Auto Huren Kopenhagen

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Kopenhagen Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Kopenhagen, Denemarken.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Kopenhagen . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Kopenhagen, Denemarken.

Kopenhagen Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Kopenhagen maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Kopenhagen Denemarken Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Kopenhagen

Luchthaven
 • Kopenhagen - Domestic Luchthaven [CPH]
 • Kopenhagen - Kastrup Luchthaven [CPH]
Stad
 • Copenhagen - Central Railways Station
 • Copenhagen - Jagtvej
 • Kopenhagen - Amager
 • Kopenhagen - Centrum
 • Kopenhagen - Cruise Port
 • Kopenhagen - Gammel
 • Kopenhagen - Hotel Marriott
 • Kopenhagen - Hotel Radisson
 • Kopenhagen - Langelinie

Kopenhagen Auto Huren & Reisinformatie

Kopenhagen is de hoofdstad van Denemarken en wat een miljoen Denen thuis noemen. Dit is waar de oude sprookjes mengen met flitsende nieuwe architectuur en wereldklasse design; waar warme jazz mengt met koude electronica van Kopenhagen kelders. Je voelt dat je hebt gezien het allemaal in een dag, maar kon houden op ontdekken meer voor maanden.

Krijgen

Met het vliegtuig

Kopenhagen Kastrup Airport (CPH) op Amager is de hub voor Scandinavië de grootste internationale luchtvaartmaatschappij SAS — Scandinavian Airlines. Vliegveld krijgt consequent hoge cijfers voor zowel het ontwerp en functie — dit is een veel aangenamer plek voor doorvoer dan, zeg, London Heathrow of Frankfurt en diverse vervoerders dienst directe intercontinentale routes naar Kopenhagen.

Met de trein

Links tussen de hoofdstad en de rest van het land zijn frequente en uitstekend. Er zijn meerdere treinen per uur naar Malmö en verder naar Lund en Göteborg. Er zijn 12 dagelijkse verbindingen op weekdagen naar Stockholm. Verder bestaat de treindiensten in de richting van Karlskrona en Kalmar. Er zijn zes snelle verbindingen naar Hamburg en één naar Berlijn.

Omzeilen

De twee grote hubs zijn Centraalstation met de S-trein, intercity treinen en bussen en Nørreport Station met S-treinen, metro, regionale treinen en bussen. Reizen met de trein, bus en metro kan worden gepland elektronisch via journeyplanner.

Wat te zien

Toegang tot de meeste musea is gratis eenmaal per week, vooral op woensdag. U kunt altijd rekenen op de belangrijkste attracties goed in Engels en Duits en naar deze plekken om te worden over het algemeen gericht op toeristen worden ondertekend. Als Denen meestal vrij vloeiend in het Engels zijn, kunt u altijd proberen te vragen van personeel als ze u een korte rondleiding geven kon.

Kunst

Als u in de kunsten Copenhagen veel te bieden en de natuurlijke begin heeft punt is een bezoek aan het Danish National Gallery, waar u uw ogen op blockbusters van Rembrandt, OA feest kunt Picasso en Matisse. Er zijn een aantal schilderijen van Deense kunstenaars uit de "gouden eeuw".

Bezoek voor meer klassieke kunst, Ny Carlsberg Glyptotek. Naast werken van meesters als Picasso, Leger en Matisse herbergt dit spectaculaire gebouw een grote collectie van klassieke beelden en sculpturen.

Bent u hongerig voor nog meer klassieke kunsttentoonstellingen, biedt een excursie ten noorden van Kopenhagen om de prachtige Ordrupgaard u een kans om te genieten van Monet, Renoir, Degas en Gauguin.

Als u genieten van enkele lokale kleur op een kunst-tour wilt, bevat The Hirschsprung collectie in Østerbro de hoogste-van-de-POP's van Deense kunstenaars, met een nadruk op de Skagen schilders. Voor iets typisch Deens, wind door de heerlijk eigenzinnige schetsen van de geliefde lokale persoonlijkheid Storm P op het toepasselijk genaamde Storm P museum op Frederiksberg.

Te doen

Strandleven

In de binnenste haven, waterkwaliteit verbeterd zo veel in de afgelopen jaren dat het mogelijk is om te gaan voor een duik van begin juni tot eind augustus in één van de twee haven Baden: Copencabana op Vesterbro of Havnebadet op eiland Brygge op Amager.

Jaarlijkse evenementen

Handwerk beurs wordt gehouden in augustus - donderdag-zaterdag - elk jaar buiten op Frue Plads in centraal Kopenhagen. De ambachten Fair heeft meer dan 130 exposanten, alle leden van de Deense Arts and Crafts Association, unieke en kleine serie van handgemaakte kunstnijverheid in alle categorieën tonen: keramiek, glas, sieraden, textiel, mixed media.

Kopenhagen Fashion Week wordt gehouden in februari en augustus. Kopenhagen is snel in opkomst als een global mode centrum, met een scala aan zowel up-and-coming en al gevestigde namen. Voor twee weken per jaar meer dan 1.000 exposanten en 50.000 gasten komen samen en vieren hun prestaties met kwistig partijen, catwalk op monumenten van de stad, en drie beurzen.

Internationale dag van de werknemers op 1 mei is een belangrijke gebeurtenis in Kopenhagen. De belangrijkste feesten worden gehouden in Fælledparken op Østerbro en ze het aantrekken van meer dan 100.000 bezoekers in wat de laatste tijd is uitgegroeid tot een 50/50 mix van een gigantische partij en een politieke rally met toespraken, happenings en concerten.

Zulu Sommerbio. Gehouden in juli en augustus, de Deense televisiezender 'TV2 Zulu' speelt open lucht films in diverse parken en pleinen van Kopenhagen. Er zijn films in het Deens en het Engels en ze zijn vrij om naar te kijken. U kunt het kopen van bier en popcorn.

Stella Polaris gehouden het eerste weekend van augustus, is een grote, gratis, chill-out evenement in één van de stadsparken. Top internationale DJ's draaien chill-out muziek op de dekken, terwijl mensen zijn ontspannen in de zon en drinken bier. De afterparty in één van de grote clubs trekt meestal enkele internationale kop handelingen.

RAUWE, gehouden in begin augustus is Scandinavië het grootste clubbing evenement. De organisatoren terecht trots zelf bij het zorgvuldig selecteren van hoge kwaliteit handelingen en wat nog belangrijker is de brede waaier van genres vertegenwoordigd te maken dit een gebeurtenis met breed beroep voor iedereen binnen de Copenhagen nachtleven scène.

Kopenhagen Pride, A kwistig LGBT parade. De week voorafgaand aan de parade is meestal gevuld met gemeenschap evenementen en feesten. Rekenen op het stadhuis plein verandert haar naam in Pride plein tijdens de week en hosting van de live-acts, concerten en debatten.

Nacht van cultuur wordt gehouden in medio oktober, op de laatste vrijdag voor de schoolvakantie in week 42. U koopt een badge voor 70 Kr en krijg toegang tot musea, tentoonstellingen, kerken, Bibliotheken, scholen, organisaties, het Parlement en andere culturele attracties, waaronder enkele plaatsen die niet open voor het publiek tijdens de rest van het jaar.

Meng Kopenhagen - holebi-filmfestival. Gehouden in Week 43, tien dagen van LGBT cinema op zijn best met meer dan 130 vertoningen van's werelds beste speelfilms, korte films en documentaires met LGBT relevantie, afgesloten met een champagne partij op de laatste dag, wanneer de beste film van het jaar zijn award ontvangt.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen