Auto Huren Cairo

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Cairo Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Cairo, Egypte.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Cairo . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Cairo, Egypte.

Cairo Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Cairo maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Cairo Egypte Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Cairo

Luchthaven
  • Cairo - Luchthaven T1 [CAI]
  • Cairo - Luchthaven T3 [CAI]
Stad
  • Cairo - Centrum
  • Cairo - Maadi
  • Cairo - Meridien Heliopolis
  • Cairo - Nieuwe Cairo Mall
  • Cairo - Obour Stad Chrysler
  • Cairo - Stars Mall
  • Cairo - Vijfde Nederzetting
  • Zamalek - Centrum

Cairo Auto Huren & Reisinformatie

Cairo is de hoofdstad van Egypte en een van de grootste steden in Afrika en het Midden-Oosten. Het is ook de 19e grootste stad in de wereld en onder de's werelds meest dichtbevolkte steden.

Op de Nijl is Cairo beroemd om zijn eigen geschiedenis, bewaard in de fantastische middeleeuwse Islamitische stad en Koptische locaties in oude Cairo. Het Egyptisch Museum in het centrum van de stad is een must zien, met zijn talloze Acient Egyptische artefacten, zoals is winkelen in de Khan al-Khalili bazaar. Geen reis naar Caïro zou niet compleet zijn, bijvoorbeeld, zonder een bezoek aan de piramides van Gizeh, en aan het nabijgelegen Saqqara-Piramide Complex.

Klimaat

De korte lente van maart tot mei kan aangenaam, maar zomertemperaturen, aan de andere kant, een verschroeiende 38° C, die wordt verergerd door verschrikkelijke vervuiling van de stad die op zijn slechtst in de herfst vóór de regens is kunnen bereiken.

Als in de winter bezoekt, worden zich ervan bewust dat vele gebouwen, met inbegrip van sommige hotels en hostels, zijn voorzien van air conditioners maar geen kachels. Bezoekers moeten altijd een warme jas voor avondkleding pack.

Respect

Groeten van mensen

Wanneer je deze een individu of een groep mensen voor het eerst benadert, het beste ding om te zeggen is de lokale variatie van de Islamitische vorm van groet "Es - Salāmu-'Alēku" wat letterlijk betekent "de vrede is op u". Dit is de meest voorkomende vorm van "Hallo" tegen iemand zeggen.

Maar wees voorzichtig niet te worden ook vriendelijk of ook smiley, vooral als je een vrouw met een Egyptische man, spreken als zij u fout misschien voor proberen ze befriend of vragend om hen te flirten of hit op u.

Vergaderetiquette

Groet in Egypte zijn meestal gebaseerd op zowel de klasse en de godsdienst van de persoon.

Handdrukken zijn de meer gebruikelijke begroeting bij kennissen. Als een meer nauwe relatie is gevormd, is het gebruikelijker om te kussen op een Wang dan de andere tijdens het schudden van handen. (vooral mannen)

Het is het beste te volgen van de leiding van de persoon die u zijn ontmoeting. Voor geen verwarring te gebeuren.

Toon van de stem

De meeste Egyptenaren hebben de neiging te hebben een luide stem wanneer ze spreken, die geldt voor sommige andere landen in de regio. Ze zijn niet schreeuwen, en u zult het verschil weten.

Dress code

Vrouwen en mannen moeten bescheiden kleding dragen. Het wordt beschouwd als oneerbiedig om de voornamelijk conservatieve islamitische inwoners zien bezoekers wandelen rond het dragen van kleding die dijen, schouders, openbaren blote rug of splijten, behalve op stranden en hotels. Mannen moeten ook niet lopen over blote bovenlijf of dragen heel korte shorts buiten hotels of badplaatsen.

Mensen over het algemeen neigen te kleden meer royaal op strand resorts/oorden, nachtclubs, sociale uitstapjes, bruiloften, of wanneer de uitoefening van elke sport, maar er zijn geen plaatsen te praktijk nudisme of naturisme als naakt in het openbaar.

Met het vliegtuig

Cairo International Airport (CAI) is de tweede grootste luchthaven in Afrika met meer dan 16 miljoen passagiers per jaar. Het wordt goed bediend door de nationale luchtvaartmaatschappij Egyptair en de Star Alliance partners.
Als u van plan bent een reis naar Caïro terwijl u op vakantie aan de kust bent, bieden Nijl lucht en Egyptair verbindingen tussen Cairo en Hurghada of Sharm el Sheik.

Aankomst

Ga je gang en wisselen wat geld op de luchthaven - best om dit te doen alvorens in te gaan door de douane. Geldautomaten voor alle grote kaarten zijn beschikbaar in de hallen van de aankomst. Visa zijn beschikbaar aan de loketten van de bank voor de immigratie.

Openbaar vervoer

Om naar het centrum van Caïro een pijn kan zijn. Sinds de revolutie witte meter zijn taxi's beschikbaar op de Terminals. Accepteer niet een vaste prijs als ze de neiging om het dubbele van het tarief door meter worden.

De meest handige manier, is echter door een van de talrijke limousine-services. Pick-Up punten liggen tegenover de terminals (kant).

Met de trein

Cairo van centraal station - Midan Ramses, die ook de locatie van het Station van de Metro van de martelaren is. Treinen naar Caïro van de meeste andere regio's en steden in Egypte. Treinen in Egypte zelden lopen op schema en zijn bijna altijd minstens 15 min laat, zo niet hoger. Ook vertrekken er treinen naar de steden van het kanaal, maar bussen zijn veel sneller.

Met de bus

Bussen komen aan Cairo vanaf vrijwel overal in het land. De twee belangrijkste bestemmingen zijn Midan Ramsis en Cairo Gateway, voorheen bekend als Turgoman, maar ook soms stoppen met voertuigen op andere bestemmingen, met name Abbasiya.

Omzeilen

Vindt u dat het is nuttig te beschikken over diverse handige kaarten als u op zoek bent om rond Caïro op uw eigen. Spelling van straat en plaats namen kunnen variëren van kaart naar kaart en van kaart naar werkelijke locatie, en niet elke straat verschijnt op elke kaart.

Met de metro

Cairo is waar Africaâ™ s eerste en meest uitgebreide metro-systeem. Terwijl Cairo van metro-systeem volledig functioneert modern en strak is, zijn de twee lijnen alle te beperkt in omvang. Maar ze zijn een grote zegen in de gebieden die zij betrekking hebben, en het forfaitaire tarief voor 1 LE per reis is een koopje.

Wat te doen

Koffie & shisha

In Egypte is er een koffieshop op elke hoek, soms kon je ze in het midden van de weg zelfs vinden. Ze zijn allemaal vergelijkbaar maar verschillend in vele manieren. Meestal mannen zitten roken shishas(water-pipes), Playing backgammon, kaarten, drinken van thee, en het lezen van kranten. Deze winkels van de koffie heten Ahwas.

Parken

Caïro heeft een tekort aan parken, maar een paar van hen bestaan.

De meest bekende is de Giza dierentuin gelegen in het district Giza van Caïro, recht tegenover de ingang naar het Four Seasons Hotel in Giza. Dit is eigenlijk een van de oudste dierentuinen in de wereld (het is ongeveer 100 jaar geleden gebouwd).

Hadiqat Al Orman, traslated (Al Orman tuinen). Dit is een vrij groot park in het Duitse dicht bij de dierentuin van Giza, en maakt deel uit van het district giza en het kan worden ingevoerd door het betalen van een dagelijkse ticket bij de gate. Het bevat een grote verscheidenheid aan bomen en bloemen en is een leuke plek om te ontsnappen aan de lawaai en verkeer van de stad.

Hadiqat Al Azbakiya, vertaald (Al Azbakieya tuinen). Een ander mooi park om te genieten van het groen en landschap van bomen en tuinen, terwijl de resterende binnen de stad.

Al-Azhar Park in de buurt van Heliopolis, is waarschijnlijk het nieuwste en meest recente park te openen in Caïro, ook met restaurants en entertainment beschikbaar. Het heeft een goede uitkijkpunt van islamitische Caïro en de skyline van de stad.
U kunt ook het nemen van een wandeling langs de Corniche el-nihil, en er is een promenade van de rivier op het eiland Gezira.

Desert Park. Wadi Digla beschermde gebied is een ecologisch beschermde park van 60 vierkante kilometer in de buurt van Ma'adi, dat kansen voor het nemen van een trek biedt, joggen, rotsklimmen en fietsen.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen