Auto Huren San Salvador

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

San Salvador Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in San Salvador, El Salvador.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in San Salvador . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in San Salvador, El Salvador.

San Salvador Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in San Salvador maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

San Salvador El Salvador Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in San Salvador

Luchthaven
 • San - Salvador Comalapa Luchthaven [SAL]
  Stad
  • San - Salvador Centre
  • San - Salvador Centrum
  • San - Salvador Comunidad La Pedrera 1
  • San - Salvador Hotel Intercontinental
  • San - Salvador Hotel Sheraton
  • San - Salvador Quality Inn
  • San - Salvador Sucursal Escalon

  San Salvador Auto Huren & Reisinformatie

  San Salvador is de hoofdstad stad van El Salvador, ongeveer in het midden van het land in een vallei in de buurt van de voet van de vulkaan San Salvador. De stad heeft een lange geschiedenis, met oorsprong daterend terug naar de Spaanse verovering van de Pipil stammen.

  Krijgen

  Met het vliegtuig

  Sal Salvador International Airport (SAL) is in Comalapa die ligt 50 kilometer (30mi) ten zuiden van San Salvador, die de stad van San Salvador en voor het land als geheel. Het is ook de grootste luchthaven in Midden-Amerika. Nationale en internationale luchtvaartmaatschappijen bedienen de luchthaven omvatten:

  Een belangrijk ding om op te merken over de luchthaven is dat het ligt aan het strand, en daarom slechts 20 minuten van strand bestemmingen grote. Vaak toeristen denk dat ze moeten gaan naar de stad om te komen tot het strand, wat moet zo'n 20-30 minuten rijden 1,5 uur in plaats daarvan te maken!

  Met de bus

  Indien afkomstig van Honduras, zijn er dagelijkse First Class bussen van San Pedro Sula direct naar San Salvador. Er zijn ook uit Guatemala directe eersteklas diensten van Guatemala-stad, alsmede Puerto Barrios. Shuttles uitvoeren vanaf Antigua Guatemala, Honduras en Copan Ruinas Léon, Nicaragua.

  Omzeilen

  Veruit is de goedkoopste optie om rond te krijgen het openbaar bussysteem. De bus tarieven maken van vervoer naar bijna elke toeristische bestemming in het land. Ondanks klachten van toeristen zijn er schema's aan de bussen; ze rijden vrij regelmatig en iedere bestemming die u wenst te gaan bereiken.

  Wat te zien

  Boulevards

  San Salvador heeft brede boulevards en boulevards, met inbegrip van de twee grootste boulevards in Midden-Amerika: Boulevard de los Proceres en Boulevard de los Heroes. Andere belangrijke lanen omvatten Alameda Roosevelt, Paseo generaal Escalon, Av. Jeruzalem, Boulevard Constitucion en Av. Juan Pablo Segundo.

  Monumenten
  San Salvador heeft veel prachtige monumenten, sommige van hen die teruggaat tot het begin van de 20e eeuw, terwijl anderen meer moderne. Enkele van de meest belangrijke monumenten zijn het nationaal paleis, Plaza Gerardo Barrios, Plaza La Libertad, Plaza Morazan, Water Clock, Monument aan de zee, Billmart Monument en de Proceres monumenten.

  Een van de meest herkenbare monumenten in El Salvador is het Monumento al Divino Salvador del Mundo, of "Monument aan de redder van de wereld". De redder is de patroonheilige San Salvador en wordt gevierd met massale feesten tijdens de eerste volledige week van augustus elk jaar.

  Een van de meest verrassend mooie architectonische juweeltjes in El Salvador is de Iglesia Rosario, een kerk gebouwd door beeldhouwer Ruben Martinez in de jaren 1970. Dat lijkt op een vliegtuig hangar van buitenaf, is visueel verbluffende zoals u stap door de deuren.

  Parken

  San Salvador heeft een groot stedelijk park, het "Parque de los Pericos". Er is een ander park genaamd Parque Cuscatlan (dicht bij het centrum), die erg elegant, met verlichting, bomen en paden is. Populair met de lokale bevolking, de prachtige botanische tuinen van La Laguna, gelegen aan de onderkant van een vulkanische krater showcase veel inheemse fauna. Zoologico Nacional (The National Zoo) en Parque Saburo Hirao (met een verzameling inheemse planten) zijn in de SE deel van de stad door het oude presidentiële huis.

  Musea

  San - Salvador heeft vele musea, de twee belangrijkste zijn "Museo David J Guzman" en "Museo de Arte MARTE". David J Guzman Nationaal Museum voor antropologie bevat een verscheidenheid aan Maya en Pipil artefacten, terwijl Museo de Arte MARTE een uitgebreide collectie van internationale kunst geeft.

  Blijf veilig

  Loop niet op straten die er verlaten en donker uitzien.

  Gebruik alleen gelicentieerd taxi of huurwagen. De meeste grote hotels hebben taxi's die zij hebben onderschreven als veilig en legitiem. Als onzeker over een taxi, bel uw hotel en ze kunnen hebben over het algemeen een veilige taxi verzonden naar uw locatie.

  Bij het gebruik van de openbare bussen, houden van uw waardevolle spullen uit het zicht en niet dure Zoek sieraden dragen.

  Als een vrouw, jurk conservatief. Korte jurken en rokken zijn meestal voor clubs. Spaghetti strap tank tops, korte shorts en bikini's zijn de stranden. In een samenleving van machismo zoals El Salvador hoeft u niet de dezelfde "gelijkheid" zoals mannen en onthullende kleding boekdelen spreekt over hoe mannen u moeten behandelen.

  Gezondheidsdiensten

  San Salvador is een stad vol van apotheken. Ziekenhuisdiensten zijn ook erg goed en voorzieningen omvatten ziekenhuis de diagnóstico in Villavicencio Plaza.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen