Equatoriaal Guinea Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Equatoriaal Guinea | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Equatoriaal Guinea en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Equatoriaal Guinea. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Equatoriaal Guinea.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Equatoriaal Guinea en geniet - reis - ontdek!

Equatoriaal Guinea autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Equatoriaal Guinea. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Equatoriaal Guinea Autoverhuur Partners

Autoverhuur locaties in Equatoriaal Guinea

Equatoriaal Guinea Auto Huren & Reisinformatie

Equatoriaal-Guinea

Equatoriaal-Guinea is niet echt gericht op voor toeristen, zijn er enkele attracties die bezoekers aan het land niet mag missen.  Hier zijn slechts een paar voor u te overwegen toe te voegen aan uw reisroute.

De Arena Blanca is een strand gelegen op Bioko en het is het enige blanke strand er.  Als u het land te bezoeken tijdens het droge seizoen kun je zijn te vergapen aan de aanblik van duizenden vlinders.  Het eiland is ook thuis van de hoofdstad Malabo, de hoofdstad van het land.  De stad is eigenlijk vrij klein, maar hier kan je enkele van de Spaanse koloniale architectuur, die blijft evenals genieten van een ontspannen drankje in één van de pleinen.  Voor een souvenir huis hoofd overnemen naar de markt die levendig is en een geweldige plek om te mengen met de lokale bevolking.

Autoverhuur is een geweldige manier om te verkennen van het eiland Bioko.  De stad van Moca is een goede plek om te leren meer over de Bubi-mensen, de inheemse stam die is inheems in het eiland.  Tijdens uw verblijf loont het ook klimmen Pico Basile, het hoogste punt van het eiland.  Hij stijgt tot bijna 10.000 ft en als de omstandigheden goed zou u kunnen ter plaatse Mount Cameroon.  Een alternatief is de Pico-Malabo, een vulkaan.  Er zijn een aantal verschillende wandelpaden hier en als u genieten van klimmen het is een geweldige plek.

Bent u op het vasteland dan Equatoriaal-Guinea in de stad van Bata.  Het kan worden gevonden in de regio Rio Muni en het is een zeer levendige buurt.  Hier vindt u goede bars, restaurants, hotels en markten, zo veel bezoekers kiezen om ten minste een paar dagen hier te brengen.   Autohuur is een geweldige manier om deze regio verkennen, zodat u kunt ondernemen zo veel mogelijk tijdens uw verblijf.

Het land heeft een aantal schilderachtige plaatsen die ideaal voor toeristen zijn.  Lake Iperion Beach en Lake Loretea zijn beide krater meren en de Cascades van Moca is ook populair.  De oppervlakte bedraagt thuis voor verscheidene verschillende soorten aap.   Het overwegen van een reis naar Monte Alen nationaal park, waarin ongeveer 540 vierkante mijl.  Als u genieten van wandelen, kunt u een aantal wandelpaden door de jungle volgen.  Natuurliefhebbers zullen kunnen besteden een beetje tijd, de verschillende soorten vogels, olifanten en luipaarden te spotten.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen