Auto Huren Stuttgart

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Stuttgart Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Stuttgart, Duitsland.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Stuttgart . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Stuttgart, Duitsland.

Stuttgart Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Stuttgart maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Stuttgart Duitsland Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Stuttgart

Luchthaven
 • Stuttgart - Luchthaven [STR]
  Trein Station
  • Stuttgart - Trein Station
   Stad
   • Stuttgart - Centre
   • Stuttgart - Bad Cannstatt
   • Stuttgart - Centrum
   • Stuttgart - East
   • Stuttgart - North Weilimdorf
   • Stuttgart - Pragstrasse
   • Stuttgart - Schwabengarage
   • Stuttgart - South
   • Stuttgart - Vaihingen
   • Stuttgart - Wangen
   • Stuttgart - West
   • Stuttgart - Zettachring
   • Stuttgart - Zuffenhausen

   Stuttgart Auto Huren & Reisinformatie

   Stuttgart is de hoofdstad van Baden-Württemberg, Duitsland, met een bevolking van ongeveer 600.000 in de onmiddellijke stad en meer dan 2,5 miljoen mensen in de metropool.

   Momenteel is het de 6de grootste stad in Duitsland. Het is het meest bekend voor haar auto-industrie - beide Porsche en Mercedes-Benz hebben hun hoofdkantoor in Stuttgart en beide hebben auto musea.

   Stuttgarters zijn ongelooflijk vriendelijke mensen die u vergeven zal als Duits is niet uw eerste of tweede taal. Als je goed Duits spreekt: beware dat velen de lokale Schwäbisch dialect spreken native die enigszins van invloed kunnen zijn op hun standaard Duits - die echter iedereen kan spreken. Ze graag andere talen (vooral Engels) praktijk en zullen proberen om u te helpen. Stuttgart is een grote stad met de sfeer van een kleine stad.

   Krijgen

   met het vliegtuig

   Stuttgart heeft één vliegveld, gelegen in Leinfelden-Echterdingen. U zult waarschijnlijk willen gaan naar het centrum van Stuttgart, maar zijn nu permanent enigszins buiten op de luchthaven in Leinfelden-Echterdingen. De beste manier is het openbaarvervoer schoon, goedkoop en veilig is.

   Openbaar vervoer

   De S-Bahn brengt u naar Stuttgart center binnen 27 minuten. Kaartjes kunnen gekocht worden bij de automaten op het niveau onder het vliegveld en boven het platform. Tickets moeten op oranje dozen op het platform worden gevalideerd voordat je aan boord van de trein.
   Diverse bus lijnen hoofd voor andere bestemmingen.

   Met de trein

   De belangrijkste stationis in de zeer centrum van Stuttgart. Dienstregelingen voor treinen en boekingen zijn beschikbaar op de webpagina's van Deutsche Bahn AG. Zie voor het opvragen van Stuttgart Hauptbahnhof en rond in de stad van Stuttgart, openbaar vervoer hieronder.

   Omzeilen

   Openbaar vervoer

   Openbaar vervoer wordt verzorgd door de Stadtbahn en S-Bahn. Voor korte afstanden is het het beste te gebruiken van de Stadtbahn. Voor langere afstanden de S-Bahn is sneller, maar heeft minder stations dan de Stadtbahn.

   Stuttgart openbaar vervoer is volledig geïntegreerd en een ticket reizen kan worden gebruikt voor een mengsel van bussen en treinen/trams die nodig kunnen zijn om de reis te voltooien.

   Wandelen

   In de binnenstad is wandelen geen probleem. De afstanden zijn niet veel en een van de binnenstad te voet kan gemakkelijk traversal binnen 25 minuten.

   Sommige buitenlandse bezoekers moeten zich voorbereiden op kleine culturele verschillen:

   De Duitsers zullen geduldig wachten op een zebrapad, zelfs wanneer geen verkeer afkomstig is, tot de "groene man" komt op.

   Om een gevoel voor de binnenstad, moet je leren kennen na straten en plaatsen:

   Königsallee: Hauptbahnhof, Schlossplatz.
   Zuiden: Calwer Passage
   Marienstraße.
   Rathaus: Marktplatz (Rathausplatz), Schulstraße
   Stadtpark: Staatstheater, Festspielhaus, Hafen
   Bolzstraße, Friedrichsbau, Liederhalle

   Met de auto

   Als u van plan bent om te rijden met de auto in Stuttgart, zijn de enige mogelijkheid om te parkeren parking blokken op ongeveer 1,50 euro per uur. Sommige blokken parkeren zijn gesloten tijdens de late avond, geen manier van het verkrijgen van uw auto uit te verstrekken. De straat van de lay-out en vele tunnels in Stuttgart kunnen verwarrend voor toeristen. Rijden met de auto wordt niet aanbevolen.

   Automobilisten moeten weten na ring en hoe om te komen en weer weg als proberen te beheersen van een rit van de binnenstad.

   Wat te zien

   Mercedes-Benz fabriek, Sindelfingen (S-bahn naar Antwerpen en vangst de hoffelijkheid bus). Het hart van Mercedes-Benz vervaardiging en het bezoek meer dan waard. Er zijn ongeveer 40.000 werknemers op de site, met inbegrip van 9.000 in onderzoek & ontwikkeling alleen!

   Musea

   Technisch museum: Mercedes-Benz Museum, Mercedesstraße-137/1, Bad Cannstatt. Nieuw gebouwd in 2006 in een verbazingwekkende architectuur. Bezochte en echt heel cool.

   Technisch museum: Porsche Museum, Porscheplatz 1, Zuffenhausen.

   Staat galerij: Staatsgalerie Stuttgart, Konrad-Adenauer-Str. 30-32. Er zijn twee tentoonstellingen in verschillende gebouwen. "Alte Festspielhaus" en "Neue Festspielhaus"

   Museum voor hedendaagse kunsten: Kunstgebäude, "Art Building"

   Museum voor moderne kunst: Kunstmuseum Stuttgart, Kleiner Schlossplatz 1,

   Historisch art museum: Württembergisches Landesmuseum, Altes Schloss, Schillerplatz 6,

   Volkenkundig museum: Lindenmuseum, Hegelplatz 1, beschikt over een kleine, maar indrukwekkende collectie van maskers uit de Stille Oceaan

   Museum voor muziekinstrumenten: Musikinstrumentenmuseum gelegen in de buurt van de Stiftskirche in de "Fruchtkasten" in het centrum van de stad. Zie een unieke selectie van historische toetsenborden. Gratis toegang!

   Museum Ritter:

   Natural History museum: Staatliches Museum für Gate Stuttgart, Rosenstein 1, 70191 Stuttgart, twee tentoonstellingen, één functies biologie en evolutie en de andere functies paleontologie en Archeologie.

   Dierentuin

   Wilhelma, zoölogische en botanische tuinen, Neckartalstraße, Bad Cannstatt (meer informatie en aankomst Zie Wilhelma)

   Planetarium

   Een fascinerende astronomische reis, geprojecteerd door optische hightech apparatuur: Carl Zeiss Planetarium. Merk op dat bijna alle shows hier gevoerd in het Duits zijn. U wellicht contact opnemen met het Bureau voor Engelse Toon tijdsinstellingen.

   Pleinen

   Schlossplatz (Palace Square)
   Marktplatz (marktplein)
   Karlsplatz (Charles Square)
   Schillerplatz (Schiller plein)

   Wat te doen

   Nachtleven

   Een goede plek om te gaan waar iedereen spreekt Engels is Biddy Earlys, een Ierse pub net ten westen van de stad centrum/Königsallee, een vijf minuten lopen van de belangrijkste openbaar vervoer-station "Stadtmitte" (S-Bahn, Stadtbahn).

   De meest populaire straat voor clubbing is de Theodor-Heuss-Straße. De afgelopen jaren hebben verschillende bars, clubs en lounges hier geopend. De meest populaire plek voor mensen om uit te gaan in het weekend is geworden. In de zomer zijn er ook veel mogelijkheden om te genieten van een drankje buiten.

   Als u gaan naar een plaats waar je de locals ontmoeten wilt kunt, kunt u de Bonnie en Clyde bezoeken. Het heeft in de buurt van de Stadtbahn station Stöckach. De eigenaren spreken Engels goed, doen de meeste gasten. Veel studenten, dus muziek is van rock tot punk. Geen dekking kosten.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen