Auto Huren Keulen

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Keulen Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Keulen, Duitsland.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Keulen . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Keulen, Duitsland.

Keulen Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Keulen maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Keulen Duitsland Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Keulen

Luchthaven
 • Keulen - Luchthaven [CGN]
  Trein Station
  • Keulen - Trankgasse
   Stad
   • Cologne - Max Glomsda
   • Cologne - Nordausgang
   • Cologne - Porz
   • Keulen - Bilderstoeckchen
   • Keulen - Braunsfeld
   • Keulen - Centrum
   • Keulen - Deutz
   • Keulen - Hilton Hotel Am Dom
   • Keulen - North Ossendorf
   • Keulen - Porz Gremberghoven
   • Keulen - South
   • Keulen - West

   Keulen Auto Huren & Reisinformatie

   Keulen ligt aan de rivier de Rijn, het is de grootste stad van Noordrijn-Westfalen en de vierde grootste stad van Duitsland met meer dan 1.000.000 inwoners. In de Middeleeuwen was het de grootste stad van het Heilige Roomse Rijk. Het is een van de media, toerisme en business hotspots van de natie. Keulen is bekend als een van de meest liberale steden in Duitsland.

   Praten

   Duits is, natuurlijk, de taal van deze stad, maar het is heel gemakkelijk om informatie te vinden in het Frans en Engels, ook soms in het Spaans en Japans. Als gevolg van een groot aantal immigranten, worden Perzisch, Turkse, Poolse en Russische ook op grote schaal gesproken.

   Krijgen

   Met de bus

   Keulen heeft een (inter) nationale busstation (ZOB) bij Breslauer Platz aan de noordzijde van het Hauptbahnhof, bieden internationale bus lijnen Direct dagelijks bussen naar Servië of Denemarken. Deze lijnen soms gebruik maken van de ZOB, en soms het gebruik van het nieuwe nationale busstation in Deutz, Gummersbacher Str. Er zijn plannen van het verplaatsen van alle de (inter) nationale bussen uit de stad naar een nieuwe luchthaven busstation.

   Met het vliegtuig

   Luchthaven Keulen-Bonn (CGN) internationale en binnenlandse vluchten worden verwerkt en is een hub voor de low-cost airlines, Germanwings en TUIfly. De luchthaven ligt op ongeveer 15 minuten met de S-Bahn (lokale trein) naar het centrum van Keulen.

   Düsseldorf International Airport (DUS) biedt veel intercontinentale verbindingen. Met de trein vanaf het vliegveld treinstation naar Keulen centraal station ongeveer 40 minuten duurt.

   Frankfurt Rhein Main International Airport (FRA) is de grootste luchthaven van Duitsland, geserveerd door alle grote internationale luchtvaartmaatschappijen. Hoge snelheidstreinen ICE (stoppen) sluit Frankfurt Airport en Keulen centraal station in minder dan een uur.

   Met de trein

   Keulen wordt bediend door twee grote treinstations - Köln Hauptbahnhof en Köln-Deutz.

   Keulen is gekoppeld van Amsterdam, Brussel en Parijs met Thalys en ICE High Speed treinen. Bovendien, luchthaven Frankfurt (FRA) heeft rechtstreekse betekening of kennisgeving naar Keulen en is binnen een uur door ICE-treinen.

   Omzeilen

   Keulen heeft een zeer goede metro/tram- en busnetwerk "KVB"; één - en drie-dag-pasjes zijn beschikbaar.

   Keulen, de metro en tram-systeem (Stadtbahn of U-Bahn), is een mengeling tussen beide systemen, vergelijkbaar met een lightrail-systeem met meer ondergrondse secties: een metrolijn kunt gaan op straatniveau en eindigen als een tram of vice versa.

   Regionale treinen staan bekend als "S-Bahn", "Regionaal-Bahn" en "Regionale Express". Meeste van hen hebben geen ticket vending-machines dus vergeet niet te kopen van een ticket op het station.

   Wat te zien

   Kölner Dom, Dom van Keulen is het eerste gezicht ziet u bij het nemen van de hoofduitgang van het centraal station. Bent u in goede vorm, neem de 509 trap naar de bovenkant van de zuidelijke toren.

   12 romaanse kerken: St. Kunibert St. Severin, St. Maria Lyskirchen, St. Andreas, St. Aposteln, St. Gereon, St. Ursula, St. Pantaleon, St. Maria im Kapitol, Groß-St. Martin, St. Georg en St. Cäcilien.

   Veedel - stad kwartalen. Keulen is bekend om zijn "Veedel" of de traditionele buurten. Hier, met name in de Boheemse Agnesviertel vindt u onafhankelijke ontwerpers, boekhandels, bars en kunstgaleries.

   Hohenzollern Bridge: Ook wel genoemd de Locking-brug. Als u aan de achterkant van de Kölner Dom langs een rechte pad wandelt, is er een brug over de Rijn naar uw recht dat is bedekt met hangsloten. De sloten worden daar geplaatst door paren te tonen hun loyaliteit aan elkaar.

   Rheinauhafen (haven): Dit volledig herbouwd gebied combineert moderne extravagante architectuur met historische haven gebouwen. De nieuwe Rheinauhafen is een mix van appartementsgebouwen, kantoorgebouwen en restaurants.

   Wat te doen

   Keulen, de sterke kant is het culturele leven. Voor de nieuwste informatie over wat rond in de stad gebeurt er, krijg de "StadtRevue".

   Kölner Karneval (Keulen carnaval)-het grootste feest in Keulen is het Winter carnaval (of Fastelovend) in februari. Volgens de officiële toerisme-website van Keulen: "haar hoogtepunt is het straat carnaval plaatsvindt van Weiberfastnacht (carnaval Vrouwendag), de donderdag vóór Aswoensdag, traditioneel de dag waarop vrouwen van de stad tot Karnevalsdienstag (Vastenavond veroveren). Meer dan anderhalf miljoen mensen op Rosenmontag (vette maandag) lijn Keulen de straat op om te kijken naar de parade.

   Keulen Gay Pride (Christopher Street Day); Keulen Pride is een grote gay pride festival jaarlijks gehouden in Keulen op het plein van de Heumarkt.

   Kölner Lichter (Cologne Lights)-oplichten in de hemel in vlammen tussen de Hohenzollern en Zoo bruggen.

   Kölner BL; DonEm Straße 180; Maak een ritje met de kabelbaan over Rijn, Duitslands enige cablecar een rivier oversteken.

   De dierentuin; DonEm Straße 173

   Phantasialand - Berggeiststr. 31-41 (in de stad van Brühl), ritten open om 10u, Ticket office sluit om 16U; -Phantasialand is een leuke plaats voor kinderen en heeft een aantal leuke ritten voor volwassenen ook. Zelfs de achtbaan Colorado Adventure werd gesponsord door Michael Jackson.

   Kerstmarkten. In December, zijn er vele kerstmarkten rond Keulen, de beroemdste wordt enerzijds dichtbij de kathedraal en de bij Neumarkt (Markt der Engel - markt van engelen), maar er zijn ook kleinere, gespecialiseerde degenen zoals een sprookje en een middeleeuwse markt.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen