Auto Huren Sörvagur

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Sörvagur Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Sörvagur, Faroer Eilanden.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Sörvagur . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Sörvagur, Faroer Eilanden.

Sörvagur Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Sörvagur maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Sörvagur Faroer Eilanden Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Sörvagur

Luchthaven
 • Faroe - Vagar Luchthaven [FAE]

  Sörvagur Auto Huren & Reisinformatie

  De Faeröer of Faeroe Eilanden zijn 18 eilanden in het midden van de Noord-Atlantische Oceaan, ten noordwesten van Schotland en halverwege tussen IJsland en Noorwegen. Met hun vulkanische oorsprong van de eilanden zijn ruig en rotsachtig.

  Klimaat

  Het weer is maritieme en heel onvoorspelbaar. Het kan snel veranderen en het verschilt extreem, momenten van stralende zon aan mistige heuvel mist, douches - kan er zon aan de ene kant van het gebergte, terwijl aan de andere kant het regent. De eilanden zijn in de zomer vaak bewolkt zomer mist. De Golfstroom ten zuiden van de eilanden bijverwarmd het klimaat.

  Met het vliegtuig

  Vága floghavn. De Faeröer worden bediend door een luchthaven (FAE). De luchthaven ligt op het eiland Vágar. Er zijn bussen naar Torshavn en andere grote steden; de schema's worden uitgelijnd met de komst van alle vluchten.

  Omzeilen

  De Faeröer zijn een klein land en krijgen rond is eenvoudig. Alle eilanden zijn verbonden door een systeem van openbaar vervoer.

  Praten

  De inheemse en officiële taal van de Faeröer is Faeröers. Het is een van de drie insulaire Scandinavische talen. Sprekers van de moderne Scandinavische talen zoals Deens, Zweeds, Noors, IJslands mei zitten kundig voor puzzel uit de geschreven taal, hoewel gesproken Faeröerse is over het algemeen niet met deze talen onderling verstaanbaar.

  Bijna iedereen spreekt Engels, ten minste tot op zekere hoogte, maar in sommige afgelegen plaatsen u kan waarschijnlijk tegenkomen van mensen die alleen Faeröers en Deens spreken. Andere Scandinavische talen worden ook begrepen, met name Noorse vanwege de geografische nabijheid van de eilanden tot Norwegen.

  Kopen

  Valuta

  De Faeröerse munteenheid is de Faeröerse kroon afgekort kr. Het is niet een onafhankelijke munt, maar een versie van de Deense kroon, vandaar zijn ze gelijk in waarde. De munten komen in 25 (momenteel wordt onttrokken gebruik) en 50 oyra (een kwart en de helft van een kroon, respectievelijk), 1, 2, 5, 10 en 20 kroon. Aantekeningen op papier komen in 50, 100, 200, 500 en 1000 kroon.

  Kosten

  U moet er rekening mee dat bijna alles in de Faeröer duur is. Alle consumentenverkoop inclusief 25% BTW (omzetbelasting) maar de weergegeven prijzen zijn wettelijk verplicht om op te nemen, zodat ze altijd precies. Als je uit buiten Scandinavië kunt u sommige van uw BTW terugbetaald bij het verlaten van het land hebben.

  Winkelen

  Openingstijden van de Faeröer zijn langer dan ze gewend zijn, maar vele kleinere winkels nog vroeg op de zaterdag (meestal om 14u sluiten) en bijna alles is op zondag gesloten.

  Tórshavn is de voor de hand liggende keuze om te winkelen. Maar zowel Runavík en vooral Klaksvik hebben sommige mooie winkels waar u kleding en andere nick nacks kopen kunt.

  Het is zeer modern te dragen van wol en wollen kleding op de Faeröer. Zeker vindt u trendy truien, jassen en (goedkopere) mutsen, sjaals en handschoenen.

  Er zijn een paar tweedehands winkels in Tórshavn. Circus neer door de haven verkoopt coole kleding uit IJsland - een beetje pricy, maar controlerend de moeite waard.

  Vergeet niet te vragen voor belastingvrij en krijg 15% terug wanneer u Faeröer verlaat.

  Wat te zien

  Slættaratindur (882 m) - de hoogste berg op de Faeröer. Het is goed waard het klimmen, het enige nadeel is dat de top is vaak gehuld in mist.

  Beinisvord of Beinisvørð is de hoogste zeeklip in Suduroy en de tweede hoogste in de Faeröer met zijn 470 meter. Het uitzicht down to the sea en richting noorden naar de westkust van Suduroy is adembenemend.

  Het meer van Toftavatn - het meer is in het zuiden van Eysturoy, gelegen aan de oostkust van de fjord, Skálabotnur. De lage heuvels rond het idyllische meer, hebben de breedste spannen van heather op de eilanden. Ze worden beschouwd als uniek in de Faeröer. Het terrein is bovendien een uitstekende keuze voor een uitje.

  Rinkusteinar (de rockende stones) - een vreemd natuurlijk verschijnsel bij Oyndarfjørður, twee zeer grote keien die permanent staan schommelen in de Oceaan, slechts een paar meter van de kust. De stenen hebben zo ver terug als iemand kan vertellen is schommelen.

  Risin og Kellingin (The Giant en zijn vrouw) - twee prachtige basalt zee stapels korting op de noordpunt van het eiland, dicht bij het dorp van Eiði. De legende wil dat de twee reuzen was gekomen voor het trekken van de Faeröer terug mee naar IJsland, echter, de roos van de zon en ze waar beide veranderd in steen. Beiden staan op zoek naar IJsland die ze nooit zullen bereiken.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen