Auto Huren Manila

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Manila Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Manila, Filipijnen.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Manila . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Manila, Filipijnen.

Manila Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Manila maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Manila Filipijnen Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Manila

Luchthaven
  • Ninoy - Aquino Luchthaven Terminal 1 [MNL]
  • Ninoy - Aquino Luchthaven Terminal 2 [MNL]
  • Ninoy - Aquino Luchthaven Terminal 3 [MNL]
Stad
  • Manila - Paranque
  • Manila - Roxas Boulevard

Manila Auto Huren & Reisinformatie

Manila is de hoofdstad van de Filipijnen en de natie centrum van onderwijs, bedrijfsleven en vervoer. Metro Manilla is de dichtstbevolkte Metropolitana samenstellen van de stad Manilla en omliggende steden als Makati, Mandaluyong, Muntinlupa, Paranaque, Pasay, Pasig, Quezon City en Taguig.

Manilla heeft een reputatie als een drukke, vervuilde betonnen jungle, en is vaak over het hoofd gezien als een loutere tussenstop voor reizigers die gericht zijn om andere Filippijnse provincies of eilanden te bereiken.

Districten

Manilla is verdeeld in 16 territoriale districten, die alle oorspronkelijke steden met uitzondering van één, de Port gebied-District. Elke wijk is onderscheiden door de geschiedenis, de cultuur en de keuken.

De acht districten van de stad Manilla (niet te verwarren met Metro Manila) ten noorden van de rivier de Pasig zijn:

Tondo het dichtste armste, gevaarlijke en onontwikkelde deel van Manilla

Binondo's werelds oudste Chinatown bloeiende vóór de komst van de Spanjaarden in 1571 en de oorspronkelijke centrum van de stad voor business, finance, en groothandel, evenals de retail handel variërend van sieraden tot aromatische essences. Het is beroemd om haar authentieke Chinese, meestal Hong Kong keuken en schilderachtige interessante Chinese winkel-huizen. De kerk is een fascinerende mix van Spaanse barok & Chinese stijlen zoals aangegeven in de klokkentoren van de pagode.

San Nicolás deelt Divisoria markt (Zie Tondo) met andere co district is de hub voor de avontuurlijke shoppers die voor groothandel en goedkope koopjes kunnen wagen.

Santa Cruz ligt aan de rand van Chinatown, die het district van gebruikelijke waanzinnige mix van commerciële en residentiële gebouwen is.

Quiapo — Home op Plaza Miranda, Manila's oorspronkelijke antwoord op Trafalgar Square, en vooral op de zwarte Nazarener.

Sampaloc — het woord voor tamarinde, deze universiteit riem district, een gemakkelijk identificeerbare zenuwcentrum voor de grote instellingen van het land van leren en een broeinest van diploma molens.

San Miguel — nog steeds deel uit van de Universiteit gordel hosting sommige spill-over hogescholen en universiteiten buiten Sampaloc district, het is waar het Malacañán paleis is gevestigd, de zetel van de uitvoerende en de residentie van de vergadering van de Filipijnse President evenals de museum.

Santa Mesa — van de Spaanse term heilige tafel, deze wijk werkende klasse is niet zo heilig is meer zoals het herbergt de meeste van de stad korte tijd liefde hotels en motels; markeert het eerste schot van de Filipijns-Amerikaanse oorlog.

Havengebied — belangrijkste zeehaven van het land bestaande uit Noord- en Zuid-poorten, waar zijn wharehouses elleboog aan elleboog gekleed langs docking en tanken stations voor alle schepen, Ferry's, cruise voeringen en waar men kan getuige zijn van de dramatische zonsondergang van Manila Bay.

Krijgen

Door de lucht

De Filippijnen heeft slechts zes officiële binnenkomst over zee en alle zijn helemaal naar het zuiden. (Namelijk de Bongao en schildpad eilanden van Tawi Tawi, Taganac en Balabac in Palawan, en Batunganding en Tibanban, Davao del Sur. Deze dienen zeereizen uit Maleisië of Indonesië, zijn alleen nauwe buren.)

De meest redelijke en praktische manier om te bereiken van Manilla is door de lucht.

Ninoy Aquino International Airport

De internationale luchthaven van primaire Philippines´ en over het algemeen beschouwd als de ergste luchthaven in Azië, met name voor het overbrengen van de passagiers. Terminals 1, 2, 3, 4, niet intern verbonden en vereisen een feitelijke station door de overvolle straten in taxi's of jeepneys. Veel tijd voor verbinding toestaan. Beter nog, Reserveer uw vluchten op 1 reservering zodat u zijn "beschermd" met continuïteit.

Terminal 1 is gebruikt voor de meeste internationale vluchten. Het is in slechte conditie.

Terminal 2 is uitsluitend gebruikt door Philippine Airlines.

Terminal 3 wordt gebruikt door binnenlandse vervoerders als Cebu Pacific en omvat nu verschillende internationale luchtvaartmaatschappijen.

Terminal 4 wordt gebruikt door de budget luchtvaartmaatschappijen zoals Cebu Pacific en AirAsia, en omvat verschillende internationale luchtvaartmaatschappijen.

De terminal fee voor binnenlandse vluchten, die afkomstig zijn van Manilla is nu inbegrepen in de ticketprijs, en betaalt niet meer op de luchthaven. De vergoeding PHP500 terminal voor internationale vertrekpunten wordt nu ook zijn intrede in de ticketprijs.

Er zijn bussen buiten de aankomst gebied kop naar centrum van Makati City en Quezon City via EDSA of Efipanio de Los Santos Ave.

Per boot

Manila is de spil van het netwerk van de Filippijnse veerboot en veerboten naar de meeste grote steden stopt bij de Manilla Zuid-haven, de stad de belangrijkste passagier zeehaven. Verschillende bedrijven opereren veerboten naar Manilla vanuit punten in de Filippijnen, en cruiseschepen af en toe stop in Manilla gedurende het hele jaar. Rond de hoofdstad zijn tal van attracties voor mensen die wensen een snelle dagje weg van de drukte van deze mega-metropool.

Praten

Hoewel er meer dan 170 inheemse talen in dagelijks gebruikt, de meest begrepen, naast Engels, een van de twee officiële talen, de taal van Manilla is Filipijns en het wordt meestal gesproken in veel huizen.

Engels wordt ook op grote schaal in Manilla ook gesproken. Engels is de taal van de regering en de voorkeur voor formele schriftelijke communicatie, worden zij in de school of business.

Spaans gebruikt als de officiële taal van de Filippijnen en geleidelijk aan werd de taal van de oude generaties van de tijd.

Bezienswaardigheden

Baywalk - ten zuiden van de Luneta is de gerenoveerde Baywalk een lineaire park grenzend aan de baai van Manilla. Restaurants voorheen op de werkelijke baywalk verplaatst naar binnen toe een duidelijk beeld van Manila's legendarische zonsondergangen.

Bonifacio jinja - een heiligdom ter ere van Andrés Bonifacio die was een van de Filippino's die worstelde en gevochten voor de vrijheid van het land tegen de Spaanse troepen.

Chinatown - Manilla heeft één van de grootste Chinatown in de wereld, waar een exotische Chinese goederen en heerlijke gerechten kunt vinden. Het gebied, echter, is vuil en vervuild, plus krijgen er een gedoe zwaar verkeer gegeven worden.

Cocos paleis - een residentie in opdracht en gebouwd langs de waterkant door presidentsvrouw Imelda Marcos voor bezoek van de paus Johannes Paulus II in 1981.

Intramuros - aan de noordzijde van de baai ligt de overblijfselen van de oude ommuurde Spaanse nederzetting van Manilla, Intramuros (Spaans voor 'binnen de muren'). Intramuros bevat enkele van de meest interessante musea van de stad, ruïnes en kerken waaronder de Manilla kathedraal, de belangrijkste kerk in het land.

Mabini jinja - Apolinário Mabini van voormalige woning. Mabini was advocaat en gevochten voor Filippijnse onafhankelijkheid. Tijdens de Amerikaanse bezetting werd dit Huis de eerste intellectuele hoofdkwartier van het eerste Filipijnse Republiek.

Malacañán Palace - Manila is de gastheer van de officiële residentie van de president van de Filipijnen. Terwijl de rubriek je weg hier, ziet u de prachtige plaatsen. Mensen kunnen daarna de tuin zwerven.

Manilla ligt - net buiten Intramuros en aan de rand van de baai van Manilla het prachtige en historische Manila Hotel, een erfenis van de Amerikaanse koloniale tijd en de plaats waar generaal Douglas MacArthur zijn huis vóór de Tweede Wereldoorlog gemaakt.

Plaza San Luis - een commercieel complex bestaande uit vijf huis; Casa Manila, Casa Urdaneta, Casa Blanca, Los Hidalgos en El Hogar Filipijnse. Plaza San Luis vitrines Filipino-Hispanic het platform. Anders dan de souvenirwinkels, er is een museum in Casa Manila.

Manilla Metropolitan Theater - The Metropolitan theater van Manilla of Metropolitan is een gebouw in art-decostijl ontworpen door het Filipijns architect Juan M. de Guzman Arellano en ingehuldigd op 10 December 1931, met een capaciteit van 1670. Het theater ligt aan Padre Burgos Avenue, in de buurt van de Manila centraal postkantoor. Gerenoveerd onder auspiciën van Imelda Marcos, nu valt hij terug onder leiding van verwaarlozing en decadentie.

Manilla centraal postkantoor - ontworpen door Filipijns architect Juan Marcos de Guzman Arellano, gelegen in een zeer prominente visuele en indrukwekkende plek van de eerste Civic Center in Manilla en perfecte locatie voor een gebouw van de Senaat zou zijn geweest, het postkantoor werd gebouwd in karakteristieke neoklassieke architectuur in 1926.

Natuur en Wildlife

Manilla Ocean Park is een veel betere onderhouden mariene fauna facility die onlangs is geopend in 2008 en ligt achter de Quirino Tribune in het Rizal Park.

Arroceros Forest Park ligt in het hart van het centrum van Manilla, Arroceros Forest Park is een 2.2 hectare groot stuk grond achter het oude art deco Metropolitan theater. Arroceros kreeg zijn naam, wat betekent "rijst dealers", van de rijst handel langs de rivieroever van de Pasig tijdens de vroege koloniale periode.

Kerken

Spaanse koloniale kerken

Koloniale barokkerken waar eens zo trotse vitrines van het verleden met name vóór de Tweede Wereldoorlog maar de moedwillige vernietiging van de Japanners en de net zo schuldig Amerikaanse soldaten tijdens de slag om Manilla in 1945 dat alles behalve een handvol overgebleven opgelost. Gebrek aan onderhoud, vandalisme, diefstal, en geen goede voorlichting, begeleiding en onderwijs door het toedienen van priesters en architecten die ondernam renovatie blunders (vermenigvuldigd met meer incidenten in de provincies) ingewikkeld de reeds zielig toestand van overige kerken.

Kerk van San Agustín
Kathedraal van Manilla
Malate kerk
Kerk van Santa Ana
Binondo Church
Kerk van Santa Cruz
Quiapo Kerk
San Nicolás kerk
Tondo kerk
Basiliek van San Sebastián - de alleen alle stalen kerk van Asia, de Spanjaarden waren moe van de bouw van de kerk over en weer na branden en aardbevingen, zij uiteindelijk besloten om te bouwen van de kathedraal in massief staal. De materialen werden besteld uit Europa, terwijl de architect Gustav Eiffel is; de architect van de toren van Eiffel in Frankrijk. De gotische architectuur zou u denken dat je ergens in het midden van Europa maken.
Buiten de stad Manilla

Parochiekerk van St. Jozef - Zie de Las Piñas Bamboo organ hier.
Pasig kathedraal
St. Peter & Paul kerk van Makati
Guadalupe Nuevo kerk
San Felipe Neri kerk van Mandaluyong
Santuario de Santo Cristo Church van San Juan
San Bartolomé kerk van Malabón

Wat te doen

Intramuros Tour - bezoek de ommuurde stad Intramuros vanaf. Binnen is het Rizal Shrine, ter ere van het land nationale held, Jose Rizal - Uomo universale, dokter, ingenieur, wetenschapper, linguïst, kunstenaar en propagandist, en bovenal een fervent reiziger die werd gevangengezet in precies die dezelfde cel, voordat hij werd geëxecuteerd, nu omgevormd tot zijn heiligdom.

Rizal Park Tour - ontworpen door Daniel Burnham, dit park is de Filippijnen antwoord op de Jardin des Tuileries Parijs of de Washington Mall. Blik op Rizal Monument, een must stopplaats voor bezoeken van staatshoofden, de Japanners & Chinese tuinen, het Nationaal Museum, het Planetarium, de Ocean Park, het Museo Pambata, evenals de Quirino Tribune, de stand van de eed nemen voor presidentiële begrafenissen.

Centrum Manilla Tour - deze zelf-geleide tour begint bij Bahay Nakpil op Bautista St. in Quiapo, op een draai-van-de-eeuwse huis en vervolgens naar Plaza Miranda, nu vol met leveranciers van religieuze en kruiden merchandizes.

Malate en Ermita Tour - betrekking hebben op dit gebied vanaf Plaza Rajah Sulayman en Malate Church, een barokke kerk van quiant, dan meander in elke gewenste richting langs Adriatico, Mabini, Del Pilar Sts. en Roxas Blvd. Zorg ervoor te stoppen bij San Andres markt.

Elektrische wagens Tour van Intramuros - tour in stijl, wat betekent dat in de segway gehuurd van witte ridder Hotel, Intramuros.

Feesten en Festivals

Nieuwjaar gastvrij Festival, niet een aanbevolen plek te worden waar Manilla wordt omgezet in een oorlogsgebied met ondraaglijke geluidshinder, deken haze en verdwaalde kogels afgevuurd uit onbekende bronnen.
Chinees Nieuwjaar gastvrij Festival, Chinatown, Binondo District
Spijsoffer voert, Universiteit van de Filippijnen Campus, District Diliman, Quezon City in Manilla niet hoewel het wellicht een eigen versie.
Feest van de zwarte Nazarener en Caroza Parade, wijk Quiapo, Manilla, 9 januari
Fiesta del Santo Niño, Tondo District, Manilla, 3de zondag van januari
EDSA People's Power Revolution Comemmoration, niet in de stad Manilla
Manilla zomer zee Sport Festival, maart langs Roxas Boulevard
Heilige Week of Semana Santa, katholieke kerken in Metropolitan Manilla
Santacruzan Festival, de beroemde een door Manila Hotel gehost
Flores de Mayo
Bedevaart naar het heiligdom van onze lieve vrouw van vrede en goede reis, niet in de stad Manilla
Philippine Independence Day viering op de Luneta
La Marine Fluvial Parade op de rivier de Pasig
Alle zielen & de viering van de dag van de heiligen, begraafplaatsen in Metropolitan Manilla
Marián Festival in Intramuros
Misa De Gallo gehouden in alle kerken.
Kerstdag gehouden in alle Christelijke huizen
Metro Manilla Filmfestival langs Roxas Boulevard
Van de drie koningen optocht gehouden in alle kerken
Bota De Flores, Ermita District, Manilla

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen