Ethiopie Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Ethiopie | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Ethiopie en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Ethiopie. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Ethiopie.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Ethiopie en geniet - reis - ontdek!

Ethiopie autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Ethiopie. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Ethiopie Autoverhuur Partners

Autoverhuur locaties in Ethiopie

Ethiopie Auto Huren & Reisinformatie

Ethiopië

Wanneer je in Ethiopië aankomt is het veel te gemakkelijk om te veronderstellen dat er geen attracties voor u om te zien maar de stad rijk aan cultuur is.  Overweeg een paar van deze voor uw verblijf.

De Lake Chamo 'krokodil markt' is niet precies als het klinkt.  Kun je niet kopen van een krokodil, maar je ziet ze genieten van de zon aan de oevers van het meer.  Terwijl er waarom niet nemen een reis over het meer?  Krijg je te zien de krokodillen close-up en het meer is ook thuis van een nijlpaard of twee.   Een ander meer, dat is de moeite waard de reis is Lake Tana.  Traditionele vissersboten papyrus cruise op het meer en er zijn rieten kloosters op het meer eilanden.  Het meer is ook de bron van de Blauwe Nijl.

De kloosters in Tigray zijn een populaire toeristische attractie.  Deze zijn uitgehouwen in de rotsen en laten zien dat in sommige gebieden leven niet eeuwenlang is veranderd.  Sommige van de kloosters kan alleen worden bereikt door een serie van koorden en ladders.

Waarom niet huren van een auto in Addis Abeba en een paar van de attracties van de stad verkennen?  De stad zit meer dan 8000ft boven de zeespiegel en terwijl het is een uitgestrekte stad, het is nog steeds een plaats waar de schapen zijn gedreven aan de overkant.  Het is thuis aan diverse musea, waaronder het Nationaal Museum en een reis naar de kathedraal van St George's is een goed idee voor degenen die geïnteresseerd in de religieuze geschiedenis van de stad zijn.  Autoverhuur maakt het gemakkelijker om rond de stad te krijgen en om te zien van alle attracties op uw eigen tempo.

De stad Harar UNESCO World Heritage Site status heeft gekregen en wanneer u hier bezoekt u macht voelen alsof je terug in de tijd zijn gegaan.  Tradities zoals de hyena voederen ritueel zijn nog springlevend en u kunt besteden enige tijd het verkennen van de steegjes van de stad.

U kunt blijven dit historische thema voor uw tour en bezoek van Aksum.  Het wordt beschouwd als te zijn geweest van het huis van de koningin van Sheba en mensen geloven nu dat er de laatste rustplaats van de Ark van het verbond.  Bezoekers kunnen een kijkje hebben over de muur van de St Mary van Zion Kerk Complex om te zien de kapel bouwen die wordt nu gemeld dat het huis van de Ark.

Traditionele tribal dorpsleven is nog steeds sterk in Ethiopië en u kunt dit zelf ervaren met de mensen van Konso.  De dorpen van Konso, Busso en Machekie zijn de beste plaatsen om te ervaren van deze traditionele levensstijl.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen