El Salvador Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren El Salvador | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in El Salvador en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van El Salvador. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in El Salvador.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in El Salvador en geniet - reis - ontdek!

El Salvador autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in El Salvador. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

El Salvador Autoverhuur Partners

El Salvador Auto Huren & Reisinformatie

El Salvador

Wanneer u tijd in El Salvador doorbrengen zijn kunt u besteden een beetje tijd winkelen – maken de meeste van die auto huren en vul het met souvenirs!  Dus wat kun je er en wat zijn de beste koopjes?

Sommige van de beste souvenirs in El Salvador zijn de ambachten.  Keramische objecten maken grote geschenken mee naar huis nemen en de beste plek om deze pick-up is in Ilobasco.  Terwijl je hier bent waarom niet halen van een of twee van de traditionele 'sorpresa'?  Dit zijn de keramische orbs die vaak zijn ingericht om te lijken op eieren, dennenappels, appels of dieren.  De top van de orb presenteert en binnen vindt u een diorama, met dansers, muzikanten en ambachtslieden aan het werk.

Als alternatief kunt u kiezen voor hand-geschilderde houten items vanuit La Palma of rieten meubilair in Nahuizalco.  U kunt oprapen één van de bussen van de kip, een populair item in El Salvador, alsmede hangmatten en miniatuur gevels.  Kinder speelgoed zoals de capirucho zijn ideaal voor het huis nemen voor jongere leden van de familie.  Dit zijn de hand-held houten speelgoed die een beetje lijken op een donut en ze bleken te zijn vreemd verslavend voor zowel kinderen en volwassenen!

Als uw reisroute terwijl u uw huurauto in plaats u ergens in de buurt neemt San Salvador kunt u overwegen een bezoek aan de Mercado Cuartel, hoewel het wordt aangeraden dat je er in aanwezigheid van een lokale.  Een alternatief is de Mercado Nacional de Artesanias.  El Salvador is niet kort van een winkelcentrum of twee, dus als u wilt voor de behandeling van uzelf aan een nieuwe outfit of twee dan daar zijn tal van verkooppunten om uit te kiezen.  Verwacht niet dat er een heleboel van merken die herken je-de neiging van de meeste van de winkels Midden-Amerikaanse winkelketens in plaats van die u in de VS of Europa vinden zou.

De meeste winkels zijn open van 8.30 en zal sluiten om 8 pm.  Dit neigt te zijn gewoon maandag tot zaterdag als zondag winkelen zeer beperkt is.  Kleine buurtwinkels wellicht tot later op de avond geopend zijn.  Over het algemeen zal er geen probleem betalen met een credit card in één van de grotere afzet maar kleinere winkels en ambachtelijke markten accepteer ze niet.  Laat nooit is uw credit-card uit je gezicht als afromen een veelvoorkomend probleem hier.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen