Auto Huren Dusseldorf

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Dusseldorf Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Dusseldorf, Duitsland.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Dusseldorf . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Dusseldorf, Duitsland.

Dusseldorf Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Dusseldorf maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Dusseldorf Duitsland Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Dusseldorf

Luchthaven
 • Dusseldorf - Luchthaven [DUS]
  Trein Station
  • Dusseldorf - Trein Station
   Port
   • Dusseldorf - Harbour
    Stad
    • Dusseldorf - Burgunderstrasse
    • Dusseldorf - Fairground
    • Dusseldorf - Konrad Adenauer Platz
    • Dusseldorf - Berliner Allee
    • Dusseldorf - Central
    • Dusseldorf - Centre
    • Dusseldorf - Derendorf
    • Dusseldorf - Flingern
    • Dusseldorf - Harbour
    • Dusseldorf - Hoeherweg
    • Dusseldorf - Immermann
    • Dusseldorf - Kieshecker
    • Dusseldorf - Königsallee
    • Dusseldorf - Muensterstr
    • Dusseldorf - North Hilton Hotel
    • Dusseldorf - Rather Kreuzweg
    • Dusseldorf - Seestern
    • Dusseldorf - South Holthausen
    • Dusseldorf - Unterrath
    • Dusseldorf - Unterrath Hotel Maritim
    • Dusseldorf - Wiesenstreet

    Dusseldorf Auto Huren & Reisinformatie

    Düsseldorf is een stad in Kreis gelegen aan de rivier de Rijn en is de hoofdstad van de deelstaat Noordrijn-Westfalen.

    Krijgen

    Met het vliegtuig

    Internationale luchthaven van Düsseldorf (DUS). Düsseldorf International Airport is de derde grootste luchthaven van Duitsland en biedt verbindingen naar 175 bestemmingen wereldwijd. De luchthaven is een van de belangrijkste centra voor Air Berlin. De belangrijkste luchthaven van Düsseldorf ligt op ongeveer 15 kilometer van het centraal station. Het duurt 12 minuten per city Railway Company S7 of S11 naar het centraal station; per auto, bus of taxi ongeveer 20 minuten.

    Köln Bonn Airport (CGN). 60 min rijden van het stadscentrum van Düsseldorf.

    Airport Weeze (NRN). Bezocht door kleinere, goedkope luchtvaartmaatschappijen die vliegen naar Düsseldorf. De luchthaven ligt op 80 km van het centraal station van Düsseldorf, met de auto of bus een 90 minuten rijden. Als u nodig hebt om te reizen van de belangrijkste luchthaven van Düsseldorf (DUS) naar de luchthaven van Weeze (NRN), is Deutsche Bahn de gemakkelijkste en snelste optie.

    Met de trein

    De Düsseldorf Hauptbahnhof (centraal station) is een belangrijke stop voor Deutsche Bahn (Duitse deelstaat spoorwegen). Er is verschillende soorten treinen zoals S-Bahn, Regionalbahn en Regionalexpress.

    Alle tickets zullen moeten worden gevalideerd voor vertrek. Voor de treinen zoals Regionalbahn en Regionalexpress is er een oranje machine voordat je de trap naar het platform, waar je moet stempel van uw ticket(see picture).

    Met de auto

    Düsseldorf is verbonden met de volgende snelwegen: A3, de A44, de A46, de A52, de A57 (via Neuss) en de A59.

    Omzeilen

    door lokaal vervoer

    De bus, tram en metro netwerk kaart wordt beheerd door Rheinbahn AG. Er is ook een spoorwegnet (S-Bahn). De meeste bestemmingen in Düsseldorf kunnen worden bereikt met het lokale vervoer. Tickets moeten worden gekocht en poststempel vóór het gebruik van de dienst vervoer.

    Met de auto

    Degenen die willen rijden in het centrum van de stad moeten beseffen dat er een "milieu-zone" vergelijkbaar met die gevonden in vele andere grote Duitse steden. Auto's zijn nodig om een sticker van de auto verontreiniging categorie te verklaren.

    Te voet

    Het centrum van de stad is niet zo groot en de meeste bezienswaardigheden zijn een walkable afstand van elkaar.

    Wat te zien

    De belangrijkste VVV-kantoor is gelegen in Immermann-Strasse 65b. Een tweede kantoor bevindt Marktstrasse/Rheinstrasse. Zij bieden een heleboel brochures: een maandkalender van gebeurtenissen, een city guide en gratis kaarten met wandelroutes ontworpen rond een specifiek thema.

    De stad was grotendeels verwoest in de Tweede Wereldoorlog 2, en er waren weinig oude gebouwen links. Mensen geïnteresseerd in moderne architectuur, echter, krijgen veel te zien in Düsseldorf. Ook, zijn er vele moderne kunstwerken in het publiek, en op Stresemannplatz plein en de Bank van de Rijn, er zijn palmen, niet echt het eerste ding u zou verwachten te zien van een koude dag in oktober.

    Oude stad. 16-1. de oude stad van Düsseldorf is beroemd. Bijna volledig verwoest tijdens de Tweede Wereldoorlog 2, werd het herbouwd volgens historische plannen op de muren van de Stichting, waardoor het eruit ziet als een echte historische stad. Elk huis van de wijk, met uitzondering van één - Zie hoofdstuk "Neander kerk".

    Karakteristiek Rijnse gerechten zoals Düsseldorfer Senfrostbraten, "Rheinischer Sauerbraten (gemarineerd rundvlees met rozijnen), Halve Hahn (rogge verbod, plakje augurk, kaas en mosterd) of Ähzezupp (erwtensoep) worden aangeboden overal in de oude stad.

    "Schneider-Wibbel-Gasse" is de naam van een kleine baan binnen de oude stad, Bolkerstrasse en Flingerstrasse met elkaar verbindt. Het is vol met restaurants en bars, de meeste van hen bieden Spaans-Amerikaanse en Latino-Amerikaanse voedsel.

    De Burgplatz (kasteel-plein) is gelegen aan de oude stadsgrenzen naast Rhine. Een op een tijd hier was het kasteel van de graaf van Berg, de latere hertog van Gulik-Kleef-Berg. Het kasteel werd later gereconstrueerd naar een barok paleis, die in 1872 in brand gestoken.

    Radschläger wolle mer blieve, wie jeck et de Mensche och drieve is de legende van de Cartwheelers fontein op de Burgplatz. Het ligt onder sommige prachtige oude platanen. De cartwheeler is een populair symbool binnen Düsseldorf en cartwheeling van een oude traditie.

    Pegeluhr en St. Lambertus Basilika
    Pegeluhr. Gelegen aan de Rijn-bank deze klok ook toont de huidige water niveau in de rivier.

    Evenementen

    Düsseldorf is een bolwerk van Carneval. Maar het belangrijkste carnaval loopt van carnaval maandag tot Aswoensdag. Hebt u de kans niet te missen de parade op carnaval maandag in februari. Merk ook op dat hoewel carnaval maandag niet een feestdag is, vele winkels en andere plaatsen effectief als zodanig behandelen.

    Nacht der Museen. Eenmaal per jaar, wordt zoals in veel andere Duitse steden, een nacht van de musea georganiseerd door de stad Düsseldorf en de raadplegende bedrijf Ernst & Young.

    Kirmes. Tussen de 2de en 3de weekend van juli is er kermis op de oevers van Rijn. U vindt er achtbanen, een reuzenrad, een vliegende jinny en ten minste een biertje tuin ook.

    Elk jaar aan het einde van April duizenden lopers uit Duitsland en van over de hele wereld komen naar het uitvoeren van de Marathon van Düsseldorf, die voor iedereen openstaat. Voor deelnemers is het een registratie vereist. Kijkers zijn welkom elke keer.

    Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
      Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen