Estland Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Estland | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Estland en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Estland. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Estland.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Estland en geniet - reis - ontdek!

Estland autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Estland. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Estland Autoverhuur Partners

Estland Auto Huren & Reisinformatie

Estland

Getting rond Estland is gemakkelijk, want er zo vele opties voor u beschikbaar zijn.  Uit autoverhuur om de fietsen is er meer dan één manier voor u van de ene plaats naar de andere krijgen.  Binnenlandse vluchten zijn echter niet gemeenschappelijk dus je zal moeten Houd je voeten op de grond.

Als u besluit om te rijden rond dan zult u blij zijn te weten dat het reizen met de auto eenvoudig en redelijk veilig is.  Het wegennet is vrij goed en er zijn een paar hoofdwegen.  Wanneer u rijdt wilt u houden een oog voor elanden en herten op de wegen.  Wees voorzichtig bij het rijden op secundaire wegen zoals potholes een veelvoorkomend probleem zijn.  De meeste wegen zijn niet verlicht na donker dus ook 's nachts rijden kan worden een probleem.  Er zijn verschillende autoverhuurbedrijven actief in Estland, en er zijn winkels op de luchthavens en in alle grote steden.

In Estland moet u wel minstens 18 naar station en als je een vergunning is afgegeven in de EU hebt, dan u geen probleem moet.  Het dragen van autogordels is verplicht en rijden onder invloed is niet toegestaan – geen alcohol in het bloed zal aanleiding geven tot vervolging.  Het is de wet dat u wilt gebruiken de koplampen van uw auto te allen tijde.

Als u liever iemand anders rijden dan overwegen om rond met de taxi.  In Estland hebben alle particuliere taxi's om te laten zien van hun nummer op het dak van de auto samen met de naam van het bedrijf.  U wilt eens over een prijs voor de reis voordat u begint.  De meeste taxi's hebben een vaste prijs voor elke reis.   Het is beter om te boeken uw taxi voor de tijd in plaats van gewoon markeert een naar beneden in de straat.

Veel toeristen kiezen voor brengen of huur een fiets om in het hele land.  Allermeest naar de terrein hier is vlak en er is niet veel verkeer te bekommeren.  De meeste steden en steden hier hebt gemarkeerd cyclus wegen en paden.

Sommige toeristen liever reizen per bus en er is een goede coach netwerk hier.  Er zijn regionale coaches die routes tussen de steden worden uitgevoerd.  Tickets van tevoren te reserveren, vooral als u wilt reizen in de zomer.

Vergeet niet dat je je eigen twee voeten hebt!  In Estland zijn de meeste van de steden en dorpen vrij klein dus moet je geen moeite te voet verkennen, maar de meeste van hen ook een netwerk van bussen en trams hebben als je een beetje moe.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen