Auto Huren Hamburg

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Hamburg Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Hamburg, Duitsland.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Hamburg . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Hamburg, Duitsland.

Hamburg Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Hamburg maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Hamburg Duitsland Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Hamburg

Luchthaven
 • Hamburg - Luchthaven [HAM]
  Trein Station
  • Hamburg - Altona Trein Station
  • Hamburg - Harburg Trein Station
  • Hamburg - Trein Station
  Port
  • Hamburg - Cruise Steinwerder
   Stad
   • Hamburg - Altona
   • Hamburg - Bergedorf
   • Hamburg - Brauhausstrasse
   • Hamburg - Cruise
   • Hamburg - Cruise Altona
   • Hamburg - East Wandsbek
   • Hamburg - Eilbeker
   • Hamburg - Eppendorf
   • Hamburg - Hafencity
   • Hamburg - Harburg
   • Hamburg - Horn
   • Hamburg - Lokstedt
   • Hamburg - Nord Alstertal
   • Hamburg - Norderstedt
   • Hamburg - Reeperbahn
   • Hamburg - Roedingsmarkt
   • Hamburg - Rotherbaum
   • Hamburg - South
   • Hamburg - Stad
   • Hamburg - Switchh
   • Hamburg - Switchh Altona
   • Hamburg - Switchh Harburg
   • Hamburg - Train Station Harburg Station
   • Hamburg - Wandsbek
   • Hamburg - Wandsbek
   • Hamburg - Wedel
   • Hamburg - West Bahrenfeld
   • Hamburg - Zentrum

   Hamburg Auto Huren & Reisinformatie

   Hamburg is een enorme stad met verschillende district artikelen met restaurant, nachtleven, bezienswaardigheden en accommodatie aanbiedingen — hebben een blik bij elk van hen.

   De stad Hamburg heeft een welverdiende reputatie als Duitslands toegangspoort tot de wereld. Het is de grootste haven van het land en de tweede drukste in Europa, ondanks ligt schrijlings op de rivier de Elbe, ongeveer 100 kilometer uit de Noordzee.

   Krijgen

   Met het vliegtuig

   Luchthaven Hamburg-Fuhlsbüttel (HAM)
   Hamburg heeft de vijfde grootste internationale luchthaven in Duitsland, dus aankomst per vliegtuig een voor de hand liggende keuze voor degenen bezoeken is van ver weg. Er zijn tal van verbindingen binnen Europa, hoewel slechts een paar intercontinental rechtstreekse diensten worden aangeboden.

   Hamburg Airport is verbonden met de stad door de S-Bahn S1 commuter trein lijn, die verbinding met het centraalstation (Hauptbahnhof maakt) en de binnenstad in ongeveer 30 minuten. Er zijn treinen iedere 10-20 minuten. Beware op de terugweg van het centrum van de stad naar het vliegveld: alle treinen zijn verdeeld bij Ohlsdorf, met alleen de eerste drie auto's gaan naar de luchthaven, en de rest gaat naar de voorstad van Poppenbüttel.

   De luchthaven, die is enorm populair bij vliegtuigspotters, is omgeven door Schrebergärten (minutieus onderhouden volkstuinen), park lands, en open groene ruimten, doorkruist door fiets- en wandelpaden. De populariteit van dit gebied is niet alleen te wijten aan de vele gezichtspunten, maar ook omdat Lufthansa Technik (Lufthansa de onderhoudsservice) opereert sommige grote hangars op de luchthaven, hetgeen dat betekent de site wordt bezocht door een verscheidenheid van zeldzame en interessante vliegtuigbouw (met inbegrip van VVIP).

   Met de trein

   Hamburg heeft vijf grote stations: Hauptbahnhof (centraal station), Altona, Dammtor, Harburg, Bergedorf. Verschillende soorten treindienst zijn beschikbaar.

   ICE (Inter City Express) hoge snelheid treindienst naar of vanuit de meeste grote Duitse steden, zoals Berlijn, Keulen (Köln), Düsseldorf, Frankfurt, München, Basel en Zürich (Zürich). Er zijn meestal per uur dienst naar de meeste bestemmingen overdag.

   Omzeilen

   Openbaar vervoer

   Hamburg heeft een goed ontwikkelde openbaar vervoerssysteem. Bussen gaan de klok rond. 'S nachts verbindt een speciale nachtbus het afgelegen districten en het centrum van de stad. De bussen vertrekken en aankomen op "Rathausmarkt", in de buurt van het stadhuis en werken door de nacht.

   De S-Bahn en de U-Bahn (metro) trein (ondergrondse en bovengrondse) uitvoeren van ongeveer 5 uur tot 1.00 uur in de centrale stad, maar er is vaak geen dienst voorbij 11 PM in afgelegen districten. In het weekend draait het hele nacht.

   Wat te zien

   Centrum van de stad

   Rond Mönckebergstraße

   Het gebied ten westen van het centraal station van Hamburg is vooral een winkelgebied met de straten Spitaler Straße en Mönckebergstraße, wat leidt tot Hamburgs stadhuis. Vlak bij de Mönckebergstraße vindt u de kerken St. Jacobi en St. Petri, twee van de vijf belangrijkste kerken Hamburgs.

   Achter het "Hulbe-Haus", onder het gebouw van "Radio Hamburg", kunt u een bezoek brengen aan de overblijfselen van de bisschoppen toren, uit de 11e eeuw. Aan de andere kant van de weg ziet op dit moment u opgravingen in vooruitgang, op zoek naar de resten van het kleine Fort Hammaburg, werd gebouwd in de 9e eeuw geven van Hamburg zijn naam.

   Rond het stadhuis

   De Mönckebergstraße eindigt bij het indrukwekkende stadhuis Hamburgs. Het werd gebouwd in 1897 uit zandsteen in neorenaissancestijl, met inbegrip van een 112 meter hoge toren. Binnen zijn er diverse prachtige zalen gebruikt voor representatieve doeleinden en vergaderingen van de regering en het Parlement.

   Het gebouw achter het stadhuis is Hamburgs huis van handel. Tussen de gebouwen, er is een kleine plaats genaamd Rathaushof met haar fontein Hygieia-Brunnen. De plaats voor het stadhuis is de Rathausmarkt, hosting van vele evenementen vooral in de zomer.

   Ten noorden van de Rathausmarkt vindt u witte bogen op een kanaal genaamd Alsterarkaden. Het hele gebied achter is vol van overdekte shopping arcades. De meest bekende is de Hanse Viertel.

   Aanleiding van het kanaal naar rechts en het oversteken van de traditionele winkels weg, Jungfernstieg, krijg je snel aan de kunstmatige meer Binnenalster. Boot reizen brengen u naar het nog grotere stuwmeer, Außenalster, direct achter de Binnenalster met veel zeilboten in de zomer.

   Hafen stad

   Aan de zuidkant van de Alte Deichstraße ziet u waar de haven daarna verplaatst. Er is een kanaal genaamd Zollkanal.

   De Hamburg Dungeon is een live-action-presentatie van de "donkere tijden" van Hamburg.

   De Miniatur Wunderland is's werelds grootste modelspoorinstallatie. De panorama's omvatten delen van Hamburg, de Alpen, het Amerikaanse westen en een Scandinavische vertonen welke functies geautomatiseerd schepen op een lichaam van water. Het heeft ook een luchthaven tentoonstelling met geautomatiseerde vliegtuigen die taxi en vliegen.

   Sankt Pauli

   Een ander monument van Hamburg is de Reeperbahn in Sankt Pauli. Het is waarschijnlijk een van de meest beroemde rood - licht districten in de wereld. Uit de vaudeville te prostituees, van seks-winkels, bars vindt u een assortiment van attracties. Dit is waarschijnlijk een van de weinige plaatsen wereldwijd waar alle winkeliers adviseren u ernstige en open op alle soorten sex-gerelateerde artikelen.

   Drie keer per jaar is er een enorme beurs in dit deel van de stad genaamd Dom. Het beschikt over ritten, enorme hoeveelheden voedsel leveranciers en een breed scala van tacky animatronics. Neem de U-Bahn naar Feldstraße of Sankt Pauli. In een park aan de overkant is een enorm standbeeld van Bismarck.

   De haven-straat ligt tussen Landungsbrücken, het meest drukke toeristische plaats in de stad, en de vismarkt.

   Ook zijn op het gebied van de Reeperbahn clubs waar de Beatles speelde op verschillende tijden van 1960-1962, met inbegrip van de Indra club en Star Club. Op de hoek van de Reeperbahn en Grosse Freiheit, een afkorting voor Beatles-platz, is er een beeldhouwwerk ter ere van de Beatles.

   Sankt Georg

   Sankt Georg ligt ten noordoosten van het centraalstation en centrum van de stad, het centrum van het levendige, trendy van Hamburgs gay-scene. Regenboog vlaggen wapperen vanaf de balkons in de zomer. De straten zijn vol met mensen winkelen, een praatje, drinken koffie, of ga naar één van de vele tentoonstellingen rond de straat Lange Reihe.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen