangrijkste orgaan in Costa Rica gewijd aan het uitzenden van hedendaagse kunst.

Zoológico Simón Bolivar een bijna verborgen dierentuin in Barrio Amón, sommige van de meest representatieve dieren zijn beschikbaar in deze kleine dierentuin.

Dingen te doen

De belangrijkste centrum is een bruisende verzameling goed aangelegde straten gevuld met drukke verkeer en bekleed met eclectische, historische architectuur. Aan de oppervlakte is het een stenig binnenstad, maar kijk binnen en vindt u de historische kant van San Jose die veranderen van uw indruk, vriendelijke mensen en eigenzinnige vlekken. Een wandeling is de beste manier om dit gebied zien.

Leven op straat

Elke donderdag een tientallen jonge jongleurs verzamelen bij de Parque Morazan en jongleren samen. Vaak met percussie muziek. Het s een gratis evenement in de openbare ruimte. Normaal gesproken zal u worden uitgenodigd om te spelen met hen. Prachtige ervaring als je straatkunst.

Yoga

Yoga. Costa Rica is een topbestemming voor yoga. In San Jose geprijsd uitchecken Downtown Yoga in de buurt van Parque Morazan, bereikbaar met yoga en hooping klassen voor alle niveaus.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen