Auto Huren Bordeaux

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Bordeaux Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Bordeaux, Frankrijk.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Bordeaux . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Bordeaux, Frankrijk.

Bordeaux Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Bordeaux maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Bordeaux Frankrijk Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Bordeaux

Luchthaven
 • Bordeaux - Luchthaven [BOD]
  Trein Station
  • Bordeaux - Trein Station Sncf
   Stad
   • Bordeaux - Clemenceau
   • Bordeaux - Gutenberg
   • Bordeaux - Roland Garros
   • Bordeaux - Stad

   Bordeaux Auto Huren & Reisinformatie

   U zal het verhogen van uw glas vele malen in Bordeaux, die bekend om zijn wijnen staat, beschouwd als onder het beste in de wereld. Als de hoofdstad van het departement Gironde in de regio Aquitaine heeft een miljoen inwoners in de metropool op een 2008 schatten. Na jaren van verwaarlozing zijn de voormalige dokken van de wet van het land nieuwe hotspot, met een aantal cafés, tuinen en musea die alle tijd opspringen. Een levendige universitaire gemeenschap van meer dan 60.000, (Bordeaux Campus is de grootste in Frankrijk) constateert dat Bordeaux over meer dan alleen wijn is.

   Begrijpen

   Bordeaux wordt beschouwd als een zeer tolerante en relaxte plek - niemand zal moeite u over uw politieke overtuiging, religie of seksuele geaardheid. De culturele, artistieke, en muziek scènes zijn erg levendig. De stad werd geregeerd door de Engelsen voor een lange tijd, dat is waarom Bordeaux lijkt te hebben een "Engelse flair".

   Bordeaux is vaak aangeduid als "Little Paris" en de rivaliteit tussen de "Bordelais" (mensen uit Bordeaux) en "Parisiens" is een hot onderwerp, zodat u van enkele verhitte discussies over dit onderwerp tijdens uw verblijf genieten kan.

   Geografie

   Bordeaux is een vlakke stad, gebouwd op de oevers van de rivier Garonne. Het is ook de grootste Franse stad per gebied en geografisch gezien een van de grootste in Europa. De Garonne fuseert een tiental kilometers onder de stad met een andere rivier, de Dordogne rivier om te vormen van de riviermond van de Gironde, die grootste estuarium in Frankrijk is.

   Het stadscentrum ligt op west en ten zuiden van de Garonne. Zijn een paar heuvels - de enigen in de omgeving naar het Oosten. Deze heuvels markeert het begin van een industriële zone en voorsteden. Want het is een platte stad, maken fietsen uitstekende takken van vervoer, vooral omdat de stad meer dan 580 km fietspaden heeft. Bordeaux is een van de economisch meest dynamische steden van Frankrijk.

   Als gevolg van de zwakte van de ondergrond zijn er geen wolkenkrabbers in Bordeaux, vandaar de wildgroei. Het centrum van de stad heeft haar traditionele stenen herenhuizen en slimme terrassen, vandaar de reden achter de stad geroepen "Little Paris" behouden.

   Moderne gebouwen kunnen worden gevonden in het westen (bestuurlijk centrum) en zuiden (Universiteit) van de stad.

   Krijgen

   Met het vliegtuig

   Bordeaux-Mérignac Airport (BZV) ligt ten westen van de stad. Het is een regionale luchthaven die voornamelijk binnenlandse vluchten, serveert al zijn er internationale vluchten zo goed aansluitende Bordeaux aan sommige luchthavens van de Europese "hub" zoals Parijs (Orly en Roissy), Londen (Gatwick en Luton), Madrid en Amsterdam.

   U kunt ook openbaar vervoer (1,50€) nemen vanaf de luchthaven naar het centrum. Net buiten de "Aankomst" sectie ziet u een bushalte voor route nummer 1. Deze bus brengt u rechtstreeks naar Gambetta (een korte wandeling van het Hotel de Ville) en eindigt bij het centraal station, of je kunt uitstappen bij "Lycée Mérignac" (ongeveer 15 minuten) en Neem tramlijn A naar het stadscentrum. Tickets kunnen gekocht worden vanuit de automatische machine met behulp van een (buitenlandse) creditcard of vanuit het stuurprogramma. Tickets zijn geldig gedurende 1 uur, en u kunt wijzigen in elke tram of bus binnen dit uur. Wees ervan bewust dat Route 1 populair bij de lokale bevolking en toeristen is en druk tijdens de spitsuren - met weinig ruimte voor bagage en staruimte alleen krijgen kan. 1 uur voor Bus nr.1 om downtown, tegen die tijd uw ticket verlopen zal als u wilt krijgen een andere bus kan nemen. Overschakelen naar tramlijn A wordt aanbevolen als de bus vol is.

   Met de trein

   Het centraal station (Gare Saint Jean) ligt ongeveer 4km van het centrum van de stad. Aantal treinen per dag (ongeveer één elke twee uur) Ga Noord (naar Parijs, ongeveer 3 uur, 25 treinen per dag, Angoulême, Poitiers), south (naar Toulouse, Marseille, Montpellier (ongeveer 4 tot 5 uur), tot Nice) en Oost (naar Périgueux en Clermont-Ferrand).

   In-front van het station vertrekken bussen, trams en taxi's. Neem Tram C om naar het centrum van als u naar het meer noordelijk deel, of een bus gaat als je naar het gebied rond de Place de la Victoire gaat.

   Met de auto

   Bordeaux kunt u bereiken met de auto vanuit het noorden (waarbij de snelweg A10 of N10), (waarbij de snelweg A63), Oosten en zuiden. Een ringweg gaat rond de stad.

   Indien mogelijk, vermijd rijden tussen 8 -10u en 4-7 PM, zoals de ringweg is meestal overvol.

   Met de bus

   Interlokale bussen lijken te stoppen ten zuidoosten van het station langs de Rue des Terres de Borde de autoverhuur parkeerplaatsen. Eurolines bieden bus service naar de stad--de locatie van de stop op uw tickets en met de ietwat norse personeel bij het loket verkoop Eurolines bevestigen (aan de overkant van de hoofdingang van Gare de Saint-Jean).

   Als u met fietsen Europese fiets Express uitvoeren van een route vanaf ten noorden van Leeds reist, stoppen door het Verenigd Koninkrijk naar Dover en dan op naar Bayonne via Bordeaux. Passagiers reizen normaal uit het Verenigd Koninkrijk naar Europa.

   Met de taxi

   Taxi providers bieden service van en naar de luchthaven. Voor taxi services, kunt u gaan rechtstreeks naar de taxistandplaats Bordeaux Airport of een vooraf reserveren met een van de bedrijven.

   Omzeilen

   Tram in Bordeaux
   Bordeaux is een grote stad; echter, zijn de meeste van de interessante bezienswaardigheden in het centrum van de stad. Het is niet raadzaam dat bezoekers rijden als het is altijd een gedoe om park (en parkings duur zijn), en er zijn vaak verkeersopstoppingen in de smalle oude straatjes van de stad.

   De meest interessante manier om de stad te verkennen is door te lopen. Zoals de meeste van het centrum van de stad is een 'voetgangersgebied', is dit gemakkelijk te doen. Als je van sporten, je kunt huur skates of een fiets (zie hieronder) of u kunt uw weg in de stad met behulp van de verschillende buslijnen. Een kleine veerboot toelaat naar de westelijke oever van de rivier naar de oostelijke oever, en vice versa.

   Er zijn ook drie efficiënte tram lijnen beschikbaar (A, B en C), tickets kosten 1,50€ en omvat onbeperkt reizen binnen één uur na validatie. De machines accepteren geen notities, zodat u een Frans Carte Bancaire of munten moeten zult.

   Met de bus

   Het busnetwerk is georganiseerd rond een paar belangrijkste plaatsen, waar het mogelijk is om bussen naar vrijwel elke bestemming in de stad:

   Gare de Saint-Jean (treinstation, buslijnen gaan naar centrum van de stad, de Universiteit, en ten noorden van de stad, TBC Agentschap)
   Place de la Victoire (buslijnen naar centrum van de stad, het treinstation, de Universiteit, noorden en zuidwesten van de stad,
   Place Gambetta (buslijnen naar la Victoire, het treinstation, westen, noordwesten, ten noorden van de stad, TBC Agentschap).
   Gunstige (TBC Agentschap).

   Per veerboot

   Le Bus du Fleuve, zoals het heet, links de westelijke en oostelijke delen van de stad door een kleine cruise op de rivier. Het wordt beheerd door de CGFTE, en u kunt daarom de veerboot met behulp van een standaard buskaartje rijden. De bus gaat uit het zuidelijke deel van Quai Richelieu naar de plaats Aristide Briand, zeer dicht bij de brug van Aquitanië (één van de must-see in Bordeaux).

   Door elektrische bus en tram

   Een nieuwe tram serveert de stad, de Garonne oversteken via de Pont de Pierre. Een onderscheidend kenmerk van de tram is dat binnen de binnenstad, er geen bovengrondse draden zoals het leefniveau energievoorzieningssysteem maakt gebruik van.

   De elektrische bus, genaamd la navette du centre-ville, is het enige openbare vervoer op verkeersvrije wegen. Er zijn geen bushaltes voor dit één: om aan boord van een elektrische bus, golf je hand aan het stuurprogramma - hij zal stoppen met de bus en laat u op. Als u wilt om uit te gaan, maar vertel het stuurprogramma.

   Alle kaarten, tarieven en tijden zijn op de website van TBC (in het Frans). Ook kaarten en tijden gemakkelijk toegankelijk zijn met Google Maps, selecteer enkel een route "door openbaar vervoer" wanneer aanwijzingen krijgen.

   Per fiets

   Zoals werd eerder vermeld Bordeaux is zeer plat en heeft veel fietspaden, zodat het zeer gemakkelijk om rond de stad per fiets. De stad heeft onlangs (februari 2010) toegevoegd een city-brede fiets sharing programma genaamd VCUB (vergelijkbaar met Vélib in Parijs), het is een goedkope en eenvoudige manier om te zien van de stad, hoewel de eis neer te leggen een borg van 200€ alvorens een fiets problemen veroorzaken kan als u hoeft niet een bank/credit card die werkt goed met het systeem. Een dagelijks (24 uur) of per abonnement is 1,50 euro of 5 euro, respectievelijk en elk gebruik is gratis mits u gaan niet meer dan 30 minuten (u kunt gewoon terugkeren van de fiets en neem een nieuwe).

   Wat te zien

   Bordeaux is een historische stad met vele toeristische attracties. De belangrijkste wijken zijn kort hier, worden gepresenteerd die worden weergegeven op basis van hun afstand van het treinstation.

   Les Quais — Ideaal voor gaan voor een mooie wandeling op de oever van de Garonne, genieten van een ritje op een veerboot, een prachtig landschap te bekijken over de bruggen van Bordeaux of dansen de nacht weg in de vele nachtclubs van de stad. De Aquitaine-brug is een architectonische prestatie uniek in Frankrijk.

   De Jacques-Chaban-Delmas Til brug; gelegen tussen de "Quais" en "Aquitaine bridge". In 2013 geopend, beschikt het over een liftbaar dek, die tot 53 meter (170 ft) loopt, om cruiseschepen en historische zeilboten naar dock dicht bij het plein gunstige.

   La Victoire — Historische monumenten ontmoet studentenleven en bars.

   De voetganger Center — Als u van plan op het winkelen of op zoek bent naar culturele activiteiten, Bordeaux heeft veel te bieden - en het begint hier.

   Gambetta Square — De rijke wijken van Bordeaux begin Noord - dit deel van de stad is de bijnaam van "Little Paris".

   Gunstige Square — Worden zeker om te controleren van het monument van de fontein aan de Girondins, een groep gematigde, burgerlijke afgevaardigden van de nationale vergadering tijdens de Franse revolutie...

   Tatry — Het administratieve centrum van Bordeaux, met een van de grootste bibliotheken in Frankrijk.

   Mis niet de overwinning boog (Romeinse architectuur), in het centrum van La Victoire en een geweldig voorbeeld van Romeinse wortels van de stad.

   Ontspan en neem een picknick in de weelderige openbare tuinen, ten noorden van Gambetta plein.

   Het Girondins monument op het plein van de gunstige is een passend eerbetoon aan de leden van het Parlement van Gironde die waren gestorven onder de guillotine door Robespierre.

   Musea

   Musee D'Art Contemporain te 7, rue Ferrère. Zeker de moeite waard een bezoek bent u geïnteresseerd in moderne kunst. De line-up van Richard Long leisteen op het dak is een permanente functie. Exposities altijd veranderen en het museum is een inspirerende plek voor installaties.

   Musee D'Aquitaine, 20, cours Pasteur. Prachtig museum dat Gallo-Romeinse beelden en relikwieën dateert van 25.000 jaar vertoont.

   Musee national des douanes (Museum van de nationale douane), 1 place de la Bourse. een historisch museum van de Franse douaneadministratie. Uniek in Frankrijk, het weerspiegelt de geschiedenis van Frankrijk door middel van handel, de handel en de belastingen en de hosts een origineel schilderij van Claude Monet.

   Wat te doen

   Een wandeling langs de Sainte-Catherine street in het centrum van de voetganger en genieten van het landschap.
   Kunt u overwegen het oversteken van de bruggen of nemen de veerboot over de rivier (zie Les Quais).
   Beklim de 243 stappen van de toren van Saint-Michel, en geniet van het panoramisch uitzicht van Bordeaux.
   Sommige tijd doorbrengen bij de miroir d'eau (water spiegel) aan de rand van de rivier. Zo nu en dan, is het gevuld met 2 cm water, afgewisseld met een wolk van mist.
   Het hebben van een drankje en een dans op een van de vele bars en clubs in Les Quais of La Victoire.
   Bekijk de eenden spelen in het grote publiek park ten noorden van het centrum en even ontsnappen aan de stad op de Jardin Botanique, Bordeaux de botanische tuin. Rond sinds 1855 is de botanische tuin de perfecte plek om een wandeling rond de vele paden, of gewoon zitten en ontspannen. Rondleidingen zijn op het aanbod, evenals occasionele workshops en activiteiten voor kinderen.
   Bordeaux tuinen open: eind maart om de eind oktober - 8 AM tot 8 PM; eind oktober ter afsluiting van de maart - 8 AM tot 6 PM. Bordeaux tuinen gratis is.
   Een straaljager vliegen. U kunt de L39 Albatros van Bordeaux International Airport vliegen. Begint bij €1950.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen