Auto Huren Puerto Plata

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Puerto Plata Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Puerto Plata, Dominikaanse Republiek.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Puerto Plata . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Puerto Plata, Dominikaanse Republiek.

Puerto Plata Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Puerto Plata maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Puerto Plata Dominikaanse Republiek Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Puerto Plata

Luchthaven
 • Puerto - Plata Luchthaven [POP]
  Stad
  • Amber - Cove
  • Puerto - Plata

  Puerto Plata Auto Huren & Reisinformatie

  Puerto Plata of San Felipe de Puerto Plata is een plaats (city) in de Dominicaanse Republiek. Het is de hoofdstad van de provincie van Puerto Plata.

  Begrijpen

  Bekend om zijn mooie zandstranden, is Puerto Plata een populair vakantieoord bestemming en een geweldige plek om Dominicaanse mensen te ontmoeten en om te winkelen in de lokale handel.

  Krijgen

  Gregorio Luperón International Airport (ook: Puerto Plata Airport) (POP). Dagelijkse vluchten naar de meeste Noord Amerikaanse steden. POP ligt op ongeveer 15 minuten ten oosten van het centrum van Puerto Plata.

  Omzeilen

  Er zijn verschillende opties voor lokaal vervoer tussen de stad zelf en de omringende hotels en resorts.

  Taxi's zijn de duurste optie en niet echt veiliger dan andere keuzes. U waarschijnlijk de voorkeur aan een privé-Transfers boeken met een betrouwbaar bedrijf.

  Bussen zijn langzamer, maar de goedkoopste, en, zodra u begrijpen de routes, de gemakkelijkste manier om rond te krijgen.

  Guagua zijn eenvoudige minibus voor normaal 7-8 personen die gemakkelijk kunnen worden verpakt aan 22 personen en 2 hanen. Guagua zijn de belangrijkste gemeenschappelijke transportsysteem maar niet echt georganiseerd; u kunt stoppen vrijwel overal langs de belangrijkste straten en wacht op een om te stoppen en te beklimmen, de prijs is normaal goedkoop, maar u zult waarschijnlijk moeten onderhandelen met de bestuurder of de exploitant van de deur.

  Propinas. Dezelfde algemene regels gelden hier. Het verschil is dat sommige van degenen die hier de "con man"-aanpak zal nemen. Een typisch voorbeeld is dat u zal worden benaderd door een vriendelijke persoon die zal doen alsof ze een werknemer in uw resort, op basis van het kijken naar de armband die u dragen, gegeven aan u in het hotel. Ze kunnen zeer goed geïnformeerd over uw resort zijn wanneer ze alle vragen en dus het is makkelijk om te zien hoe ze uw vertrouwen kunnen winnen.

  Wat te zien

  Christo Redentor (Monument aan de bovenkant van Parc Nacionale de Isabella de Torres), Parc Nacionale de Isabella de Torres. 8-17 (bekend voor laat openen en sluiten vroeg). Neem een kabelbaan naar de top van de berg die achter Puerto Plata zit te zien van een replica van het origineel ligt in Rio de Janeiro, Brazilië.

  Fortaleza San Felipe, Avenida generaal Gregorio Luperón. Historische fort gelegen door de belangrijkste baai van Puerto Plata. De geur van diesel uitlaat is alomtegenwoordig, want het ligt vlakbij de belangrijkste elektrische generator voor de stad, die diesel verbrandt. Er zijn vele lokale verkopers die zeer persistent zijn bij het proberen om u te verkopen goederen tegen exorbitante prijzen, en kinderen ook vragen om geld in hun beperkt Engels. Aan de voorzijde van het fort is een mooi grazige gebied dat is goed voor een picknick met uitzicht op het water.

  Live muziek (In central park), Central Park, Purto Plata centrum. Live muzikanten spelen in het park op zondag.

  Museo Del Amber (Amber Museum), Calle Duarte 61 (over 100 meter van het Parque Central). Amber edelstenen in een mooie villa.

  Te doen

  Openbare strand Puerto Plata (lag buiten in de zon). Dit strand ligt zeer dicht bij de onderhoudend Wal-Mart van Puerto Plata (La Sirena).

  Privé RIU strand, Hotel RIU (15 minuten ten westen van de stad centrum van Puerto Plata). Dit all-inclusive resort heeft stranden man-gewist.

  Watersport en excursies. Er zijn talloze excursie bedrijven, zowel lokale als buitenlandse gebaseerde aanbieden van watersporten (waterskiën, banaan boottochtjes, Windsurfen, catamaran cruises, etc.) en land excursies ('safari' trips, horseback het berijden).

  Catamaran tour. Varen op een catamaran, de meeste leveranciers vragen voor $60USD voor een rit van 1 uur, maar dit een beetje hoog is, waardoor je kan onderhandelen.

  City tour, afwijken van de meeste hotels. Vindt u dat veel "leveranciers" generic "rondleidingen door de stad", meestal aan de bezoekers van all-inclusive resorts die willen krijgen van een meer authentieke tour van het lokale leven en locales verkopen.

  Duiken. Er zijn vele duiken outfits, maar de vervuiling in het gebied heeft gedecimeerd de onderwaterwereld. Puerto Plata is niet de plek om te duiken om deze reden. De duikwinkels opereren vanuit Sosua en zal halen u op van uw hotel. Als you gonna worden duiken meer is het beter te blijven dichter naar Sosua, als het kan een anderhalf uur rijden van de resorts in Puerto Plata en Cofresí aan de duikwinkel.

  Charcos de Damajagua (27 watervallen), Highway 5 verleden Imbert naar het westen (Highway 5 nemen richting Santiago. Blijven op de snelweg ongeveer 20 minuten voordat dit wordt doorgegeven door Imbert. Blijf op de hoofdweg en passeert u over een brug op uw manier buiten de stad voor het beklimmen van een heuvel.

  Ocean World, Calle belangrijkste 3, Cofresí (Go west naar levensstijl Resorts, Cofresí, nemen de linker weg.). 9-18. de dagpas omvat een pick-up uit nabijgelegen hotels, de shows (dolfijnen, zeeleeuwen, haai en vogel), enkele andere dierlijke attracties (vogels, tijgers, leguanen in een terrarium) en lunch. Het is een beetje prijzig, maar de shows zijn vrij goed. U kunt upgraden naar dierlijke ontmoetingen, dolfijn zwemt en dergelijke. $69USD voor volwassenen.

  Malecón (Avenida generaal Luperón en Avenida Circunvalación Norte). Wandel langs de Malecón, dwz. de 3km strand strip.

  Self-drive de Ruta Panoramica, (Juntion gelegen 7 km west van Puerto Plata luchthaven). La Ruta Panoramica is een schilderachtige bergweg die Puerto Plata aan de noordkust en Santiago City in de Cibao-vallei verbindt.

  Kopen

  Als u op zoek bent naar toeristische dingen (verven, rum, sigaren, t-shirts, enz.) is de beste plek om naar Sosua, ongeveer 10-15 minuten van Puerto Plata.

  La Sirena markt (supermarkt), Avenida del Malecón (Avenida generaal Gregorio Luperón). Krijg je oplossing van een Wal-Mart weg van huis. La Sirena heeft een zeer Noord-Amerikaanse gevoel en een brede selectie van producten die moeilijk wellicht te vinden in andere kleine winkeltjes.

  Souvenirs markt, Calle Beller (over een blok ten noordwesten van Parque Central). Vele souvenirs beschikbaar, geen met prijskaartjes.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen